Det var INTE bättre förr

Idag har jag verkligen insett hur jävla bra det är att det blev som det blev, hur bra man kan få det och hur ödet kan visa en vägen till det bättre.

Om jag må ha varit i helvetet så har jag nu hittat himmelriket.

Jag tror att jag ska bli en riktig jävla bitch.
Varför inte göra igen med samma mynt? Hur skulle det upplevas?
Sviker nån mig så kan jag ju göra likadant.
Undras hur förhållanden skulle vara då?
Lova saker hit och dit och sen tramsa på och köra mitt eget race och se på när dom man egentligen tycker om är ledsna.
Hm, tål att funderas på om det upprepas.

Talar mest om tidigare erfarenheter om ni inte fattat det och jag är så jävla less på detta respektlösa behandlande.

Förbannade idiot.
Fy fan vad jag ska vara lycklig för att jag är av med skiten.

Gokväll. =)

Förvånad?

Hej alla glada.

Nu blev ni allt förvånade när ni ser att jag skrivit något nytt.

Hahaha, jag vet att det är några som efterlyst nya inlägg och jag har tänkt på det då och då att IDAG ska jag sätta mig och knåpa ihop något, men sen så har det blivit annat och jag har inte haft ork just den dagen.
Men nu.

Är hemma från jobbet och mår sisådär kan man säga.
Har varit risig sen i lördags med snorig näsa, hosta och feber men dum som man är så har jag jobbat på fram tills igår fram till lunch, då gav jag upp.
Inte så kul att gå omkring bland elever, lärare och arbetskamrater och hosta så man nästan spyr, svettas som en gris och flåsa som att man sprungit maraton när man gått uppför en trappa...nä, nu ska jag vara hemma och ha tråkigt och vara sjuk tills jag blivit av med febern åtminstonde.
Ganska vuxet av mig va? :)

Nicke har semester den här veckan så vi har haft en mysig morgon.
Sovit lite längre än vanligt, ätit grötfrukost och tagit det lite lugnt nu innan han åkte hem och jobbade.

Det börjar bli riktigt fint nu!
Huset är målat (nästan) klart och det ser ut som en helt annan villa.
Sara har varit där och jobbat i sommar och kämpat med målarfärgen. Måste säga att hon varit riktigt duktig med tanke på att alla kompisar varit lediga och det har varit varmt och svettigt att stå där och måla vissa dagar.
Hon har då tjänat sig en slant iaf och jag måste säga att det var en fin gest av Nicklas att erbjuda henne det.
Vi har själva slitit med målarpenslar ett tag nu men vädret är ju inte alltid det bästa så riktigt klart är det inte, men nästan.

Har haft en ganska...hur ska jag säga...tråkig semester i år.
Nicke har jobbat, barnen har varit hos Manne varannan vecka och mina vänner började om veckan efter jag gick på så man har inte gjort så mycket på veckorna.
Har känts konstigt att inte ha fullt upp.
Hade kunnat jobba varannan vecka egentligen men jag kände ändå att jag behövde vara ledig. Var så himla less på att kliva upp om morgnarna och såg fram emot att soooova.
Och det jag gjorde :-)
Har ju en semester att se fram emot om ett par månader bara så nu känns det helt ok att vara tillbaka i vardagen och jobbet.
Förutom att man blev sjuk då förstås.

Om jag nu ska fortsätta skriva här och ni vill ha uppdateringar oftare än 1 gång i månaden så får ni nog hjälpa till lite.
Jag kan skriva hur mycket som helst om mitt liv, hur nöjd och glad jag är, barnen och ja, ni vet, allt som jag redan skrivit om hundra gånger.
Ni kan väl skriva en kommentar om vad ni vill veta, ett ämne ni vill att jag ska svamla om eller bara nåt som ni tycker att jag ska ta upp.
Jag är väldigt bra på att engagera mig i vissa saker men det gäller att komma på vad man ska skriva om så det kanske blir lättare då.

Tar dessutom bort lösen på den här bloggen nu.
Jag ska inte behöva skämmas för vad jag tycker och tänker, och dom som tar åt sig av vissa saker jag skriver...läs inte då.

Nu har jag varit duktig och knåpat ihop ett inlägg så nu ska jag lägga mig i soffan under täcket och se om det finns nåt vettigt för en krasslig Linda att kolla på.

Ha en bra dag!

Kramar =)

RSS 2.0