5 grejer alla tjejer drömmer om!

Läste denna artikel på nätet. Ja vad säger ni brudar?
Är det full pott av mina läsare?
För mig var det då det ;)
Läs och begrunda. Och kommentera....

99% av alla kvinnor har fantasier de aldrig skulle berätta om. Här följer fem typexempel.

1. Filminspelningen
Eftersom alla deras idoler har gjort det – Paris, Pamela, Kim – har alla tjejer faktiskt en dold önskan om att en vacker dag få spela huvudrollen i sin alldeles egen, intima porrfilm.

Förutom själva inspelningen kommer du att få massor av mervärde efteråt: Blotta tanken på den smutsiga hemligheten, som ligger och slumrar i någon hårddisks innersta djup, kommar att vara nog för att göra henne upphetsad. Och sedan har ni många kvällar att se fram emot där ni kan betrakta era egna insatser.

En filminspelning är dock inget som man gör med någon som man inte litar helt och fullt på. Hon kommer heller inte att bli särskilt nöjd när hon blir igenkänd på stan efter att du laddat upp ert klipp på X-tube i hopp om att rivstarta din karriär som professionell vuxenskådespelare.

2. Lättare bondage
Bondage är ett maktspel, och många tjejer tänder faktiskt något alldeles oerhört på att bli dominerade av sin pojkvän. Du ska absolut inte hämta repet från garaget eller dra på dig en gimp-mask.

Istället behöver du bara använda det som finns allra närmast: Det räcker med att linda hennes trosor några varv runt hennes handleder för att skapa den rätta känslan. Hon kommer att älska det. Och när det börjar bli gammalt kan hon få binda dig…

3. Analsex
Fortfarande ett tabu för många tjejer, eftersom de är rädda för att något otäckt ska hända. Och det är inte särskilt svårt att förstå, eftersom de lägger ned en stor del av sin tid på att göra sig fina och att lukta gott.

Ändå kittlas de av tanken. När det ska omsättas i praktiken är det viktigt att ni är väl förberedda – din tjej måste känna sig ”ren” och väl till mods, annars kommer det garanterat att bli en engångsföreteelse. Men ett väl genomfört analsex kommer att innebära en upplevelse som ger mer­smak för båda.

4. Offentligt sex
Alla tjejer vill ha något som andra tjejer inte har. Sex i en provhytt är ett bra sätt att känna sig mest exklusiv i hela underklädesbutiken.

Det förbjudna med sex på offentlig plats är lockande för alla tjejer – de kan inte låta bli att hetsas upp av tanken. Ta med henne till någon ostörd plats, skala av henne plaggen och ge henne en omgång i halmen.

5. Kolla på porr tillsammans
Många tjejer är fortfarande pryda nog att undvika porrkonsumtion i större skala. Att göra det tillsammans är något helt annat – hon kommer inte att kunna dölja sin upphetsning när du nafsar henne i nacken vid rätt tillfälle, samtidigt som paret på filmen går loss.

Detta kräver fingertoppskänsla i val av material – en tio minuters närbild på bristfälligt rakade skrev är inte det bästa valet.

Välj något med högt produktionsvärde, snygg ljussättning och fräscha aktörer så kommer din lycka att vara gjord. Och, givetvis, välj några scener som du gärna vill att ni reproducerar tillsammans – passa på att hitta något med den där ställningen du alltid har velat prova!


Gokväll!


Kommentarer
Postat av: Erica Nordsten

Eeeh... Nja, full pott var det då inte för min del. En, möjligtvis två, av punkterna kan tänkas vara något av en hemlig nyfikenhet. Men i övrigt, nej. Jag är så nöjd som jag har det. Haha.



Men att många i smyg fantiserar om nåt sånt här kan jag nog tänka mig.

2009-12-11 @ 13:32:12
Postat av: Jag själv

Vilka är det då fegis ;) Och nöjd är man väl oftast men det kan ju alltid bli ännu bättre och då måste man ju testa, annars får man ju aldrig veta och oj, vad man kan gå miste då!

2009-12-11 @ 13:50:42
Postat av: Therése

Absolut full pott! ; )

2009-12-11 @ 16:56:28
Postat av: Linda

alltså...nu är porrdrottningarna i gång igen ;;))

2009-12-11 @ 17:01:27
URL: http://nogg.se/2grabbar1mamma
Postat av: Ankie

Hahahaha...!

2009-12-11 @ 18:54:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0