Fy fan va ja är bra!



Idag har jag övervunnit en av mina värsta fobier.

Alla mina närmaste vet vad det handlar om, nämligen navelskräck.
Fick ett infall när jag och Anna skulle till stan och bestämde mig för att pierca naveln. Svettig om händerna, nervös och nypinkad satte jag mig iallafall i stolen och fick det gjort.
Jag är såå stolt över mig själv. Nu fattas bara magrutorna.

Annars så har jag svettats på jobbet nå jävulskt idag och gjorde en tidig dag och for hem och svettades lika mycket där. Husspekulanterna har varit här och kollat på huset igen för att se var möblerna passar så det verkar gå himla bra det här.
Dom var ännu mer övertygade när dom gick härifrån idag så det känns ganska klart. Dom erbjöd mig också en massa flyttkartonger så dom vill nog ha mig ur huset rätt så fort, haha.

Nu ska jag sätta mig i kvällssolen en stund, skulle va gott med en cider men det funkar inte riktigt för mig när jag ska jobba imorgon.
Hoppas att ni tycker att jag är lika duktig som jag själv anser och skriver det i en kommentar...tack...

Kramisar

Myslåt


Dunka mig gul och blå

Oj oj vilken rubbad dag!

Klev upp före tuppen och åkte på jobbet med ena ögat öppet och det andra stängt...fy fan så trött jag var.
Har dessutom gått omkring på Hortlaxgården och städat och varit jävligt glad över att vara kvinna idag. Pilsk som bara den.
Det var det sjukaste jag varit med om. Har ju fått en del skamliga förslag som inte berört mig vidare mycket faktiskt, verkar som att det tar mest när det kom en som inte är så "gåpåig".
Fick ett sms igårkväll som jag inte riktigt kan släppa. Har läst det ett par gånger och det tar mer än ett där det står rakt ut "ska vi..."
Hmmm, jag vet inte riktigt om det är tänkt att det ska va jag som måste ligga i den här gången. Nyfiken är jag då så jag får nog fundera på det ett par dagar.

Den här veckan kommer då energin att gå åt till barnen och städning. Har legat på latsidan med det ett tag så det finns lite att göra.
Direkt efter jobbet idag så for vi ner till pottan och badade. Inte jag förstås men barnen. Jag har blivit värsta badkrukan så jag vill helst inte hoppa i innan det är 30 grader, minst.

Idag känns det iallafall som att jag lever igen, haha, det var länge sen jag kände att jag ville hoppa upp och slå klackarna i taket på det här viset.
Jag måste ha blivit kokko eller nåt men I feel good. Av ingenting. Livet är underbart.

Ha en trevlig och solig kväll allihopa.

Kram♥

PS. Monika, sweet dreams...asg! DS


What happens in Kiruna stays in Kiruna...

...men här kommer några foton.

Slutkörd Linda

Sådär ja, då har man kommit hem från jobbet då. Kirunafestivalen har som vanligt varit skitkul men det är ju ganska lite sömn och många timmars arbete.

Onsdagen började vi med att ställa iordning allt inför starten på torsdag och det tog lite längre tid än vanligt för att vi hade ett till tält att fixa till i år. Oxfilerullarna.
Efteråt så åkte vi till vårat lägenhetshotell och inkvarterade oss, 11 personer och 10 sängar, men det fanns tältsängar att förse sig med också men jag, Linda och Linnea paxade ett av rummen med vanliga sängar som inte heller är så sköna men bättre än det iallafall.
Några alkoholhaltiga drycker senare åkte vi till Ripan, där äter vi alltid gott när vi är där. Tog lite mer att dricka också innan det bar iväg till Arran och svänga sina lurviga och dricka lite teqila bland annat.
Ganska blöt kväll för oss alla och vi var lagom slitna klockan 8 på torsdagsmorgonen när det var dax att gå på jobbet men det gick bra. Hade folk hela kvällen och sålde dubbelt så mycket än tidigare år så vi var nöjda.

Torsdagen gick det också ner lite dricka, det är det man gör under dagarna där för att orka med allt. Fick även mycket kramar och pussar, speciellt av en, och tänk vad närhet kan göra en glad och tillfreds. När kvällen var slut somnade vi sked och det var hur mysigt som helst...vaknade dock efter ett par timmar av hans snarkningar och smög tillbaka till min säng med brudarna för att få nån enstaka timmas sömn.
Vaknade dock med en "sked" bakom mig på morgonen efter när han undrade var jag tagit vägen och jag tar emot värmen med glädje.

Fredagen kom Jörgen och Mariana och några till för att backa upp kaoset som alltid inträffar på helgkvällarna. Jäkligt roligt att dom var där. Blev en sen kväll och lite sömn då också.

Lördagen gick fort eftersom vi hade en jämn ström med folk fram till klockan 03 när vakterna kom och sa att vi var tvugna att sluta sälja. Klockan 05 var vi iallafall i bilen på väg hem och nu sitter jag nyduschad och känner mig fräsch för första gången på flera dagar. Några minuter är det man får på sig mitt i natten när vi har varit en massa illaluktande, trötta och stressade människor som vill sova och bara har en dusch att tillgå.

Som vanligt en skitrolig festival med det roligaste gänget att jobba med i världen. Fick ju dessutom nya vänner som jag ska hitta på nåt kul med nån helg framöver.

Nu är det sängen som gäller för att vara pigg när barnen kommer hem. Har sovit ungefär 1 timma på ett dygn så det känns i kroppen om man säger så...

Natti natti eller godmorgon.

Svettigt.

Nu är man nyduschad efter att ha klippt gräset klart. Det har varit ganska hektiskt idag, har haft en massa måsten, hälsat på mor och far, börjat packa och stressat allmänt känns det som.

Niklas har varit här idag också och fixat så jag kan se ALLA kanaler i sovrummet. Underbart, tack snälla!

Har haft nya diskussioner om pengar med Manne som vanligt. Nu gäller det då pengarna som jag får när jag hyr ut huset när jag är i Kiruna.
Han vill ha hälften. Undras om det är nån som har missat att det är jag som bor i huset nu och Manne i Hortlax...

jaja, hade han ens varit berättigad till nåt sånt så räcker det inte med att betala halva lånen på huset som han dock är tvungen till tills det är sålt. Då hade han kunnat klippa gräset eller underhålla huset lite han också.

Ska jobba arslet av mig nu iallafall så jag och barna kan ha en kanonrolig semester. Känns som att det är länge kvar tills vecka 29 men dagarna bara springer iväg. Vädret verkar ju ska bli riktigt bra nu i slutet på veckan och vi får hoppas att det följer med uppåt landet dit jag ska. Förra året hade dom långkalsonger...

Nu är det till att packa klart så jag bara kan slappa och krama Sara och Emil som jag ska få låna över natten imorgon. Känner mig redan gladare!

Godkväll!


Söndag igen

Idag har vi haft en jättetrevlig dag jag och barnen. Varit på promenad och köpt mjukglass, suttit ute i solen och pratat och ätit jordgubbar med vispgrädde. Ibland behöver man inte göra så mycket för att det ska bli en bra dag.

Fick äntligen tag på kvinnan med lägenheten så vi åkte dit och tittade också och Sara var jättepositiv och tyckte att det var stort och rymligt. Guud, så kul. Man gruvar ju ändå över hur dom ska reagera. Det blir ju som sagt inte så långt stopp där som det verkar men det är ju ändå viktigt att dom känner att det är bra.

Tänker på alla bakfulla människor idag också. Kan tro att det finns ett gäng därute...själv är jag fräsch som bara den som avstod alkoholen igår. Men det får jag väl äta upp från och med onsdag kan jag gissa om vi har den årliga festen innan festivalen börjar. Det brukar bli rätt så blött kan jag säga. Men kul som fan.

Barnen har inte farit än till Manne, dom ville stanna lite längre för kompisarna hade planer så dom skulle fara dit kring 19 tiden.

Nu är det tid för soffan en stund innan jag ska stjäla sista kramen när dom ska fara.

Bye bye

Midsommar

Igårkväll var jag och barnen i Brännträsk hos Bedas mamma och Kurt och hade en skitkul midsommar. Trevligt folk, lekar, massa mygg och god mat.

Åkte hem kring lunch idag och har inte gjort så mycket faktiskt. Barnen har haft kompisar och jag var hos Monika ett tag när Emil hälsade på Anton.
Känner inte alls för att lägga så mycket energi på nåt speciellt utan bara mysa med barnen nu sista natten innan dom far igen...veckorna går så fort. Man hinner inte med.
Nu kommer jag ju att ha massor att göra när jag ska iväg till Kiruna så den här veckan utan barnen blir nog inte lika .
plågsam som det brukar. Kommer inte att kunna stjäla mig en kram hit och dit men jag har iallafall annat att tänka på.
Ser fram emot att fara, tjäna pengar och jobba med det roligaste gänget som finns. Förena nytta med nöje. Tjänar ju dessutom pengar på att hyra ut huset så det är perfekt.

Mamma ringde nu för en stund sen och frågade om jag är intresserad av att köpa huset. Det är bestämt nu att dom kommer att ta en lägenhet, troligtvis vid årsskiftet eftersom pappas tillstånd inte är det bästa och han kan inte koppla av utan söker sig jobb både hemma och på firman hela tiden.
Känns skönt att dom tagit det beslutet.
Det kommer isåfall att bli en kort vistelse i lägenheten men jag har pratat med barnen och dom vill jättegärna flytta till mormor och morfars hus. Sara kommer ju att få många nya vänner i Hortlax nu och Emil har ju redan Anton och har inte det minsta problem med att skaffa nya så det blir nog bra. Dessutom så har dom ju alla "gamla" vänner kvar här också och det är ju inte så långt...dom börjar bli stora nu. Billigt för mig också som får jättenära till jobbet och kan köra Emil om det skulle bli några problem med väder eller försovningar.

Imorgon när barnen har farit så är det städdag hemma hos mig. Klippa gräset är också på planeringen nu innan jag ska fara iväg.

Nu ska vi lägga oss i soffan i en hög alla 3 och se en film och skräpa ner med chips och vitlöksdip.
Ha en bra kväll allihopa!

Fy fan för Manne

Nu är jag riktigt förbannad. Jag har stått ut med mycket den senaste tiden...otrohet, varit villig att förlåta, ännu en "otrohet" under tiden vi skulle försöka, att han sjappat o lämnat mig med typ allt, otrevliga ord, en massa jävla jobb och husförsäljning...hur mycket ska man tåla egentligen?

Nu har jag fått veta att han anser att han stått ut med mycket under vårat förhållande också och att det inte var värt det. Som att man varit nåt tidsfördriv eller nåt. Till saken hör att allt var precis som vanligt till den dagen allt det med Emelie uppdagades.
I dagens läge så har jag redan kommit till insikt att det är en idiot jag har att göra med, men det är inte den människa jag levt med. Jag skulle aldrig ångra det vi haft tillsammans. Våra barn, allt som faktiskt varit bra, men hur i helvete kan en människa bli så jävla otrevlig och obrydd om den som alltid funnits vid hans sida?

Allt började idag när han och hans far (älskade svärfar...) var och städade ur garaget. Ringde upp han och sa att det var jättefint men undrade var fyrhjulingen var bland annat. Då blev det fara och färde. Han har ju inte velat diskutera såna saker överhuvudtaget utan sagt att han ska stå för alla lån utöver huset och att hans samvete sagt att han vill att jag ska behålla alla möbler för att det är han som lämnar mig. Jag bryr mig inte om saker, men däremot så är det ju en enkel utväg att lämna alla saker här och dra, men vi har dock avbetalningar på grejor också.
Blir det mitt problem nu bara för att han inte har tagit en pinal ur huset?? Jo, han har faktiskt också en sak som är obetald men jag resonerar som så att vi borde se till att betala bort så mycket vi kan innan vi separerar ekonomin helt och hållet. Jag har inte valt att behålla nåt utan det är han som bara lämnat det här.

Uppriktigt sagt så skiter jag fullständigt i prylar. Det är inte jag som varit shopoholic i det här förhållandet men det är jag som ska sälja både hus, husvagn, mopeder och allt fan som finns här.
Jag sa att han kan ju inte bara komma hit och ta saker, vi måste ju kunna resonera om VÅRA saker.
Han fick iallafall frispel och la på luren som vanligt. Suck.

Jag drar absolut inte alla karlar över en kam, det skrev jag klart och tydligt i mitt tidigare inlägg, att jag är helt övertygad om att dom flesta av er skulle ta sitt ansvar. Men vad ska jag tro om en människa jag levt med i halva mitt liv och som behandlar mig som en skithög på soptippen och som inte vill inse problemen som följer med barnen.
Han satt hos familjerådgivningen och klagade över att jag fått kontakt med både lärare och kurator, vi har varit där och pratat jag och Sara tillsammans, men han har inte fixat en tid hos kuratorn själv för ett samtal trots att problemen ligger hos han och hans rallyliv...dessutom så har han inte en enda gång frågat hur det är med min älskade pappa som haft stroke och allt. Förjävligt.

Den som skrivit det anonyma inlägget ang. "Män, hjälp mig förstå" har helt rätt. Jag har dragit vinstlotten i det här.
Jag har blivit av med ett rikspucko. Jag vet att jag varit en bra fru, mamma och sexkamrat men det känns i hjärtat oavsett hur trög han är just nu.

Men men, han ska inte få knäcka mig.

Jag är stark, självständig och en helt underbar kvinna i mina bästa år.

Tack för ordet!

Tjuvstart...

Har haft en kanondag på jobbet! Sommarträff med god mat, kubbstafett och massa surr. La mig på soffan en stund när jag kom hem och sov en timma sen for jag och barnen till stan och köpte glass och lite kläder. Har egentligen inte råd med shopping men både jag och Sara behöver sommarkläder och nu kan vi ju låna av varann så...'

Var såklart in på systemet också och köpte lite cider tills imorgon och var ju tvungen att tjuvsmaka en nu i sommarsolen på altan, haha.

Nu saknar jag bara sällskapet...barnen är ute och leker och visar sig nog inte förrän om nån timma. Emils fot har svullnat ännu mer nu men farfar hade lindat den lite för hårt, men han har lagt kryckorna åt sidan nu och kämpar på. Min duktiga kille!

Vill önska alla en trevlig midsommar redan nu för vi åker ganska tidigt imorgon så jag hinner nog inte sitta vid datorn och blogga nåt.

Ha en kanonhelg allihopa!!!

♥Puss och kram♥


Rantardag

Har varit på ranten idag kan man säga. Emil hade inte brutit nåt iallafall men vi hämtade ut ett par kryckor ändå för att han ska få avlasta foten nån dag, skulle ju va kul om han kunde vara med och leka på midsommarafton. Ser mycket fram emot det och tackar Beda som var snäll och bjöd med oss dit, och framförallt hennes mor som välkomnar 3 st till! Jättesnällt, annars vete fan vad vi skulle ha hittat på. Det blir skitroligt att träffa Björn också, det var länge sen.

Var och fikade godfika hos Beda på eftermiddan och sen for vi till Monika och skulle fortsätta men det var slut...grrr. Nä skämt å sido, jag var proppmätt och ville inte ens ha kaffe. Hade inte med nån present till lilla Rasmus ens, är ju värsta snåljåpen nu men jag ska fixa nåt fint senare.

Nu har jag och Sara dragit antennsladd till sovrummet, burit in tv:n och ska lägga oss och se nåt och käka lite gotta innan det är dax att göra natt, har ju sovmorgon imorgon. Börjar inte förrän klockan 7. Haha.
Det blir en lugn dag med alla städtanter på sommarträff med god mat och en massa svammel sen är det helg. Hurra!

Sov gott allihopa!


Ajajaj

Är hem en snabbis och ska hämta Emil och ta han till vårdcentralen. Han hoppade studsmatta hos farfar igår och landade konstigt med foten så den är jättesvullen och han har ont.
Stackars liten.

Sara har sovit hos en kompis i natt så hon har sysselsättning hela dagen. Usch vad jag tycker att det är trist att jobba när dom har sommarlov. Men det går fort fram nu, inte så länge till semestern.

Vi ska äta surströmming till lunch på jobbet idag. MUMS! Det var länge sen. Sen har Beda bestämt att jag ska göra en egen potatissallad till på midsommar så jag måste väl åka och göra bort lite shopping till det idag. Har aldrig provat att göra en själv så det får vi se hur det blir.

Husspekulanterna har inte hört av sig än så jag börjar undra om dom kanske inte fick nåt lån...inte bra alls...

Jaja, nu är det bara ta på sonen kläder och börja bege sig till doktorn. Om jag har tur så får jag se den jag hört så mycket om. Stilla min nyfikenhet. Haha.

Ha det!

Män, hjälp mig förstå!

Jag vet att det är en del killar som läser bloggen och eftersom jag är ganska förvirrad över hela den här situationen så vill jag ventilera tankarna med er med det här inlägget.

Manne har ju som alla vet då träffat Emelie 19 år. Att ni pojkar gillar att kolla på snygga, unga tjejer på porrfilm och dylikt det kan jag ju förstå, har förövrigt sagt flertalet gånger till Manne när han tankat hem filmer av det slaget att "måste du ta hem filmer där det står teens hela tiden. Tycker att det är äckligt med tanke på att vi har en dotter i tonårsåldern själva. Borde finnas annat."

Nu då till saken. Är det onormalt att reagera så? Det som stör mig mest är inte att han skaffat ny tjej, kanske är less på mig efter 17 år och liksom vill gå vidare med sitt liv mitt i allt, utan att hans nya tjej är 6 år äldre än Sara, samålder med våra syskonbarn och kan omöjligt vara en värdig "extramamma" till mina barn när hon inte ens har livserfarenhet av vuxenlivet än.
Hon räknas ju som tonåring än. Hon var 18 när dom började svamla och det är ju i min värld helt sjukt med tanke på våran ålder.
Hade det varit jag som träffat en kille i den åldern på krogen och börjat bli kär eller vad det nu handlar om så hade jag nog hellre grävt ner mig i jorden ett tag och låtit känslan försvinna än att ta steget ut i vad man kan gissa är en ganska osannolik framtid.

Jag vet som sagt inte...är ni så? Bara handlar pang bom när ni har barn och skulder och en massa annat som ska fungera. Är det mannens dröm att få en tjej som är 15 år yngre än en själv och är det nåt som någon tror på?

Tror egentligen inte att nån av dom har tänkt till så långt när det redan pratas om att köpa hus och flytta ihop efter bara 2 månader efter en separation. Dom har även pratat om att skaffa barn.Var är våra barn i allt det här? Hur ska han ha råd? Vi har ju knappt haft råd när vi varit tillsammans och jag tror inte att Emelie har kommit ens nära min lön än.
En fundering bara av en kvinna, tjej, MILF eller vad jag då är, men jag är medveten om att jag är 33 år och tvåbarnsmorsa och måste bete mig vuxet och ta mitt ansvar i resten av mitt liv. Jag vet att mina handlingar och beslut påverkar inte bara mig utan också mina barn. Är det inte rimligt att man ska kunna förvänta sig det även av pappan?

Jag är helt övertygad om att det här en ett exempel på ett hjärnsläpp av just "min" karl och att dom flesta av er verkligen skulle ta erat ansvar och göra det bästa ni kan, men lämna gärna en kommentar, anonymt om inte annat och säg eran syn på det här.
Man kanske har förutfattade meningar om den här situationen, men hade det här varit en vuxen kvinna så tror jag faktiskt aldrig att det skulle ha rusat iväg så här fort och hon hade nog tänkt annorlunda.

Jag har då intressenter på huset nu som ska på banken idag för ett lånelöfte. Hoppas hoppas hoppas att jag får det här jävla huset sålt nu. Håll tummarna!

Uppdaterar om hur det går så fort jag vet nåt.
Ha en bra dag, nu är lunchen slut...

Hehehe...

Nu är det fixat gumman...räknarkoderna är där dom ska...
Testar lite bara för att se vad felet är med dín blogg

♥ -Japp, specialtecknen finns här

matrixochklara.blogg.se  -check, göra länk gick ju oxå bra

Då ska vi bara se hur det går att publicera och få mellanrummen på rätt ställe....

Check. check och check...
Allt funkar precis som det ska, det är bara det att jag är liiiite smartare än du ...=)
Puss

En helt vanlig dag

Nu har man ätit middag efter en dags arbete. Spagetti och köttfärssås. Det är väl nästan första gången jag använder spisen sen i april...mikromat, tack för det. Sara for till stan på förmiddagen så jag tyckte lite synd om lilla Emil som fick var hemma själv hela dan så jag for hem på lunch och tänkte att han kunde följa med mig sista timmarna på jobbet. Manne går ju eftermiddag nu varannan vecka och jag ringde och frågade om han inte kunde hitta på nåt med Emil nån timma. Det skulle han kunna tänka sig men var dryg och hade inget intresse av att prata så när vi la på luren visste jag inte om han skulle lämna sonen på mitt jobb när han skulle iväg eller om han skulle köra hem han. Emil ville ringa och fråga vad dom skulle göra för han brukar mest bara se tv hos pappa sa han men då ville inte Manne svara så då följde han mig på jobbet iallafall. Har gett som förslag till Manne att han kanske ska ha barnen den veckan han går em istället så behöver dom ju inte vara själv varje vecka under sommarlovet och komma och sova hos mig men jag har inte fått svar på den frågan. Han är ju ledig fredagar då och borde ju få mer tid med dom på det sättet. Tycker inte att det ska vara så kul för barnen att vara hemma själva hela dagarna och jag vill gärna ha lite koll på var dom är och jag har inte möjlighet att fara och köra dom kors och tvärs på arbetstid. Tycker även att det borde va i hans intresse att vara med barnen om han är hemma hela dagarna. Jag vill ju gärna träffa dom även om det inte är "min" vecka. Men vi är olika allihop och tur är väl det. Började jobba klockan 5 imorse för att kunna fara hem så tidigt som möjligt till barnen och det var TUNGT kan jag säga. Ändå gick vi och la oss och mös redan strax efter 21 igårkväll. Emil påpekade viskande när Sara hade somnat att "vi har gått och lagt oss ganska så tidigt idag. Klockan är inte ens halv tio..." Skönt var det iallafall. Känns som att man börjar bli alldeles för gammal för en 2-dagars numera, men kul var det. Nu är det dax att hänga lite tvätt och dammsuga. Ser förjävligt ut här faktiskt. Ha det bäst!

~ BAKIS ~

Sitter allmänt bakis och slö efter en sjukt rolig kväll på folkan igår. Började med lite förfest hemma hos mig, Linda N, Bronsing, Kenneth, Öhlund, Stampe och Ingela. Vid halv 8 gick vi till festen och där var det ju hur många gamla goda kompisar som helst. Jocke S hade haft sin svensexa under dan och hela Blåsmarksgänget var där. Skitkul. Nu gruvar jag lite för cirkusen jag ska på med Sara. Känns inte som att det är läge för att sitta och klappa händerna i 2 timmar men vad gör man inte för dom..? Emil valde att gå på kalas istället på Lasergame och det var ju trist men det är kul att få göra nåt själv med Sara också, det behöver hon nog. Imorgon när man åker på jobbet så har barnen sommarlov och kan sova bort hela dan om dom vill. Så himla skönt för dom, det är nog ett jobb i sig att gå skola också. Ska fara och handla ikväll så det finns mat nu när jag har nån att äta med. Det ekar tomt kan jag säga. Hade inte ens mjölk till kaffet igår. Skärpning. Ser fram emot en kanonvecka nu med barnen. Jag har träffat dom massor i veckan fast dom varit hos Manne och det gör mig så jävla glad när jag får krama dom om så bara en snabbis. Nu kommer snart barnen så det är bara att börja städa undan festen, det måste ju se anständigt ut när dom kommer hem. Tack alla som var på festen igår för en kanonkväll. Ha det!

Hur långt är ett snöre och andra funderingar.

Tänkte bara svamla till det lite. Har funderat lite på det här med drömkillen. Anna hade ju tidigare hittat min superman på vårdcentralen. Sen kommer Monika och säger att han inte alls var snygg. What? Nog för att smaken är delad men så jävla stor skillnad kan det ju inte va, eller? Förvirrad är jag iallafall och måste nog ta och he mig iväg dit och se med egna ögon. Annars så skulle det va trevligt med en kille med Ljungbergs kropp, ansiktet kan man ju alltid täcka över med nåt. Får hålla koll ikväll om det finns en potentiell drömkille bland alla headbanger´s men jag har svårt att tro det. Nu har jag svamlat klart. Det är ju trots allt insidan som räknas i slutändan, men å andra sidan så har jag uppenbart inte gått på det i 17 år med Manne som det verkar för hans insida är just nu full av skit. Konstigt. Jaja, synes.

Ojojoj

For till Beda och Robban igårkväll och skulle ta en cider och mysa men en cider blev flera och lite mer än jag tänkt mig. Kvällen slutade med att vi for på krogen. Tyvärr så var det alldeles för ungt för mig, mest studentmössor men det var ändå en trevlig kväll i vänners sällskap. Nu är det bara att ladda batterierna för den här dagens partaj...känns lite sådär just nu kan jag ju säga men barnen kommer hit ett par timmar så dom håller mig upprätt iallafall. Det brukar alltid lösa sig. Har försökt övertala Monika att hon och Nisse ska komma med. Vi får se om det lyckades. Skulle va skitkul om dom också ville va med och rocka. Klädvalet är klart, humöret på topp och ciderna på kylning så rock on allihopa. Let´s get the party started! :)

Examen är över nu börjar sommarlovet!

Nu har jag varit och sett mina barn bli äldre igen...helt ofattbart så fort tiden går. Sara ska börja högstadiet till hösten! Ganska vemodigt faktiskt. Ikväll är det tydligen examensparty i Norrfjärden som dom ska på. Emil fick sin nya cykel när vi kom hem och han blev jätteglad. Nu ska Sara få samma pengar i sommar och ha en bra start till sin systemkamera som hon längtat efter hur länge som helst. Hon är så himla duktig på att fota så det är bara att uppmuntra henne i sina intressen. Mannes pappa och mamma var hit och drack en kopp kaffe när skolavslutningen var över och vi pratade en stund om allt möjligt. Känns jättebra att inte tappa dom i allt det här också. Dom är så fina människor och vi behöver varandra nu, speciellt när Manne är som han är och inte verkar förstå att det här är jobbigt för dom också. Nu ska vi snart till stan och fika med mamma och pappa och sen far barnen tillbaka till Manne i eftermiddag. Trist. Ska nog ta mig en cider ikväll fast jag ska ta många imorgon. Manne och svensexan ska tydligen också på hårdrocksfesten men jag bryr mig inte så länge han lämnar mig ifred. Han kommer nog som vanligt att va full som en kallika och inte se skillnad på mig och en stolpe så det är nog lugnt. Ha det!

Rädd

Har pratat med min mor nyligen. Hon ringde och berättade att pappa hade legat på sjukhuset i natt, han hade fått en stroke och en blodpropp på hjärnan. Hon har länge klagat på att han betett sig underligt sen allt det här med Manne och min separation men bara trott att han oroar sig för mycket. Det hade visat sig på skiktröntgen att han haft en propp tidigare också så hon har nog haft rätt i sin oro. Nu för första gången på länge så känner jag verkligen att jag hade velat ha Manne här. Hans pappa är ju som min pappa och min borde vara detsamma för han efter alla dessa år. Vi kan nog känna samma känslor i en sån här situation. Pappa är hemma nu och mår förhållandevis bra men vänster sida av kroppen är betydligt långsammare än höger och han hade ju en ansiktsförlamning i höstas så det känns som att ju fler krämpor desto räddare blir man över vad som ska bli nästa. Han får inte köra bil på 3 månader och inte anstränga sig och det kommer han aldrig att fixa. Han håller alltid på med nåt och jobbar ju fortfarande ganska mycket fast han är pensionär sen flera år tillbaka. Har som alla vet nog med huset och allt som hör dit men nu måste jag se till att ha ork att åka en dag i veckan och hjälpa mamma som dessutom är reumatiker att städa och se till att dom inte har så mycket jobb hemma. Men det är en självklarhet. Jag blir så jävla förbannad. Fy fan för allt. Som om det inte är nog att det ska drabba mig och barnen men det ska ta knäcken på våra föräldrar också. Mannes pappa har det också jävligt jobbigt med allt det här och det tär på dom så fruktansvärt. Jag vet själv hur frustrerande och tärande att oroa sig för sina barn, det bästa man har i livet. Att undra hur det ska gå för dom. Samma oro känner dom och det kan inte vara så lätt. Jag ska iallafall fortsätta vara stark, gå min egen väg för det vet jag är en bra start på mitt nya liv. Jag är ingen idiot, jag fixar det här så bra själv. Inatt går mina drömmar säkert till pappa då, nu har jag ju mina älsklingar sussande i min säng och det är så det är som bäst. Godnatt.

Pustar ut

Slutade halv tre idag och skyndade mig hem och började ställa iordning i källaren. X antal kartonger och grejor senare är det jättefint. Har dessutom tagit golven i hela huset, plockat grejor här och där, städat toaletterna och sopat trappen. Och Manne lyser med sin frånvaro...som vanligt. Men det blir skönt den dagen jag ska flytta att skicka räkningen från städfirman dit om han inte tänkt städa huset ensam. Nu sitter jag bara och väntar på att dom ska ringa och komma och titta på huset. Det lät som att det skulle bli idag. Han som äger lägenheten kommer snart hit och då ska jag skriva på kontraktet och få det klart. Skönt. Ikväll ska jag ta vara på bonustiden med barnen och bara mysa. Det blir till att kliva upp i tid för att fixa Sara inför examen imorgon. Efter det så skulle mor och far bjuda på lunch och fika på stan så då ska jag passa på att ta med dom på systemet och få lite cider gratis :) Ser fram emot bättre väder och hårdrocksparty på lördag! Ha en trevlig kväll för det ska jag. Kram

Källaren klar!

Nu är jag färdig i källaren. Härligt! Fick smått panik när det ringde en kvinna ikväll och var jätteintresserad. Sista privata visningen nu, sen tar jag bort annonsen och kontaktar mäklaren istället. Var förbi med plattången till Sara nu ikväll och Manne kom just ut ur duschen när jag kom och stod helt ogenerad naken vid garderoben när jag nattade Emil. Jag må säga att den rumpan är inte stor...hehe Emelie och hennes polare satt ute på hennes altan när jag körde till Manne och ni ska veta att Mannes telefon ringde för fullt när jag kom innanför dörren. Kanske lite sotis eller nåt :) Han var iallafall jättetrevlig och bjöd på en cigg och visade cykeln vi köpt till Emil. Ursäktade sig också för att han inte varit förbi och målat klart. Han är då svängig den där mannen. Har varit och jobbat lite ikväll så att jag inte ska behöva stressa ihjäl mig imorgon. Sista arbetsdagen för veckan. När jag kommer hem imorgon är barnen hos mig, underbart. Nu ska jag renbädda sängen och gå och lägga mig. Godnatt!

Morgonstund har guld i mun

Är hemma från jobbet idag, vaknade med en siluett av svett efter min kropp imorse. Äckligt. Vet inte om jag är sjuk eller om det är Manne som får mig att må illa. Känns onödigt nu med tanke på ekonomin men jag får väl ta en semesterdag då. Idag är det 3:e dagen utan barnen så då brukar jag tina fram och börja må lite bättre så jag hoppas på det även denna gång. Emelie skulle tydligen sova över hos Manne inatt för hon skulle köra Sara och Amanda till bussen, dom ska till boda borg med klassen. Det var ju snällt. Jag undrar när man ska få träffa den där tjejen på en pratstund. Hon har tidigare skrivit att jag antagligen skulle slå ihjäl hon eller nåt om vi träffades men jag är inte så mycket att vara rädd för. Kommer ändå att vara oundvikligt om dom ska slå sina påsar ihop men det får vi ta när det kommer. Ska beställa personbevis idag och skicka in skilsmässopapprena. Funderar även på att göra en adressändring till Manne för det har han inte heller klarat av och jag får inget bostadsbidrag så länge han står här, inte för att jag vet om det är nån större idé att börja med det. Försäkringskassans handläggningstid är väl lika lång som det är tills det är dax att flytta... Men det känns som att han är fast här med mig när han inte ordnat med allt sånt. Jag är ingen brevbärare. Igår var jag och Mannes pappa i källaren och målade lite till. Han är fantastisk på att hjälpa till men han känner också Manne och allt är bara halvklart och det måste bli klart nån gång. Ska ner och måla golvet snart, det sista innan jag kan lägga locket på och pusta ut på riktigt. Sen ska jag klippa gräset. Anna skulle hämta mina nya jeans idag hos skräddaren uppsydda och klara för party:) Kostade 50 spänn. Billigt! Tack Anna! Bra att ni skriver kommentarer, det uppskattas. Mina tankar och funderingar här på bloggen är oftast skrivna i ett känslomässigt kaos, när jag är upprörd, besviken eller arg och det är inte alltid man handlar rätt då. Men det verkar som att ni förstår och stöttar mig i det jag gör så jag kanske inte är helt ute och cyklar i mitt resonemang...fortsätt med det. Ha en bra solig dag.

Håhåjaja

Skattepengarna har kommit idag. Hipp hipp hurra...eller inte... Manne har krävt hälften av dom och ville ha dom insatta på sitt konto pronto och det kändes väl lite sådär med tanke på det han bränt tidigare på väldigt kort tid. Försökte prata han till rätta att han kanske skulle göra som jag och sätta undan en del för framtida räkningar och kostnader men han blev som vanligt skogstokig och har hotat med polisanmälning och jurister och allt möjligt för att jag inte kände att jag är trygg med att han ska ha så mycket pengar på kontot. Jag ska ju dock ha hjälp med att betala allt tills det här är klart. Fick iallafall nog och tänker inte tjafsa om det även om han antagligen inte skulle ha så stor nytta av att polisanmäla mig för VÅRA pengars skull men jag vill inte bråka om han inte kan förstå att det skulle hjälpa han, slösaktig som han är. Nu har jag satt in hälften av våra pengar på hans konto, han har tillgång till allt han äger med andra ord, för nu finns det inget av värde kvar att sälja. Tyvärr så står dom flesta räkningarna på mig så jag får väl bara hoppas att han tänker till...han har varit hos fogden förut men inte jag och det har jag inte tänkt nu heller. Vi får se hur det här går... Har förövrigt tagit itu med ett till av vad man kan säga kan vara Mannes problem, skilsmässopapprena. Skrev ut dom idag för en underskrift. Patetiskt att jag som blivit lämnad ska behöva göra det men uppenbart så händer inget om jag inte gör det själv. Kan man kalla service, men han säger till folk att jag ringer och vill ha tillbaka han och det finns inte på min världskarta kan jag säga...fick mig däremot ett gott skratt och undrar hur han ens kan tro det. Annars så ser jag bara fram emot torsdagen då barnen kommer igen. Nu är det godnatt, eller natt iallafall.

Lägenhet fixad.

Ja nu gott folk. Nu har jag bokat in mig på en lägenhet med inflyttning den 1 september. Hann före Manne på en 4:a i Bergsviken så som vanligt så skulle jag dra åt helvete och allt annat men nu är det sluthunsat med mig! Känns bra, ska ta itu med sista i huset nu och kontakta mäklaren så jag har allt klart till dess. Då vet ni.

På promenad genom stan...

Idag har jag sagt till Anna att jag ska följa med henne på den dagliga promenadrundan...måste fått nåt hjärnsläpp just då men nu är det för sent att dra sig ur. Har lärt mig hjärt och lungräddning på jobbet idag. Det kan ju kanske komma till nytta. Annars så var det den vanliga lunken på jobbet, längtar till semestern nu. Hägglöf ringde mig idag för att kolla sista inför Kirunafestivalen. Börjar längta riktigt mycket nu, det är sååå jävla kul där. Det gör ju inte saken sämre att man tjänar en slant nu inför sommaren. Det går alltid pengar då. Det är så mycket kul som händer. Hoppas att det blir så i år också. Jag undrar hur man ska förhålla sig till dom som nu vill träffas och hitta på både det ena och det andra...känner inte att jag vill vilseleda nån även om dom flesta erbjudanden innehåller mest bara snusk, men är jag alldeles för snäll och eftertänksam när jag tänker så, eller kan man göra bara vad man vill utan att nån ska ta illa upp och förvänta sig saker och ting? Har inte varit i den här situationen sen jag var typ 16 och vet inte hur det funkar numera. Har alltid haft "längre" förhållanden även i unga tonåren och just nu så vill jag inte ha nåt alls. Bara kul. Inga förpliktelser eller krav på mig iallafall. Bortamatchen jag hade är helt utan förpliktelser, känns skönt. Inte heller nåt jag behöver skämmas för när man träffas, jag vet att det enda jag måste stå ut med är hans stora flin...haha. Det bjuder jag på, jag var nog en oväntad kandidat med tanke på att det första han sa var att han väntat i 10 år på det. Sen bar det av. Nu måste jag gå och söka igen några sköna skor att gå ut och gå i. Mina tennisskor har sett sin sista promenad och gör mig bara illa så det får bli nåt annat. So long.

Ni är urusla på att skriva kommentarer! Lyssna på den här medans ni tar er i kragen.


Mohahahaha

Sitter och skrattar för mig själv. Det är så jävla patetiskt att vara singel.
Har nu införskaffat nya jeans, slingat håret, köpt weet som jag ska ta bort oönskad hårväxt med och klippt håret. Allt på en vecka som jag inte gjort en gång per år ens tidigare, haha.
Men kul är det. Nu har jag ett par dagar utan barnen och har all tid i världen att stå i duschen och blottna upp med weet här och där...
Inte för att jag vet vem jag anstränger mig för men jag får väl stå framför spegeln själv och tycka till om resultatet om inte annat.
Men han kommer väl en dag min "superman" som Valentina kallar han och då är det bäst att va snygg!♥

Vädret är inte riktigt normalt. Det regnar, haglar, är sol och regnar igen...
Men hos mig är det sol nästan jämt nu. I feel good.

Satt och gick igenom sms:en jag fått av M tidigare, dom riktigt otrevliga som jag valt att spara. Det får mig faktiskt att må ännu bättre för då vet jag att min känsla är rätt, jag går mot bättre tider.

Hörde att lilla goa Moa ligger på lassa idag, med bruten arm, usch då. Stackars liten. Ska åka dit med en tröst-present när dom kommer hem.

Huset ekar tomt nu och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Som vanligt så är det skit när ungarna åker...hoppas bara att det går bra fram till på torsdag för då kommer dom och sover hos mig. Är ledig på fredag så vi ska fixa oss fina innan examen.

Nu ska jag ta och försöka hitta nåt att äta till middag. Ha det så bra.


"Jag tänker egentligen inte så mycket på någonting alls. Jag lever i nuet och ser framåt. Jag tänker inte på vad som hände igår. Om jag tänker för mycket så blir jag liksom alldeles tokig."

Källa: 
Pamela Anderson

En trevlig kväll som vanligt

Har just kommit hem från Anna och Ola. Gick åt helvete med fotbollen, som jag sa tidigare så är det väl sak samma att kolla på text-tv, det blir inte bättre resultat för att man sitter vid tv:n... Olas syrra och hennes karl var där ikväll så jag passade på att gullfråga om hon ville klippa mig och det var inga problem. Jättesnällt. Kort blev det men fräscht och fint. Senare kom Beda och Robban förbi och vi svamlade på och körde lite gamla goda "lekar" som pen-game och Grandmo´s house. Skitkul kväll må jag säga. Som vanligt kan jag påstå. Mitt liv går absolut i rätt riktning... Imorgon är det söndag igen så ångesten lär väl komma krypande som den brukar. Jag är en annan människa när jag har mina kära barn i närheten men jag får hoppas att det blir en annan känsla såsmåningom. Dom kommer till mig redan på torsdag för att jag är ledig på examen och ska fixa dom iordning på morgonen. Känns bra bara det. En extrakväll med dom, jag tar alla tillfällen jag får. Tack för en skitkul kväll trots fotboll mina kära vänner. Ni är bäst. Godnatt, nu ska jag lägga mig och höra någons andetag för sista gången på flera dagar.

Sommarsnygg

Idag har jag varit på stan med barnen och Anna för att hitta lite nya kläder till min lite tunnare kropp. Allt sitter som en sopsäck och då känner man sig som en också. För första gången i mitt liv så satt första paret jeans jag provade som ett smäck så det blev en snabb affär. Skitnöjd men jag är som vanligt för kort så jag måste in på JC och få dom uppsydda. Kanoners. Nu är det bara frillan kvar sen ser man ut för nåt. Har fått nya trevliga sms idag och funderar på att iallafall ta kaffekoppen som jag blivit bjuden på men hoppa över resten...det är ju bra att man har valmöjligheter i livet. Blev ensam på middag idag, Monika och familjen skulle göra annat så jag och barnen tar nog och grillar själva nu när solen är framme. Sen blir det nog en promenad till familjen Jonsson och stör dom i deras fotbollstittande. Killarna är ju rätt snygga så det går väl an istället för att sitta hemma själv och uggla. Manne lever studentliv med E och hennes polare, sover tillsammans hela bunten. Nya Hefner kanske, inte konstigt att han behöver ett hus. Jag tycker själv att det är ganska skönt att vara sin egen nu när allt har lagt sig. Saknar närheten av någon ibland men jag får den av mina vänner på ett eller annat sätt. Mamma pratar om alla fina män som finns framför mig och att jag är ung och kommer att hitta en kanonkille snart. Jag tror hon, men jag vill vara själv ett tag framöver med mina barn och bara va. I och med att Manne redan skapat kaos i deras liv så känner jag inte att jag behöver göra mer onytta nu. Jag har kul, jag har hittat mig själv och trivs med den jag blivit. Nu är det dax att börja kolla middagen. Sojnes.

Till mig och alla galna kvinnor.


Hunkar överallt!

Har precis gjort helg...skööönt.

Anna ringde mig idag, alldeles till sig och berättade att hon hittat värsta karl´n till mig. Hon hade varit på vårdcentralen med Valentina och fått den snyggaste läkaren i världen tydligen. Måste börja känna efter lite mer så jag har en anledning att gå till farbror doktorn...

Fick även se en goding på Nisses telefon men han verkar ska paras ihop med den andra Linda, men det känns som att hon behöver en så det får vi hoppas att det klickar där.
Jag fick ju mitt lilla roliga förra helgen så hon behöver också få komma till verkade det som. Haha.

Vad ska då helgen bjuda på? Har lite planer på gång så vi får se vad som händer med dom. Har kvar några cider från förra helgen så det blir till att suga på en eller två nån kväll iallafall.
Sugen på en kubbstafett och lite surrsällskap, och framförallt varmare väder.
Sara ska sova borta ikväll så det blir till att umgås med sonen själv. Vi hittar nog på nåt kul i slutändan.

Har anmält mig till hårdrocksfesten nästa helg nu. Det blir säkert skitkul.
Lite rock´n´roll är aldrig fel.

Ha en trevlig kväll allihop.

Förklaring

Tänkte ge en förklaring till mitt bloggnamn till alla er som inte vet historien bakom, jag kan förstå om ni undrar. Ännu mer kommer ni att undra när jag berättar att det är Marianas pappa som döpt mig...

Förra sommaren var vi med husvagen hos dom i Alter för att vara med på kräftfisket. Hela familjen Lindqvist åsså vi. Som tack för att vi fick hysa in oss så köpte jag och Manne en jättesnygg blomma på affärn som vi gav till dom. Blomman står snygg och fin på bordet och då läser dom på lappen som medföljer och där står det att blomman heter Sophora.
Det var ju förstås ett ypperligt tillfälle att ge mig ett smeknamn. Ganska kul historia faktiskt.

Har varit en trevlig dag idag. Var hos Tomas efter jobbet med barnen och drack en kopp kaffe och kollade in så fint han fått det. Sen for barnen åt var sitt håll och jag dök in hos Monika o Nisse en sväng.
Projektet med lampan i trappen tar aldrig slut så vi spånade på lösningar med det och det får vi se hur det blir med det.

Manne och hans far har varit här och målat i källaren också.

Längtar efter helgen, ska bli skönt att få sooova. Är så jävla trött på morgnarna så jag snoozar hela tiden tills jag måste upp för att hinna städa nåt...

Känner mig kramig, skulle haft en stor nallebjörn i sängen ibland. Levande förstås. Men den dagen kommer sen, det är jag helt övertygad om. Det finns nån för mig därute också.
Ser så många möjligheter framför mig. Ibland ska det till en sån här grej för att man ska inse hur man egentligen haft det och att man kan få det sååå mycket bättre. För hur det än är med facit i handen så inte har Manne behandlat mig med respekt under dom senaste åren iallafall. Men jag visste ju inte bättre. Det är ju den enda jag haft i alla år.

Nu tar jag nya tag. Livet är till för att levas, och fan så roligt jag ska ha!!!

Puss och kram

Blidde ingenting...

Nu har vi varit en snabbis på vårfesten, det var kallt som fan och vi stannade bara tills dagisbarnen skulle börja sjunga pippi-sånger, då suckade Emil och ville fara hem. Så det vi gjorde.
Manne har lagt planerna på hus i Sikfors på hyllan verkar det som, det kom ett sms idag att han var less på att bråka med mig så han skulle skita i det. För mig är det inget internt bråk utan mer en diskussion om vad som vi kan göra bäst för barnen. Men glad är jag och Emil drog en lättnadens suck när jag sa att han inte skulle flytta dit, jag var tvungen att skratta för det var verkligen en pust av glädje!

For och handlade tidigare och fick ett plötsligt sug efter janssons så den står färdig och luktar mumma nu på spisen. Skönt att ha middagen klar till mig och Sara imorgon. Emil får sina älskade plättar...haha.

Blev väldigt glad för en kompis räkning idag, du vet vem du är. Once in a lifetime, sumpa det inte!!! Du behöver det och jag är fullt övertygad om att du fixar det galant!

Har fått några trevliga sms ikväll. Har inga planer på att göra en Manne och låta mitt liv rusa iväg med något men uppskattning är alltid trevligt. Tack för det. Det värmer.
Fattar inget av blogglivet annat än hur man skriver så jag sätter bara in en länk på bästa låten just nu.
Och Manne, den handlar INTE om dig...mer om känslan av att "mista" barnen en vecka isåfall...

Glöm inte att skriva en kommentar för nu har jag då banne mig inte en aning om vem som läser.

Natti natti mina vänner.

DEAD BY APRIL
http://www.youtube.com/watch?v=7AQknSzA1AU

Sophora, javisst!

Nu tar jag nya tag genom denna bloggadress istället. Hade väääldigt många läsare på den andra men det var också en hel del barn så om ni inte vill att era ska läsa detta så låt helt enkelt bli att visa dom. Det jag skriver handlar om mitt och barnens liv nu och det kommer jag att fortsätta skriva om. Dessutom händer saker i mitt liv även då jag inte har dom hemma och det kommer jag också att skriva om och absolut inte skämmas över.

Kort första inlägg, så vänner, jag vet att ni har syskon, föräldrar och andra som jag känner som har läst och kommenterat bloggen och det är helt ok att vidarebefodra även denna till dom igen.

Nu ska vi på vårfest på mitt jobb så jag ska snart sticka men det kommer mer såsmåningom.

Sophora är ett litet skämt som jag och familjen Lindqvist känner till. Passande med tanke på mitt yrke och förklaring kommer senare.

Ha det bra!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0