Förhållanden och lojalitet

Det händer grejer hela tiden som man bara måste fundera över. Ibland så tänker jag kanske för mycket om saker och ting men det kanske är därför som jag oftast inte fattar förhastade och dåliga beslut så det kan ju vara en fördel mer än en nackdel även om det tar en hel del must ur en.

Hur många av er är lyckliga?

Allvarligt, tänk efter...vänder mig mest mot er som är i ett förhållande av något slag.
Hur många känner att fördelarna överväger nackdelarna och kan ärligt säga att ni får ut så mycket av eran partner att det är så ni vill leva i resten av erat liv?
Jag kan bara gå till mig själv sista åren av mitt förhållande med mitt ex. Efter ett par otroheter när man börjar känna sig så där lagom älskad och respekterad så flyger tanken förbi om man vill leva så.
Nej, blev svaret många gånger men vi har ju barn och vi har ju varit tillsammans så länge och en massa undanflykter egentligen som inte gör någon gladare.
Jag vet att jag har varit lojal på ett oerhört korkat sätt som inte gett mig det minsta lycka för egen del nu med facit i hand, för jag är inte respekterad ännu för den jag varit för honom.
Jag gjorde inte valet att lämna men nu vet jag att för min del så hade jag kunnat göra det och tjäna några år av mitt liv till att verkligen leva, för gräset var faktiskt grönare på andra sidan för mig.
Det är ju NU jag vet hur det ska kännas. Att leva och vara lycklig samtidigt.

Ibland känns det som att folk går och väntar på att livet i harmoni och lycka ska komma ramlande över dom som en blixt från himlen och så funkar det ju inte.
Samarbete, lyhördhet och respekt är det enda som man behöver i ett förhållande för att det ska fungera rent praktiskt och för att alla ska få sin del av kakan till sitt liv. Och kärlek förstås.
Det är ju efter den där första tiden i lyckorus när man bara ser det positiva hos den andra går över som man vet om det kommer att fungera.
Det är då kampen kommer om att få allt att funka tillsammans och vi är ju olika allihopa.
Man har olika intressen, olika syn på barnuppfostran och mycket annat.

Det som gör mig så beklämd ibland är att folk verkar inte vara nöjda med sina liv.
Ändå så går man kvar i samma gamla fotspår och slösar bort en massa år som kan bli bättre.
Man sårar och man skulle känna sig som en skit som lämnar familjen, men det är väl inte bättre att gå omkring och vara otrogna och såra ännu mer.
Eller gå och tråna efter en annan som man hellre skulle vilja dela sitt liv med. Som gör en lycklig.

Det jag egentligen vill säga är bara att gå inte och förspill tid i ett liv som ni inte vill leva. Om ni inte strävar efter samma mål. Livet är för kort.
Vet dessutom inte den andra parten om något så är det ju jävligt orättvist att den lever i flera år tillsammans med nån som har gått och varit olycklig.

Finns det kemi så känns det. Finns det hopp så märks det i hur ni behandlar varann. Och har ni inte samma mål i livet så är det kört. Så är det.

Jag är ganska öppen och har lätt för att prata om både bra och dåliga saker och tänk vad det skulle underlätta om man kunde prata istället för att tiga.
Tänk så mycket jag hade kunnat hjälpa till för att få saker att fungera om mitt ex bara hade pratat med mig.

Det här är inte en lätt fråga, och det finns inga facit till det men jag tror ändå att folk ger upp för lätt på sånt här idag. Ingen är perfekt men det handlar mycket om att alla bara tjurar ner sig och gör det för omständigt för sig.
(säger då jag som finner mig i det mesta, jag vet...)
Men någonting måste jag ju ha gjort rätt som varit i ett och samma förhållande i 17 år, hur det än verkar låta idag.

Nu återstår det bara att se då, är det någon som kommer att åldras med sin ursprungspartner eller ska alla separera i dagens samhälle?
Jag tycker då att det är viktigast att man är nöjd med sitt liv.

Det är då jag...än så länge...iallafall.





Tjohoo

Idag känner jag mig piggare och mer energisk än jag gjort tidigare i veckan. Kanske kanske man inte åker på nån sjuka utan bara behövde vila sig lite.
Man får ju lite inbillningssjuka i svininfluensatider så fort man känner sig lite annorlunda och det skulle ju ha varit min vanliga otur att bli sjuk nu men peppar peppar, jag känner mig helt ok.

Har just betalat räkningarna och dra på trissor, det var ju riktigt kul. Första månaden på "egen hand" och jag hade inte mycket att betala.
Känner på mig att min ekonomi kommer att vara utmärkt nu när man får sköta den alldeles själv. Har ju i och för sig ogjort en del jobb här i huset men det får kosta vad det kosta vill.

Imorgon bär det ju iväg till Storklinta så idag måste jag åka iväg och handla inför helgen och jag har ju lärt mig sen tidigare att det gäller att tänka till så man inte glömmer något.
Det ska bli riktigt roligt att fara och bara slappa och ha roligt.
Jag hoppas att min kramis kommer att tycka om det lika mycket som jag för jag åker gärna dit fler gånger i vinter och det är ju helt klart ett plus i kanten att han är med mig. För min del som är lite dålig på att ta det lugnt är det perfekt när man är där och inte egentligen har något att göra.
Kan låta tråkigt men det är så sällan man tar sig tid till att inte göra något alls.
Trist var det ju att inte Sara följer med men hon kommer nog att ha roligare med sina kompisar här hemma. Hon får följa med nån gång när hon får åka bräda och slalom.

Nu ska jag gå och ta en kopp kaffe och surra med Monika en stund.
Rastlösheten börjar ta överhanden.

Kramar

Ordinerad vila

Idag har det varit TUNGT.
Gjorde en tidig dag och for hem och sov några timmar. Är helt slut kroppsligt kan man säga, inte sjuk eller så men har ingen ork. Så nu har min vän ordinerat vila och slagit näven i bordet.
Hehe, tack Monika, det kanske behövs en avhyvling till mig också ibland.

Har absolut tänkt få tillbaka min energi tills i helgen när vi i och för sig inte ska göra annat än slappa och ha trevligt men man ska ju orka vara vaken också... det löser sig säkert.
Nu verkar det som att vi blir en mindre för Sara har hittat annat som lockar och det var ju skit, hade gärna haft båda mina barn med mig men jag kan förstå henne samtidigt.
Det är väl inte det roligaste när man är tonåring och det är disco samtidigt med en massa killar och kompisar.
Det har då löst sig så hon stannar hemma men det kommer fler helger i vinter när det kommit snö så dom kan åka skidor. Kanske lite roligare då.

Magen kurrar i brist på middag så nu ska jag göra lite klämmackor och stilla hungern.

Ha en trevlig kväll.

Kram


Förlåt, ber om ursäkt och det var inte meningen.

Kom in på ämnet skitsnack idag.
Fenomenet att folk går omkring och pratar om andra om saker som dom antingen inte vet något om eller inte har med att göra är lika vanligt som att jag tänker fan när klockan ringer på morgonen.

Inte något konstigt i sig.
Alla har nog en åsikt om någon eller bara retar sig på andra och det måste man ju få göra, men vissa saker är ju rent förbjudna att prata runt om och det kan ställa till med mycket elände och tråkigheter på vägen.
Vänskapsband som aldrig går att reparera, rykten som förföljer människor som inte är rättvisa och så den ångest som man kan känna när man vet att man inte varit schysst och vill be om ursäkt. För det är jobbigt för många.

Jag har ju själv blivit kallad det mesta. Hora, idiot, slut i roten, fitta, dra åt helvete, jag hatar dig...o.s.v och har väl själv inte varit så len i munnen alla gånger.
Men är det alltid man ska godta en ursäkt eller ett förlåt?
Får man bli så arg eller bara skvallersugen så man får säga vad som helst och sen tro att det ska räcka att skicka ett sms eller att nån ska komma och säga förlåt och så ska man kramas och allt ska vara bra igen?

Är det någon som överhuvudtaget tänker på hur den person man snackar om mår när ryktet kommer ifatt?
Är det en sån kompis som man behöver i sin närhet eller är det bättre att slippa?

Ibland undrar jag tex hur det står till i hjärnan på en person som jag blivit kontaktad av under en period och sen helt plötsligt så har JAG terroriserat denna helt plötsligt. Mycket märkligt.
Sitter inne med en hel del skitsnack av denna men det ville det nog inte pratas om förstås.

Jag har ju till exempel inte rätt att klaga på mitt ex eftersom jag är och knullar runt överallt, tydligen, vad det då har med saken att göra.
Det var läääänge sen jag slutade med det "lilla roliga" jag ens hade.

Värt att tänka på allihopa innan ni nu ställer till nåt elände som inte går att fixa till.
Varför kan man inte tala om dom bra sakerna som folk gör istället för det är vi då riktigt urusla på.

Jag är då iallafall skitbra på att snöa fast i vissa ämnen som berör mig och nu har jag säkert sagt nog för att göra nån förbannad så jag byter ämne.

Har varit och köpt målarfärg och beställt tapeter idag.
Tänkte att det kunde vara bra att ha hemma den dagen jag får ett il med att sätta igång.

Sara har (som vanligt) en massa kompisar i sitt rum. Jättetrevligt, MEN det luktar inte parfym när man går in där närmaste dagarna, snarare omklädningsrum med en massa tonårshormoner och svett...usch.
Jaja, dom har ju då kul iallafall. Jag får vädra ur senare.
Emil fick sova hos en kompis ikväll och det känns skönt. Det är inte så kul att vara på jobbet hela dagarna när dom har lov och är hemma ensamma så nu vet jag då att en av dom har sällskap imorgon.

Min kramis är ju långt borta än men imorgon hoppas jag på både kramar och mys för då kommer han hem. =)

Nu ska jag hoppa i duschen innan desperata börjar och då blir det lite onyttiga chips och dricka ikväll.

Tjing.




Dumma dumma du!

Var på jobbet tidigt i morse för en gångs skull, tack vare kramisen kan man säga som skulle upp och iväg på jobbet.
Att vakna till värsta hårdrocksmusiken är verkligen inte nåt som jag är van så jag hoppar rakt upp första gången larmet ljuder och blir livrädd och har håret rakt upp känns det som.
Min väckarsignal är en lugn och fin trudelutt som börjar lite lågt för att sen bli högre och högre.
Hmm, måste nog se om det går att väcka tröttmössan på annat sätt hädanefter. Hihi.

Hade träningspass idag i gymmet och det var en mardrömsupplevelse! Fy fan så jobbigt.
Kondition varvat med styrka och världens hurtigaste instruktör som peppade på och fick oss att öka till gränser som ett gäng rökande, lata städkärringar inte varit i närheten av tidigare. Svettigt och flåsande, men välbehövligt och skönt efteråt, precis som efter ett jökarpass. Fast det är roligare.

Sara och en kompis åkte till stan idag så Emil blev ensam hemma och for till sporthallen för att kolla på lite innebandy.
Ringde mig under dagen eld och lågor för att fråga om han fick åka hem och hämta badkläder och bada med några kompisar.
Jag är livrädd att det ska hända något så jag ville inte att han skulle bada utan någon vuxens översyn och då kan ni ju tro att man var världens sämsta morsa...suck, det är inte lätt för dom att förstå att man inte vill vara dum utan att man är rädd om dom.
Han ansåg att det "typ är omöjligt att drunkna i hortlax simhall" och ALLA andra får ju, men det är bättre att ha en sur unge än ingen alls så jag stod på mig.
Erbjöd att åka efter jag slutat jobba men det dög ju inte såklart.
Men nu är lillkillen glad igen och verkar ha glömt hur "dum" jag är så nu är det som vanligt igen med Emme, glad och positiv.

När jag hämtade Sara från stan så åkte jag förbi Beijers och lånade hem några tapetkataloger. Vilken djungel, det finns ju hur mycket som helst.
Ska då kolla igenom dom iallafall och se om det är nåt jag fastnar för.
Skulle verkligen vilja fixa vardagsrummet nu så jag får upp lite grejor på väggarna.

Barnen har kompisar och har stängt in sig i var sitt rum med dom, jag ska sätta på lite kaffe och bläddra i katalogerna och sen blir det väl att se lite tv innan man ska kojsa.
Kramisen är borta till på torsdag och det känns ju sådär...men ytterligare ett tillfälle att sysselsätta sig med något tråkigt som jag inte har lust med när han är hemma.

Har lagat HUSMANSKOST idag, köttbullar och makaroner. Mums, jag tror att jag börjar bli lite ordnings nu igen, äntligen. Lagar mat, bakar och städar återigen.
I veckan ska jag ju dessutom försöka planera maten för helgen i Jörn men det tror jag att barnen får bestämma.

Nu ska jag slita mig från soffan och göra nån nytta.

Kram♥





Fort var det gjort.

Söndag...igen...man hinner inte ta helg så är den slut.

Även om den känns kort så har jag då haft en trevlig helg, Anna var här i fredagskväll och surrade och drack en cider med mig i nån timma.
När hon for hem så kom kramisen och tog över och det var ju inte fy skam det heller.

Igår så var det Saras tur att fara på disco och Emil var hos Anton så att jag och kramis kunde fara på bio och se Flickan som lekte med elden. Det var på tiden, har tänkt det länge nu men det har alltid kommit upp annat så det har aldrig blivit av.

Annars så har det inte hänt så mycket faktiskt. En riktigt slapp och bara mysarhelg har det varit och det är precis vad jag ville också.
För första gången så har vi sovit tillsammans när barnen har varit här. Hela helgen.
Det har känts superbra.
Inte fy skam att få ha både barnen och han här.

Nä nu ska det dukas upp frulle.

Ha en bra dag!

Fredagkväll

Idag har det varit en kanondag, från start tills nu och säkert resten av kvällen.
Fick ju somna och vakna med min kramis och det är det bästa som finns på pluskontot just nu.
Arbetsdagen har varit kul och vi har ätit god lunch på nolia och gått på studiebesök på Christinaskolan bara för att. Det är ju lov till veckan och då är det ju alltid lite mer slitigt än vanligt så vi brukar passa på att ta det lite lugnare sista dagen före helgen.

Fick hem barnen nyss, inte för att jag hann fatta det innan dom var ute ur huset igen, men nu är dom då mina i en vecka så då är det bra ändå.
Emil for på sitt första disco med Julia och Sara hon hade kompisar från sekund 1 och dom skulle ut och göra byn osäker.
Så nu sitter jag och väntar på Anna som ska komma och surra över en cider och sen kommer kramisen också så det blir nog en trevlig kväll.

Nu ska jag slå igång lite bra musik medans jag väntar på dom och bara slappa.

Ramlade över kramsången och den kan jag ju inte låta bli att publicera här för er.

Trevlig afton. Kram


Går mot bättre tider

Idag har jag haft en otrolig energi, hela dagen faktiskt.
Mina arbetskamrater måste ha funderat ordentligt på vad som var fel (eller rätt) när jag som alltid är den som är suck, stånk och stön av trötthet i slutet på arbetsdagen börjar plocka ur diskmaskinen 5 minuter före 16 då jag i vanliga fall om jag har tur ens sitter upp i stolen.
Kan väl kanske ha att göra med att helgen är runt hörnet och barnen kommer och dessutom så har min kramis kommit hem idag! Underbart.

Har just ätit middag och surrat i soffan en stund så nu blev jag så där lagom slö men en kaffekopp till så är det nog bra igen.
Har inte tid att vara trött ikväll när jag ska ha sovfrämmande *blink*

I helgen har jag inte planerat något alls.
Jo, bio förresten, men annars så ska jag bara mysa på med barnen. Har saknat dom mycket i veckan speciellt när Sara har haft det lite extra jobbigt.

Nu ska jag jobba så det blir inte mer än så här ikväll.

Ha det bra. Kram




Horoskopläsning

Personligt horoskop för idag: 2009-10-21
 
Tur
Kanske en vinst i dag ger dig möjlighet att unna dig något speciellt - en resa till främmande land.
Hälsa
En period med lätt ohälsa tycks vara på gång. Den kan bli besvärande på många sätt.
Ekonomi
Alla ekonomiska satsningar tycks gå bra. Du kan räkna med extra tillskott i kassan.
Arbete
Idag är du väldigt sårbar för kritik, vilket kan medföra en del onödiga diskussioner mellan dig och dina arbetskamrater.
Kärlek
Det är viktigt att båda har samma syn på hur ett förhållande ska vara, annars kan det uppstå dyrköpta komplikationer.
Relationer
Du tycks ha svårt att ibland erkänna att du har fel och riskerar att komma i konflikt med dina vänner.

Så ser det ut för dagen då enligt nån sida som "ser" hur det ser ut för mig. Jag har ju varit jävligt nyfiken måste jag säga sen Monika fick sig spådd för pengar och det stämde ju jävligt väl.
Annars så är jag ju en skeptiker till sånt där och tror inte på spöken och sånt heller, men nu har jag iallafall beställt en sån där "reading" bara för att kolla.
Det har ju hänt en del i mitt liv så nu om någonsin så borde man ju kunna urskilja om det ligger nån sanning i det dom säger.
Det blir kul att ha provat.

Ovanstående horoskop lär bara göra mig förbannad.
Då kommer jag ju nu givetvis att gå och köpa en lott eftersom det står att jag kanske vinner en resa. Sen så kommer jag att gå omkring och känna efter på min "ohälsa" som komma skall.
Extra tillskott i kassan väntar jag faktiskt men när jag då får det - det är frågan...
På arbetet har det då inte varit några problems så där gick dom bet och på kärleksfronten så stämmer det ju på varenda par i världen.
Jag tror inte att jag förargat några vänner heller, som tur är, så det var ju också fel.

Har stått och glott i kylen efter nåt att äta tills jag började frysa så en tur till affären kanske inte skulle skada. Tänkte också ställa mig och baka nåt gott istället för att slösa bensin på att åka fram och tillbaka i blindo.

Som typiskt är så har ju min kramis, sovkompis, middagssällskap och sexgud jobbat borta nu i veckan när jag inte har barnen här.
Lite tråkigt är det ju, men det måste man ju också ha ibland.

Nu ska jag ta och duscha så jag är klar tills det blir tv-tajm. Har köpt dricka, chips och dip.

Mums filibabba. Ha en trevlig kväll.

Pingpongboll

Idag har det varit hit och dit kan man säga.
Jobbade 2 timmar, tränade en timma, till stan på lunch och snabbshopping med Monika, på möte, till stan igen, till mor och far, hem, till stan igen och hem.
Pust.
Jag glömmer, blir uttråkad och kommer på att jag "måste ha" hela tiden och sen blir jag jättetrött.
Hihi, ja det är ju självförvållat men jag är ju så uttråkad.

Nu har jag iallafall skruvat ihop allt jag köpt och satt det på plats. Mycket bra faktiskt.

Har pratat om fest med jobbet nu igen, känns som att det var nyss men tiden går så fort. Nu är det nåt rykte som kommit ikapp på jobbet kan jag då säga. Vaktmästarna har ordat om min "nya karl" sen förra veckan och det kom även upp idag fast jag bara ignorerat dom.
Jag har då inte sagt ett ord ens om att jag träffar nån men det är ju inte så konstigt att det surras här i lilla Hortlax.
Dom går då bara omkring och flinar.
Men det är ju så jävla komplicerat livet.
Jag kan ju inte gå omkring och prata om det och säga vem det är som jag personligen är jätteförtjust i när vi inte ens vet var det leder.

Varför kan man inte bara träffa nån och så blir man så där galet kär i varann samtidigt och så lever man lyckliga i alla sina dagar.
Som i sagorna och filmerna ni vet. I och för sig så skulle man ju tappa lite av spänningen på vägen då men det verkar ju så enkelt.
Lojala Linda hon väntar och väntar på att blixten ska slå ner eller nåt och ignorerar andra förslag och inviter på vägen. (Jo, det får jag faktiskt ibland)
Man kan ju inte tycka om någon och vara med någon annan samtidigt.
Skulle ALDRIG komma på fråga hädanefter, men vem vet, kanske väntar man förgäves och får kolla lyckan på annat håll eller så är det värt det.

Jag mår då jävligt bra som det är nu och jag anser inte att jag behöver vidga mina vyer, just nu iallafall, så man får ta dagen som den kommer.
Har då fått massor gjort medans kramisen har varit borta och det är ju bra för nu kommer ju barnen till helgen så då tänkte jag att vi skulle göra lite finare i deras rum också.

Sista rycket här hemma nu innan Desperata börjar.
Jag har verkligen varit effektiv, så nu är det vila.

Natti natti.

Duktig flicka.

Nu har jag äntligen gjort kväll. Det har varit full huggning sen jag slutade jobba.
Åkte direkt till stan och mötte upp Anna. Var vrålhungrig så jag började med middag innan jag tog itu med shoppingen.
Köpte en antennsladd så jag har dragit in den i sovrummet så jag kan se tv också på min nyinköpta apparat och det är ju skönt vissa kvällar.
Har även monterat ihop mina byråar som jag köpte på Ikea och givetvis så passade dom inte i hallen som jag hade tänkt så jag fick ställa dom mot en annan vägg men det blev faktiskt bättre.
Så nu är allt fixat iallafall, passar på att trixa med såna tråkiga saker när jag ändå inte har nån som underhåller mig på kvällarna nu på någon dag.
Ska försöka ta mig tid att hälsa på lite vänner imorgon och min kära far som fyller år.

Har pratat med Sara några gånger idag och hon skulle då åka till skolan imorgon så hon verkar ha tagit det här ganska bra med självmordet men det kan ju hända att det kommer fler reaktioner när hon fått smälta det ett par dagar så jag ska hålla kontakten per telefon då och då när jag inte får ha henne här hemma.

Nu är det duschen som gäller innan jag ska krypa ner i sängen och se om det finns nåt vettigt att kolla på.

Önskar alla godnatt.

Krossat hjärta

Idag går mina tankar till min älskade dotter som har sorg i hjärtat.
Hennes kille har tagit livet av sig igår.
13 år gammal och gör en sån sak. Fruktansvärt.

Det var meningen att han skulle hälsa på henne idag för han bor i Luleå men när jag ringde och frågade om han skulle komma nåt så berättade hon detta och man blir ju alldeles bestört.
Bara för några dagar sen fick jag sms av denna kille som frågade om det gick bra att han kom och hälsade på hos oss.

Satte mig iallafall och körde dit och pratade med henne och en kompis om det och försäkrade mig om att dom förstår att det verkligen inte är nåt alternativ om man mår dåligt att göra så.
Man blir ju så rädd att det är nåt som dom överväger om det är en jobbig period i livet, och Sara behövde inte ha mer elände i sitt liv än hon redan utstått.
Hon verkade chockad mer än ledsen just nu och det kan ju ta ett tag innan hon riktigt förstår att det har hänt så jag erbjöd mig då att ta en semesterdag imorgon med henne om hon kände att det är jobbigt att gå på skolan och grubbla.
Det var inte populärt hos exet för det var ju hans vecka nu och då kunde han ta hand om det. Men hon hade inte ens berättat det för han...

Ja usch, jag tycker så synd om henne och skulle helst vilja ha hon här.

Var inte snål med ord och kärlek till dom du tycker om, för imorgon kan det vara försent. 

**********************************************************************************************

Annars så har helgen varit bra.
Igår hade jag bjudit hit Nisse, Monika och kramisen på middag och det var gott.
Efter maten satt jag och Monika och tog en öl och surrade, jättetrevligt.
Hade haft främmande tidigare, en kompis från Luleå och en till och dom var på fest på folkan. Han vägrar vara med på min blogg så jag kallar han bara "fuckupen" i detta inlägg. ;)
Full som en kallika blev han satt i en taxi och skickad hit mitt i natten. Snefull och tjurig, drack stearin ur mina ljus och drällde det över fjärrkontrollerna så nu har jag fått sitta och försöka pilla bort det så gott det gick.
Det var då kul att se han igen, det var ett tag sen så nu är man bjuden till han nån helg för att partaja där.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se en film tror jag.

Passar på att tala om för alla mina vänner att jag tycker väldigt mycket om er, ni är bäst.
Man kan väl säga att ni är mitt 18 karats guld och min kramis 24 karat för han tycker jag ju om lite extra mycket.

Sköt om er.
Puss och kram♥


Hjärnspöken

Nu har man legat och snurrat i sängen ett tag, men nu blev jag less.
Ligger och läser en jättebra bok men kommer på mig med att jag inte riktigt är med i det jag läser. Har sovit som en kratta hela veckan och stupat på soffan varenda eftermiddag i några minuter iallafall.

Nu är det ju fredag och jag vet inte riktigt vad jag vill med den här helgen. Barnen ska ju tillbaka till Manne och vara där tills nästa fredag.
Ikea väntar mig och Alko då förstås, och det blir ju behövligt med lite förvaringsgrejor i huset. Antar att det blir dyrt som vanligt men ska försöka att bara köpa det jag har tänkt mig. Förutom ljus då förstås som alltid slinker ner och mer än jag egentligen behöver dessutom.

Är som sugen på en krogrunda och träffa lite folk.
Det känns som att jag blivit en tråka nu igen och släppt en massa gas som jag haft på pedalen hela sommaren och det är ju så det brukar vara också, man blir lite lugnare med sånt när värmen försvinner och det går mot vinter.
Jag har då haft riktigt kul under dessa månader och det har varit skönt att bara få vara jag och inte ta hänsyn till nån annan.
Missförstå mig inte, jag har inte tråkigt nu heller och nu har jag ju annat som ger mig både glädje och huvudbry som jag ser fram emot varenda dag.

Däremot så har jag just insett att jag nog (tyvärr) är oförändrad iallafall på vissa plan fast jag både trodde och önskade att det inte skulle vara så.
Tjorvigt och jag vill egentligen inte gå in så mycket på det, men ibland önskar jag att jag kunde låta bli att vara så jävla ärlig och uppriktig.
Har man väl öppnat käften så får man ju stå för det då och ta konsekvenserna och då kan det genast bli jobbigt.
Ska försöka ta efter Lisbeth Salander litegrann och bli en hårding istället för en mjukis för det verkar så skönt att hantera händelser och känslor med iallafall ett uns av nonchalans.
Men å andra sidan så är det nog en bra egenskap i det långa loppet att vara ödmjuk och kärleksfull.
Iallafall när det tillåts.

Nu blir det till att ta en cigg ute i nattkylan och invänta John Blund som aldrig verkar vilja kasta grus i mina ögon.
Ska också krama och pussa på mina barn innan jag kojsar, för dom kommer jag att sakna såklart.
Jag vill inte att dom ska fara...

Godnatt.♥


Jätteroligt

Tänker bara ge er ett gott skratt ikväll om ni tar er tid att se den här videon om ni inte redan gjort det. Skrattar gott varje gång.
Ha en trevlig kväll.

Pust

Fi fan så menlös arbetsdag jag har haft idag. Inte ofta jag känner att jag går på jobbet och gör onytta men idag har jag då fan rätt till det.
Har städat väggar, ventiler, takarmaturer och rör som knappt är smutsiga, bara för att dom betalar för det. Måste göras men det är inte så kul när det inte syns att man gjort nåt.
Hoppas att jag inte behöver gå där en dag till för mig själv för då tror jag att jag blir knäpp.

Sara är feberfri idag och till synes frisk. Ska ändå försöka hålla henne hemma en dag till från skolan som är nog förpestad med svinflunchor och annat men det är inte lätt.
Ska väl vara glad över att dom längtar till skolan ändå men jag vill inte att hon ska bli sjuk snart igen.

Blev upplyst av Gabbe idag att min senila hjärna har tjorvat till det (igen) när vi började prata om Halloween. Har ju varit så inställd på att jag har barnen då och ska åka upp till Jörn med dom och kramis, men nu har vi ju ändrat bytesdag till fredag så då visade det sig helt plötsligt att jag INTE har barnen då...
...aha, ja då är det väl bara till att jag och kramisen åker själva dit och myser (inte så illa det heller) eller så skiter man i det. Men det vill jag inte heller för jag saknar att åka dit och svamla med alla som är där.
Det är så skönt att man är ute i friska luften, sitter vid brasan och dricker varm choklad med mintu och bara tar det piano. Det var faktiskt väldigt nyttigt för mig för det är typ enda gången jag kopplar av för där finns det inte så mycket att städa och greja på med.
Barnen saknar det där livet jättemycket. Vi hann ju inte ha det så vidare länge men jag tror att vi allihop blev glatt överraskade över hur kul det var.

Har varit in till stan en snabbis efter jobbet idag och köpt hårfärg till Sara. Hon har fått för sig att hon ska bli svarthårig nu så det är väl bara att smacka in det ikväll då.
Emil har vi haft utvecklingssamtal med på skolan idag och jag är så fashinerad över mina barn! Vem i hela fridens dar har dom fått hjärnan av? Dom är ju så himla duktiga i skolan och smarta så man är stoltare än tuppen.
Emil går i 3:an och ligger i många ämnen på målen som dom har i åk 5.
Åt lunch med han på skolan efter samtalet och han lyser som en sol när man säger hur stolt man är över honom.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Har inte nåt att städa, inte mycket tvätt och allt är som gode fint här.
Sätter på lite kaffe i min nya perkulator som jag fick av min mor och far igår och ser om jag kan komma på nåt vettigt.

Ha en trevlig kväll.

Saknar dig, hela tiden.


...

Tja, vad ska man skriva idag då?

Har haft en skittråkig dag, Sara är fortfarande sjuk men på bättringsvägen och det har inte hänt nåt kul alls.
Inväntar Desperata och ska bedöva min saknad efter sällskap med lite chips och annat onyttigt.

Imorgon väntar en ännu tråkigare dag och det känns ju muntert värre...

Äsch, det här är ingen idé.

Ha det bra.


Livslångt åtagande

Idag så har det blivit lite prat om barn och varför man skaffar barn i och med att en arbetskamrats ex-man är i ungefär samma sits som mitt ex. Dom verkar dock inte ha problem trots åldersskillnaden,(också typ 15 år) men han är närmare 50 dock och ska bli pappa i januari.

Ja varför skaffar man barn?
För min del så hade det nog varit otänkbart att välja ett liv utan barn eftersom det är nåt som alltid legat mig varmt om hjärtat, både egna och andras.
Däremot så kan man ju undra varför endel gör det när dom inte har varken lust eller tid att vara med sina barn och helst skulle vilja ha dom som små hjälplösa bebisar för alltid och inte uppskattar den tjusning alla åldrar faktiskt har.
Visst, det blir lite mer att göra ju äldre dom blir. Det är intressen som kommer, det ska portioneras ut pengar hit och dit som man inte behövt ge tidigare och man får avsätta mycket av sin egen tid till att köra barnen hit och dit, gå ut i alla väder och leka, vaka på nätterna när dom är sjuka eller vakna när det inte passar en själv och en massa andra saker som man inte kanske uppskattar värst mycket egentligen.

Jag är nog själv en ganska tolerant person som inte brusar upp i onödan men inte tjoar jag och stojar när det har varit 10 tonåringar i huset och det ser ut som upp och nervända världen när man kommer hem.
Men vaddå, det är väl bättre att dom har en massa vänner som vill komma hit än att dom ska sitta ensamma och längta efter dom.
Dessutom så vill jag inte att mina barn ska ha kompisar för att jag ska få skicka iväg dom så jag får vara ifred utan för att det är bra för dom precis som det är bra för mig att ha en massa fina vänner.
Innebär det då att jag ska skjussa på discon, ha deras vänner sovande här var och varannan helg och laga mat till ett helt kompani ibland så ok, det är inte hela världen.
Min pappa frågade alltid mig om jag ville ha skjuss nånstans innan han for och det var ju jättebra. Självklart ville jag ju åka till min kille eller bästa vän som bodde så pass långt så det inte var gångavstånd precis.
Det visar ju bara att han intresserade sig för mig och mina behov.

Tiden som ens barn riktigt behöver mig och är mer eller mindre beroende av mig som mamma är så kort egentligen. All tid som jag lägger ner på mina barn nu kommer jag att sakna när dom inte längre finns i huset och tiden går så fruktansvärt fort.
Man är där fortare än man anar. 
 
Jag har inte skaffat barn för att få det enkelt och bekvämt, utan för att se mina barn vuxna och självständiga med ett leende när dom tänker på sin uppväxt.
Hur kul är det när dom inte upplevt nåt?
Det behöver inte vara stora saker men minnesvärda och det som inte betyder vidare mycket för mig och inte är så kul i mina ögon kan vara nåt som barnen tar med sig som ett minne för livet.

Tro mig, konserter med Darin och Amy Diamond var verkligen inte nån höjdare.
Jo förresten, när jag såg hur lycklig Sara var.
Och stå inne på EB games med Emil när han kollar in spel till X-boxen (hur länge som helst) inte så kul...för mig, men han tycker det är toppen.
Har vi verkligen så bråttom här i livet så vi inte kan stanna upp och ha tråkigt ett tag för våra barns glädje så är vi verkligen inne på fel spår.

Jag må va en sån som klemar bort mina barn, ställer upp alldeles för mycket, blir arg för sällan och inte kan säga nej, och det är väl inte heller så bra kanske men jag anser mig då vara en engagerad förälder som vill veta vad mina barn mår bra av och då vill jag ju givetvis försöka hjälpa till så gott det går.

Tråkigt inlägg kanske men det är alldeles för många som bara skaffar barn och sen inte gör så mycket mer.
Och framför allt skaffar barn utan att tänka sig för.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Annars så ligger min kära dotter sjuk, jätterisig.
Har varit på jobbet hela dagen och var hem och försökte få i henne lite lunch men matlusten är inte så vidare bra. Bakade chokladmuffins direkt efter jobbet och sen middag och nu ska jag ta tempen på Sara för hon verkar ha hög feber.
Emil är hos en kompis och blir nog borta ett par timmar till så jag ska passa på att ta itu med en säck med kläder som behöver packas upp.

"Vi kan inte skänka barnen framtiden, men vi kan ge dem nuet"

Ha en behaglig kväll.

Kram


Summering och planering

Jaha, då var det söndag igen och som vanligt så har helgen rusat iväg alldeles för snabbt...
Veckan har varit bra, det har inte varit så jobbigt som jag väntat mig med att vara ifrån barnen, har pratat med dom en del och det kan ju vara mycket pga att jag inte varit ensam heller. 
Har både ätit och sovit med min kramis och det är ju så mycket roligare än att vara själv. 
Men nog längtar jag efter att få hem dom ikväll. Massor!

Sara har tydligen gått och blivit sjuk igen, det känns som att det inte var så länge sen hon var risig och nu är det tydligen feber och hängig som gäller. 
Usch, så trist. Det är ju tur att man har nära hem från jobbet så man kan gå hem en snabbis och titta till henne. Ska fara och handla lite gott och fixa nån film som hon kan ligga och titta på under dagen när jag jobbar, man måste ju bli lite bortskämd när man är sjuk.

Idag har jag försökt få lite bättre ordning här hemma. Har kastat ut en massa kartonger och tvättat och sorterat kläder. 
Min nya tumlare torkar sitt andra varv med kläder nu och jag är typ nöjdast. Så mycket roligare det blev helt plötsligt.

Veckan som kommer blir nog lite annorlunda än vanligt, kort med barnen för vi ska ändra på vilken dag vi byter vecka i och med att Monikas barn och mina går om varann på helgerna och det är ju trist.
Vi bor ju så nära och dom umgås mycket så nog är det ju kul om dom kan hitta på roligheter när dom är lediga också och inte bara under veckan.
Dom har haft det som önskemål och det är ju lätt att lösa så då gör vi så.
Funderar på att åka iväg till Ikea isåfall och handla lite praktiska saker som jag behöver.

I övrigt så känns väl det mesta ganska bra.
Det går lite upp och ner i tankarna vissa dagar och jag grubblar ganska mycket över hur jag ska styra upp livet. Allt funkar med kramis, barn och vänner men det finns många åsikter om saker och ting och även om man inte bryr sig i slutändan så är det ju sånt man börjar tänka på iallafall.
Det är nu ganska precis ett halvår sen Manne stack och jag tycker själv att jag tagit det ganska så lugnt med det mesta men nu är det ju så att jag inte kan rå på hur det utvecklar sig på vissa plan och det får ha sin lilla gång. Det finns ändå många frågor men behöver alla få ett svar?
En del säger att jag ska leva livet, leka av mig, testa gränserna och bara vara själv.

Hur länge då? När är det legalt att stadga sig igen och återgå till en vardag med någon som man tycker om?
Jag har ju faktiskt haft mitt lilla roliga där i början och "lekt av mig" litegrann, men vad hände då?
Jo, man får inte vara ifred utan ska då och då bli påmind om att man kan leka mera när folk blir på fyllan och tappar förnuftet.
Det gav mig faktiskt inget i slutändan, bara just för stunden.
Dom är inte här och kramar mig, sover med mig på natten, ser en film i soffan och äter en middag för att dom tycker om mig.

Just nu går jag på magkänsla och hoppas på att det ska bli nåt bra av allt det här som redan är bra.
Tjorvigt, jo kanske lite. ;)

Ikväll var det tänkt att vi skulle gå på bio men det blidde ingenting så nu ska jag ringa barnen och säga att dom kan komma precis när dom vill.

Tjing!


"Dröj inte med att beundra trädets blommor - en stormvind kan rycka bort dem under natten"


Låt pengarna rulla

Vaknade gode så tidigt idag. Typiskt när man väntat hela veckan efter helgen och sovmorgon...

När vi vaknat till liv så åkte jag och kramisen på en runda för att hitta en tv till mig som jag ska ha i sovrummet. Måste ju ha 2 för annars så blir det lätt jobbigt när jag och barna vill se olika program.
Fick kanonpris på Elgiganten och jag slog till och köpte en torktumlare också så nu har jag köpt det jag behöver, och bra pris blev det också.
Allt är på plats och tumlaren jobbar på med mina kläder just nu. Härligt.

Har slängt ihop en laddning böndip som vi ska mumsa på ikväll, ljusen brinner och musiken spelar så det är så där skönt behagligt.

Önskar er en trevlig kväll!

Fredag

Har varit full rulle idag, som vanligt då.
Var på jobbet tidigt och slutade lite tidigare för att hinna på banken för att göra klart mitt husköp. Två timmar tog det att flytta runt på alla pengar, fixa med autogiro och sånt men det blev kanon. Jag kommer då inte att ha några problem med att få ihop ekonomin iallafall.

Började dammsuga direkt jag kom hem och så fort det var klart så hämtade jag pizza och åkte till kramisen och käkade.
Sen gick vi över till hans kompisar rakt över gatan och tog en liten och surrade. Usch, så fint det är, jag vill också få ett ryck och fixa till mitt hem.

Nu blir det bara mys resten av kvällen som gick alldeles för fort som vanligt, men det har varit trevligt.
Kort inlägg idag men bättre än inget alls.

Godnatt.

Intressant...

Det börjar kännas att det är dax för helg och vila nu.
Har varit så trött nu i 2 dagar på jobbet och är gode så less.
Men imorgon är det ju då fredag och då brukar jag komma mig upp bara av lyckoruset.

Däremot så känns det väl sådär när man har en som ligger kvar och myser i värmen när man själv ska upp och jobba...*avis*

Idag har jag fått sms av Saras kille från Luleå.
Hmm, visste inte ens att hon hade han men han ska tydligen komma och hälsa på och skrev till mig och frågade om det var ok. Men så gullig. Lite nyfiken är man ju förstås på vem hon träffar så det ska bli spännande.

Har varit på mitt hundrade bankbesök också idag med mina föräldrar och fått gåvobrev och fixat med testamente.
Så imorgon är det (förhoppningsvis) sista besöket då jag blir husägare igen.
Börjar känna mig ganska hemma här nu, det ser inte så jävligt ut men nog finns det ändå mycket att fixa.
När vi satt på banken började min mor fråga om min bil som stod hemma när dom var och hämtade grejor i förrådet ute.
Ehh, lite fundersam eftersom jag tog bilen på jobbet idag för att försöka få vaktmästarna att byta mina däck. Fann mig ändå ganska snabbt och sa att jag brukar gå, för det var nämligen kramisens bil som stod där och han låg inne och sov för tillfället.
Dom såg ingen skillnad på våra bilar.
Ibland kan jag tacka för att dom är lite kokko sådär för då slipper man ju förklara sig. Tur bara att dom inte gick in för då hade dom nog blivit lite roliga i fejset om man säger så.

Helgen blir lugn. Har inget speciellt inplanerat tror jag. Skulle vara bio då.
Men det känns skönt, det har varit så mycket hela tiden nu ett tag så lite lugn och ro och mys bara, det är inte att leka med!

Dagens låt lägger jag in bara för att den är bra, mitt liv är ingen mardröm snarare tvärtom, jag dagdrömmer. :)

Godkväll.


Gräver min egen grav

Idag har det varit tungt på jobbet.
Bara att gå utanför dörren på morgon med tanke på vädret gjorde ju att man hellre stannat i sängen och myst men plikten kallar.
Har svettats och frusit hela natten och jag FÅR inte bli sjuk nu, men jag har då känt mig ok förutom att jag är trött så in i bomben och somnade på lunchen.
Väl hemma så är man uppe i varv och slänger sig genast på tvätt och plock, jag måste verkligen börja lugna ner mig.

Anna fyller år idag, grattis grattis! Ska fara och kolla om det finns nåt sliskigt till gottegrisen sen :)

Kollade med Mariana idag om dom ska till Jörn på halloween för det är ju lite roligare för barnen att fara dit om dom har några kompisar att härja med.
Känns kul som fan att fara tillbaka till brottsplatsen, även om sista gången vi var där var ett rent helvete för mig. Denna gång hade jag tänkt ta min kramis med mig och då är det inte till att vara hemlig längre.
Man har ju liksom ett gäng vänner där och dessutom en arbetskamrat så pratet som redan går om mig och mitt nya liv lär ju rulla på ännu mer sen då.
Men för min del känns det helt rätt och ok, jag har inget att dölja längre.

Nu ska jag försöka läsa i boken som fortfarande inte är klar...jag är hopplös.
Hade varit kul att få gå på bio i helgen när man ändå är utan barn och inte ska partaja.
(Det är sant)

Puss och kram


Oj då.

Igår blev det inte till att skriva nåt inlägg som ni kanske märkt, det fanns liksom inte tid för det.
Var på banken och skulle köpa huset efter jobbet men juristen hade andra lösningar än vad vi pratat om så det drog ut på tiden men det var det värt!
Kommer att tjäna ungefär 200 000 kr på det så det kan man ju inte bara ignorera...men det är ju tack vare mina föräldrar som bara ser till mitt och barnens bästa för dom förlorar ju på det istället.

Känns då jävligt bra. Man har ju ändå varit lite spak och funderat på hur man ska klara det här på egen hand, fastän min ekonomi ser bra ut just nu så sinar ju pengarna fort om man hamnar snett. DET har jag fått erfara och vill absolut inte tillbaka i dom rullarna.

Fick hjälp med att få upp min tv på väggen av kramisen och sen hade vi bara en slapparkväll och hälsade på hans kompisar en sväng.
Det var kanon att få sova med honom, det känns alldeles för sällan.

Sara ringde mig i morse och var hos mig för hon hade ont i huvet och ville inte fara på skolan. Jag undrar om det har med omställningen att göra nu igen för det var samma sak tidigare när det var varannan vecka och mycket som hände runt omkring.
Hon tycker inte att det är kul i Blåsmark men jag försöker få henne att se det positivt så gott det går. Manne är ju inte klar riktigt än i huset så dom bor hos farfar och längtar säkert efter att få flytta in med han i huset. Det är ju inte samma sak att bo i nån annans hem.
Ska hålla ett öga på henne iallafall och se om mönstret återkommer för hon har varit ganska upp och ner tidigare men jag vill att hon ska vara kvar i den sinnesstämning hon varit nu ett tag för hon verkar jätteglad.

I eftermiddag är det utvecklingssamtal med Sara och sen ska jag köra henne till sin pappa igen.
För egen del vet jag inte så mycket annat än att det är till att se på tv klockan 21.

Nu är det bara gå tillbaka till arbetet för lunchen är slut, känner redan av träningspasset vi hade innan och jag gruvar tills den riktiga träningsvärken kommer.
Kramis, du måste nog olja mig och ge lite massage...=)

Ha en underbar dag!


Tick tack, tick tack

Förbannade klockjävel.
Det är en sak som jag verkligen hatar när man hör det där ljudet för det betyder att det är för tyst och tråkigt.

Ikväll har jag skickat iväg barnen till Manne. Här har det varit ett gäng ungar varenda dag hela veckan så man kan då inte säga att det har varit lugnt och tyst tidigare precis, men jag har inte ens fått upp min tv så man hör inte ens den surra så nu måste jag gå och plocka ut batterierna ur varenda klocka i huset.
Påminner mig bara om tiden då jag mådde som sämst och satt hemma och lyssnade på det där ljudet i flera veckors tid.
Det känns konstigt att jag ska lalla på själv nu en vecka utan barnen för det var ju ett tag sen vi hade det så och jag hoppas att dom kommer att hinna känna lugnet i ytterligare ett nytt hem.

Helgen har varit bra, igår hade vi lite festligheter och det var trevligt.
Känner mig lite sliten idag faktiskt.

Har varit förbi mamma och pappa i lägenheten också. Pappa hade tillbringat sista dagen på sjukhus i Turkiet. Uttorkad och jävligt svag var han men han kom sig hem iallafall och får vila sig. Stakars lilla pappa, han har otur han.
Ska åka dit imorgon också och hjälpa till med diverse saker. Fick mig en Bacardi razz, det är inte illa det.

Nu vet jag inte riktigt om jag ska gå och lägga mig, trött som jag är, eller om jag ska börja med nån ouppackad kartong.
Jag vet hur det brukar vara när barnen far iväg för veckan, jag blir lite lägre än vanligt och ligger mest och trillar runt.

Nu har jag en hel vecka att tillbringa hur mycket jag och min kramis vill, och det är ju då ändå inte fy skam om man ska se det positivt.
Han är en värdig ersättare att krama på kvällen när jag inte kan krama och pussa på mina barn.
Det känns spännande det här, vad framtiden har att erbjuda.

Nu ska jag ta en kaffekopp och försöka stretcha ut min otränade kropp. Inser att jag inte är 20 längre och måste börja jobba mig bakåt i ålder för att orka med alla aktiviteter.

Ha det. Kram.♥




Bråttom!

Dagen har inte varit så händelserik så att det är inte så mycket att orda om där.
Var förbi kramisen på morgon innan jag for till stan och skulle få kramas lite men låst...sömntuta. Väl inne i stan så upptäckte jag min nöt att jag plockat ur körkort och bankkort ur börsen igår och stod med snopen min och kunde inte shoppa det jag skulle.
Typiskt mig. Men det finns andra dagar.

Har kört Emil och Julia till lägret tidigare idag och dom får säkert skitkul. Sara ska sova i Storfors hos Amanda och jag ska själv dit eftersom det är lite partaj där ikväll på deras nya fina inglasning.

Nu har jag då inte tid att skriva mer för jag ska nämligen till någon jag har längtat efter hela dagen och få mig lite mys.

Ha en trevlig kväll, det ska jag!

Kram

Passion...en helt ny känsla. Underbart.


Det händer grejer

I morse åkte jag med Emil till skolan i buss för att han skulle veta hur det gick till och var han skulle plinga och så. Tänkte att det passade bra när jag ändå var ledig.
Han tyckte det var bra att jag åkte med för han kände sig lite osäker och det är klart, han har ju aldrig åkt buss själv förut.
For även till skolan när han slutade och följde han till bussen och såg till att han kom med men han fick åka själv hem och det gick bra.

Var in till stan också och tittade in i mors fars lägenhet och fixade lite till och handlade på systemet inför morgondagen.
Funderar ju på fest hos Beda och Robban men känner mig lite sliten efter veckan så jag vet inte riktigt om jag orkar en helkväll men en sväng blir det iallafall.
Har ju saknat kramisen också hela veckan och vill ju även hinna träffa han.
Ibland är det inte lätt att prioritera för jag vill ju v med alla.

Bjöd hit honom på tacos till middag idag till mig och barnen.
Emil for med Manne till Arnemark så när vi suttit ett tag med Sara och hennes polare gick vi upp till Monika o Nisse och drack kaffe och såg idol.
Har fortfarande inte fått upp min tv i vardagsrummet eftersom jag ska köpa ett nytt väggfäste, men det ska jag ta hand om imorgon.

Men nu sitter man här och längtar. Oj så enkelt det hade varit att få ha både han och barnen här dygnets alla timmar.
Förhoppningsvis så blir det så en dag.

Nu ligger Emil här i soffan och läser Berts betraktelser och jag är inte det minsta trött helt plötsligt.
Inte han heller så jag funderar på att ta fram ett spel som vi kan pyssla med ett tag.
Har plockat fram allt som han behöver till lägret han ska på imorgon så vi kan ta sovmorgon om vi vill.

Ha det.





På lånad tid?

Nu tror jag nog att lugnet börjar ta överhanden för mig, även om jag har en släng av damp av och till och känner mig rastlös och orolig i kroppen.
Måste hela tiden ha nåt planerat att göra och när jag väl kan sitta och slappa så har jag inte riktigt ro. Men då får jag skylla mig själv då. Helgen närmar sig och det finns vissa saker att göra men då är ju frågan bara vad man ska ta för sig.

När man väl sätter sig ner och pustar ut mellan varven så kommer det en massa tankar och funderingar som gör att jag bara vill slå en hammare i skallen på mig själv ibland.
Det känns för bra för att vara sant att man kan må som jag gör nu.
Allt har klaffat.
Men när ska det vända då?

Veckan som kommer blir tung, det vet jag.
Barnen ska åka till pappa en hel vecka och det blir jättekonstigt. Vad ska jag då göra?
Vem ska jag då ta hand om och krama på kvällen?
Usch, jag blir tårögd bara jag tänker på det. Men jag kommer nog aldrig att vänja mig med det. Jag har satt barnen till världen för att ta hand om dom och det är inte rättvist att jag måste vara utan dom.
Jag blir förbannad på exet för vad han har ställt till med ibland, även om jag inte vill tillbaka i det livet igen.

Jaja, nu är några hammarslag borta och nu är det bara resten kvar.
Ett steg fram eller ett steg bak...det är frågan.
Valium tack.

Godnatt.






Dagen D

Igår flyttades sista lasset, nu då till stan och mor och fars lägenhet.
Hade hjälp av flyttfirma och deras grannar och det var tur det för det såg inte vidare kul ut när dom fick trixa in grejorna i hissen...
Det var ganska fort gjort men det blev en lång dag och när jag kom hem efter typ 13 timmars arbetsdag och helt slut så hittar jag 6 tonåringar i soffan så jag vände på klacken och gick till Monken istället en stund.

Idag ska jag åka förbi gammelhuset och läsa av elen och hämta sista grejorna från garaget för att sen åka på banken och överlämna nycklar och göra klart försäljningen.
Äntligen får man lägga allt åt sidan och bara pyssla på i sitt nya hem. Lovely!

Det känns som att det är första dagen på resten av mitt liv idag och jag är så jävla glad.

Jag skulle vilja ge hela världen till alla som funnits där för mig under hela den här tiden i förtvivlan, hopp och glädje men det kan jag tyvärr inte.
Men jag blir glad när jag hör att det syns på mig att jag är lyckligare idag. För det är jag.

Mina barn är den absolut största inspiration här i livet för dom har varit så fantastiskt duktiga och starka i en situation som dom fått finna sig i och antagligen är det värsta som kunnat hända för dom.

Framtiden är svår att sia i men som det känns nu så spelar det ingen roll vad som komma skall för jag mår bra, barnen mår bra och ja, det kommer att bli jättebra.

Idag kommer kramisen hem så jag hoppas att jag hinner träffa honom en snabbis iallafall :)

Tack alla för all hjälp, nu ska vi bara slappa och få iordning lite så det blir inflyttningsfest!

Puss o kram




RSS 2.0