...och året var 2009

Januari

Året firades in i Jörn med alla våra husvagnsvänner. Mycket trevligt, alla var glada stora som små. Vi hade bott 1 år i vårat nya drömhus och trivdes som fisken i vattnet. Vi hade inhandlat grejor för att bygga en ny förgård inför våra nya husvagnsplatser som vi skulle flytta till nästa säsong.

Februari

Denna månad började familjens första födelsedagar som vanligt varje år. 4 stycken att avverka efter varann och först ut var ju då exet och strax efter kommer ju Sara. Vid det här laget så firades alla hjärtans dag på 2 ställen utan min vetskap, för då hade man fått konkurrens några kilometer bort.
Exets present var dyr men jag tyckte att han förtjänade nåt kul och hade därför köpt Lips, sångspelet till vårat X-box.
Vad min kära dotter fick minns jag inte riktigt, vad det än var så förtjänade hon det, makens minns jag väl eftersom jag inte långt efteråt bara ville ställa mig och spotta på både han och hans fina present.
Emil åkte även lilla vasaloppet på skolan och jag var givetvis där och hejade på han och han var så duktig.

Mars

Emil fyller 9 år. Vi håller kalaset på bio 3:an och det är nog där mina misstankar om att min man inte är ärlig mot mig blir verklighet för mig. Alla tecken finns där för det har jag sett ett tag. Han betedde sig precis som tidigare dumt nog. Han duschade med telefonen, sket med telefonen, sov med telefonen och man kunde gissa att det var dyrbara diamanter som han gick omkring och bar på. I efterhand så vet jag att han satt och sms:ade med älskarinnan på sin egen sons födelsedagskalas.
Några dagar innan min egen födelsedag så var det bekräftat att man var sviken, igen...
Det som faktiskt bekymrade mig mest var att vi numera just köpt ett hus för över miljonen. Jag fick en blomma av han när jag fyllde år.
Vi var även på en bekants 40 års fest just i den vevan, för hur det än var så skulle vi ju lösa det här. Det var ju mig han ville va med. Det började kännas lite bättre.

April

Hade pratat med en enda vän om det som hänt. Vi skulle ju fira påsken uppe i Jörn och kände att jag behövde prata ut om det här med någon och hon visste vad som hänt tidigare gånger.
Påsken var katastrofal, han kunde inte bestämma sig för vem han ville vara med. Jag ville bara hem och antagligen så påverkade vi stämningen till det sämre för alla som var där.
Vi kom hem och gick till familjerådgivningen men det var bara ett spel för gallerian och det tog inte länge förrän jag insåg att det inte skulle bli något mer år på våran nacke.
Den här månaden gick allt åt helvete.
Alldeles för många lögner och jag kan än idag undra: hur kan man totalt sakna samvete och bara lite kärlek till den man delat 17 år tillsammans med?
Han fick då åtminstonde känna på att han var utan familj nu och bodde lite här och där ett tag.

Maj

Hade varit sjukskriven från jobbet några veckor, ett sorts sorgearbete kan man säga. Det kändes som att nån hade dött och det var ju på sätt och vis något som jag skulle bearbeta, att jag lämnar halva mitt liv som jag tillbringat med samma person.
Efter enorm stöd från vänner och familj så mådde jag i början av denna månad må riktigt bra.
Hade fullt upp med att försöka sälja villan och fixa till det som behövdes i huset.
Hade några veckor med mycket folk som sprang och kollade på huset.
Vi hade nog landat i situationen både jag och barnen mer eller mindre och det var fler glada stunder än ledsna.
Under denna månad började Nicklas smyga sig in i mitt liv.
Av alla vänner jag hade omkring mig så var han en av dom som fanns omkring mig och gjorde mig glad.
Då var det inte tänkt som något speciellt. Men jag tror att det var i slutet på denna månad som det hettade till för första gången.

Juni

Har inte så mycket speciellt som jag kan komma på i denna månad. Gick nog mest och längtade efter semester. Barnen fick sitt välförtjänta sommarlov och vi började se fram emot kusinens besök från USA.
Vi hade ett sista besök på familjerådgivningen och denna gång mest för att kunna prata om hur vi bäst skulle lösa det med barnen och sånt praktiskt.
Firade midsommar med barnen hos Bedas mamma och det var fantastiskt kul och otroligt snällt att vi fick vara med när vi inte visste var vi skulle ta vägen.

Juli

Började månaden med att gå på några vänners bröllop. Superkul.
Vid det här laget så var det ganska intensivt med Nicke. Jag har många roliga och spännande minnen från oss under den här månaden.
Det var semesterdax och min systers dotter kom på besök och bodde hos mig i 3 veckor.
Det blev klart med husköpare och jag kände mig otroligt stolt över att ha fixat det där alldeles själv.
I slutet på månaden åkte vi till Stockholm för att tillbringa kusinens sista dagar där på Grönan och bara se nåt annat än hemmet. Såklart så åkte jag på värsta sjukan och mådde pyton hela trippen. Gissar att det var svininfluensan. Barnen möttes upp på arlanda av sin far för vidare färd med bil till andra släktingar så jag flög hem själv med mina föräldrar.

Augusti

Var sjuk ungefär en vecka in på denna månad och blev mer eller mindre omhändertagen av min kära när jag väl var hemma.
Skrattar gott när jag minns hur jag mitt i natten blir väckt ur min feberdimma när han tagit sig in för att hälsa på. Full, kramig och jag var varm som en kamin. Dom 2 nätterna det hände är nog enda gången jag inte uppskattat våran sked.
Skolan börjar om och stora Sara har nu börjat på högstadiet! Och Emil 3:an.
Går även på banken och gör klart husaffären. Mitt nya hem är klart.

September

Flyttmånad. Minns inte datum men det var där i mitten eller efter det som mina föräldrar åkte utomlands och jag började flytta mina saker med hjälp av vänner.
Efter att jag och Nicklas bara sovit tillsammans när jag varit barnledig tidigare så tog vi steget till att göra det även när barnen var här. Fungerade alldeles utmärkt!

Oktober

Precis i starten av denna månad, 1:a, var jag på banken för hundrade och sista gången och sålde Bruksvägen.
Sista etappen innan jag kan lämna allt gammalt bakom mig. Skönt.
Annars vet jag inte riktigt vad jag kan berätta om under oktober månad annat än att jag känner mig lyckligare än någonsin och trivs som fisken i vattnet i mitt nya liv.
Vi lånade även mina vänners husvagn och åkte tillbaka till brottsplatsen Jörn, denna gång var det jättetrevligt!

November

Har varit med Emil till tandläkaren på lasarettet för att röntga hans tänder. Han har ju ett minimalt underbett så han ska få tandställning för att se om det kan korrigera hans bett.
Fick även en tid till vanliga tandläkaren som informerade om att det troligtvis blir redan i januari som han ska få den.

December

Har handlat julklappar som en tokig, började tidigt men handlade in i sista stund.
Har haft en bra jul med mina älskade barn här, med mina föräldrar och med Nicklas familj. Jag hade inte behövt oroa mig. Jag är nöjd.
Nu känns det som att jag bara har saker att se fram emot.
I början på januari ska jag se till att skicka in fullföljden för skilsmässan då prövotiden gått ut så jag får avsluta det här en gång för alla.
2010...låter som ett bra år.
Fortsätter det som det gör nu så kommer det att bli kanon.
Jag tror inte att någon kan föreställa sig hur osannolikt det hade varit för mig om någon sagt att jag i början av nästa år skulle ha hittat någon att älska igen som jag skulle tillbringa mesta tiden med dessutom tillsammans med mina barn.
Min syster med familj kommer att komma under sommaren och bara det är ju hur kul som helst.

Jag tänker inte avlägga några nyårslöften eftersom dom alltid skiter sig, men jag kan iallafall lova att jag ska göra allt i min makt för att fortsätta ha det så bra som jag har det nu.
Jag är värd att vara lycklig.

"Jag kan sammanfatta allt jag lärt mig om livet i 3 ord: Det går vidare"


Ha ett riktigt gott nytt år!

PS. Ta det lugnt med spriten, annars kan det gå så här...DS


Drömmar

Jag liksom svävar fram, jag är på väg upp mot Nicklas hus och genom fönstret kan jag se hur han står vid spisen, köket är färdigställt och på armen har han ett litet barn.
När jag närmar mig dörren stannar jag till och ser hur han pratar med någon och skrattar.
Jag sträcker mig mot handtaget och ska gå in men jag kommer aldrig fram till dörren, jag glider hela tiden tillbaka och kan inte komma fram.
Jag kämpar och kämpar och plötsligt ser jag genom fönstret när jag själv kommer upp bakom Nicklas och barnet och ger dom en kram...

...åsså vaknar jag.
Det är andra gången på några dagar som jag drömt samma dröm. Jag vet inte om det är vackert eller obehagligt men konstigt är det då. 
Kan inte komma ihåg att jag någonsin haft samma dröm flera gånger. 
Brukar inte ens komma ihåg vad jag drömt. 
När jag slog upp ögonen så var då inte han där. Han kunde inte sova så han hade klivit upp och när han kom och la sig igen så kunde inte jag somna om. 
Typiskt. Ledig och allt. 
Så nu sitter man här samma tid som man brukar kliva upp en måndag och har varit vaken i snart 2 timmar. 

Nu är det snart ett nytt år. 
Tiden springer iväg och jag tycker att det var alldeles nyss vi var i Jörn och firade nyår.
Detta år så har vi blivit bjudna till Nicklas grannar och ska dit och äta gott och umgås. Det blir nog kanon det.
Lördag hade vi en rantarkväll. 
For först till hans bror för att han skulle ha hjälp med nå grejs och när vi gjort det så for vi till mina föräldrar och åt middag. 
Sen tillbaka till brodern och där såg jag och hans sambo film medans dom fixade i garaget.

Igår var vi varit på lite mellandagsrea och skulle kolla en kamera till mig och Nicklas skulle kolla köksbord och stolar.
Jag sket då i kameraköpet för nu, men det fanns några fina bord och stolar på EM som han kollade på. 
Beroende på vädret för dagen så får vi se om det blir till att åka till Umeå så han får beställa sitt kök. 
Det ska bli hur spännande som helst att se slutresultatet på detta för det verkar vara genomtänkt och blir säkert skitsnyggt.

Avslutade kvällen med en bastu och mys. 
Hade varit ute och skottat tidigare och jag är så less på allt snöande nu. 
Jag var som en snöboll innan jag var klar. Nu borde det finnas snö så det räcker för alla som har skoter och skidor som lockar. 

Nu kurrar magen, som vanligt då, så nu ska jag se om det finns några rester att stoppa i mig innan jag ska göra ett nytt försök med sömnen och krypa ner i värmen under täcket. 
Skulle vara skönt att sova någon timma till när man är van att sova till 11 iallafall, sjusovare som vi är. 
Annars har jag många timmar att döda innan nattugglan behagar vakna...

Jaja, ha en bra dag!
 

Förbannade jävla skit

Jaha, då var julen över för det här året också.
En glädjens tid för dom allra flesta, barnen har öppnat sina klappar och har förhoppningsvis fått något som får dom att känna sig nöjda även om det har blivit betydligt mer begränsat när man är ensam numera och inte har lika mycket pengar att bolla med.

Men nu är det ju andra regler än det brukar och glädje byts till ångest och tårar när dom älskade barnen åker iväg igen till pappa.
Just den här veckan så kändes det så jävla snopet när det har varit mycket tid som gått åt till att fara och flänga efter jobbet och dom har fått vara mycket själva.
Det har tagit mycket tid att köpa julklappar.

Som jag skrivit tidigare så har jag det jättejobbigt av och till med det där med att lämna ifrån mig dom och mår stundvis dåligt över att det blivit så.
Känns ändå skönt att få ställa sig och storlipa ibland när man är ensam och känna att man är mänsklig ändå. Annars har jag förvånats över så känslokall jag kan vara när det gäller saker och ting. Det är som att jag har så mycket hat och likgilitighet inom mig när det gäller känslor angående karlar så att jag bara reagerar med att bli förbannad.
När det gäller Sara och Emil däremot så ramlar det bara över mig och dom kan inte heller såra mig på det sättet som en partner kan så dom tillåter jag mig att gråta över.
En sak är då säker, att blir det nån gång nåt mer barn så är det bara för karln att bita ihop. Jag utsätter inte mig själv eller fler barn för detta!

Ikväll blir det fest är det tänkt och nu ska jag försöka peppa mig i stämning.
Ska ta en dusch, lägga på lite smink och ta på mig vettiga kläder och sen åka och sätta på ett glatt face.
Brukar ge sig, för jag är så jävla glad över att ha väldens bästa Nicke.
Dessutom så är jag överlycklig när jag fick veta att min kära syster med familj kommer till sommaren! Å vad jag längtar.
Dom kommer att bli överförtjusta!

Ha en trevlig kväll allihopa!

Pöss å kram

God Jul

Vaknade med kärlekens armar runt mig när sonen kom och väckte oss och var sugen på att öppna morgonklappen.
Han valde att öppna den han fått av sin syster och men ens så var det 2 stycken glada för en julklapp eftersom det var en skumgummi grej som man skulle skjuta iväg så vovven tyckte också att det var himla skoj.
Sara styrde jag in på klappen från mig och Nicklas eftersom hon haft det jobbigt med hårsvallet när hon glömt plattången hos en kompis och den är inte riktigt hel. Så nu har vi plattat håret och gjort henne julfin med hennes julklapp.

Själv sparar jag mina tills ikväll hos mor och far.
Ska vara lite tvärsöver och åka dit när Kalle Anka slutar för det är faktiskt ingen som är vidare intresserad av det på min sida av familjen och i år är det ju inte som det brukar vara så vi gör som vi vill.
Sen ska vi käka och givetvis öppna resten av klapparna och sen blir det nog inte så mycket mer om jag känner mina barn rätt.
Det har redan varit klagomål angående var vi ska fira jul (i stan hos mina föräldrar alltså) och det är klart att det inte är så skoj för dom att sitta där med gammelfolket när dom är van att ha liv och rörelse omkring sig.
Åker vidare sen och fortsätter kvällen med Nicklas och hans familj.


Önskar en riktigt god jul till er alla.




Tipp tapp tipp tapp

Nu är det jävligt nära julafton!
Jag som tyckte att jag hade bra framförhållning ligger helt plötsligt efter med julklappsinköpen och vi har varit på stan en sväng ikväll och köpt några åtminstonde.
Måste tillbaka imorgon och göra ett till ryck för jag har inte hittat eller kommit på något vettigt att ge till min kära.

Det känns lite konstigt i år ändå.
Man har firat jul med samma människor i så många år så det kommer att bli väldigt mycket lugnare i år när det bara blir jag och barnen med mina föräldrar.
Det blir nog trevligt iallafall. Det är ju ändå mest julklapparna barnen vill åt. Sen åker vi ju till Nicklas familj.
Känns spännande ändå, nu får man ju fira jul med nya människor som kanske kommer att bli en del av ens högtider framöver.
Nya traditioner och sammankomster.

Kollade på lite kort nyss och insåg hur fort tiden går.
Nu kanske det är sista året man får åka och se sina barn lussa och inte tindrar dom med ögonen över tomten heller. Dom har blivit så stora.
Lite vemodigt måste jag säga.
Här får ni ett urval julfoton från dom senaste åren.
Är dom inte bedårande?

Kram


Det är roligt nästan jämt.

Så var det söndag...igen.
Helgerna går så fort så det är tragiskt.

Fredagkväll gjorde jag inte så mycket. Barnen kom ju hem, eller Emil iallafall för Sara skulle på disco så hon for direkt till en kompis efter skolan och kom inte hem förrän på lördag eftermiddag.

Igår fick mina föräldrar låna sina barnbarn efter att ha klagat över brist på det.
Det har ju inte varit så mycket man har behövt använda sig av barnvakt nu precis sen man bara får ha sina barn varannan vecka.
Det är ju inte det första man vill göra att lämna bort dom när dom äntligen kommit hem.
Nu blev det så iallafall och vi tjorvade om hur vi skulle göra med att fara till nya krogen eller vara hemma och mysa.
Myset var nog det som egentligen lockade mest men så kom Nicklas bror och respektive hit och hade barnvakt och skulle ut så när vi suttit här hemma och druckit och pratat några timmar med dom och några till vänner så for vi och tänkte gå på Challenge men det var så lång kö så vi struntade i det och gick på Valdino istället.
Inte många käftar där men det gjorde då inget. Man fick sig ett bord och kunde sitta och prata där istället.
Mycket trevlig kväll!

Nu är det nedräkning till jul.
Har inte köpt alla klappar än så jag måste in till stan och fixa det snarast.
Eftersom vi blivit bjudna till Nickes bror senare på julaftonskvällen så ska jag se om jag kan hitta nåt att ge dom också. Det är ju så jävla svårt bara att veta vad man ska ge. För kul är det ju att shoppa. Något ska jag väl kunna hitta.
Funderar på att köpa mig själv en julklapp också. En kamera.
Den vi har är ju helt kokko och funkar när den känner för det.
Tyvärr så är man ju så dålig på att ta kort nuförtiden och jag måste skärpa till mig för annars finns det inga foton på barnen annat än när dom var små.

Nu ska jag ta ett glas kall god cola och tränga in mig med karln i soffan och mysa.

Tjing.


Livskris

Är inne i en period av väääldigt mycket tankeverksamhet just nu, även kallat brainstorm.
Jag vrider och vänder på saker hit och dit och krånglar till det ännu mer.
Mycket handlar om mig själv och vad jag vill uppnå här i livet.

Känner just nu att jag har hittat min harmoni, min trygghet och vill bara ha mer och mer av allt men så kommer det ibland tillbaka all svaghet och osäkerhet som jag efter timmar av samtal med mig själv och andra kommit fram till att jag levt med i åratal och den känslan är obehaglig och ger mig rysningar för jag vill inte tillbaka.

Det är sjukt att man sjunkit så lågt i sin självkänsla och tolerans pga hur man blivit behandlad att man nästan är förstörd när det gäller tillit och känslan av att vara någon viktig person i någons liv. Jag är ju bara ett tidsfördriv och en passupp som är bra att ha.
Värst av allt är när man börjar tänka att när jag blir lämnad igen, vad vill jag då?
Det är nästan så självklart i min hjärna att det blir så så att jag redan nu planerar nästa drag för att orka med det. Jag tror att många antagligen sitter och tänker att jag pratar en massa goja nu och tänker att jag ska rycka upp mig och lämna det som varit och gå vidare.
Så enkelt är det inte riktigt. Jag tror inte att det är så många som förstår som inte själv varit i situationen som jag varit.
Skylla mig själv, absolut, men det hade ju kunnat funka att förlåta och man tänker att den man älskar kanske inser efter en otrohet att det är mig han vill ha och att det var ju bara en engångsföreteelse.
Så är det första gången.

Andra gången funderar man allvarligt talat på att kasta ut karlfan. Man är sårad igen och självförtroendet börjar få en törn. Man vrider och vänder sig framför spegeln och tror att några kilon kanske gör susen för att bli omtyckt.
Man tänker även att man ska kanske låta karln vara ifred lite mer, få ha sin egentid och göra nåt roligt.

Tredje gången så är det nästan inte värt det ens för barnens skull, men han är ju så ledsen och bedyrar att det är mig han vill ha.
Man gråter floder och känner sig så fruktansvärt ensam och börjar känna sig ganska oduglig och ful. Man anstränger sig till 100% i allt man gör så att det ska vara så perfekt som möjligt. Man tänker oftare och oftare hur man bäst ska kunna göra gubben sin lycklig just idag och avsätter mer och mer av sin egen tid och stannar hemma för att finnas till hands.

Fjärde gången med några års mellanrum så brast det. Allt man gjort för att göra någon lycklig och att vara en bra kvinna har inte hjälpt ett dugg.
Egentiden för att ha roligt har slutat med ytterligare en otrohet, den perfekta hustrun har ju skött hemmet och gått an så det har varit som att bo på hotell, och jag, det enda jag har gjort för mig själv är att psykiskt trycka ner mig så långt så att jag inte är mig själv längre.
Man känner att man måste vara värdelös när man inte ens kan få respekt av den man varje dag funnits för och gjort allt i sin makt för att förtjäna åtminstone lite stolthet och kärlek.
Man har aldrig funnits i hans samvete ens som en liten skugga.

Så känns det. Lindrigt beskrivet.
Tiden efteråt har hjälpt mig enormt mycket i och för sig att få tillbaka lite egenvärde. En stor prövning när man fick sköta om allt själv samtidigt som man grät, skrek, kastade saker och skakade av ilska.
Det är nog inte så många som vet hur man har mått egentligen, man håller det för sig själv och ska verka ta saker och ting så bra och stabilt.
Det är alla dom här sakerna som gör att jag ibland kanske tänker tillbaka för mycket, för hur det än är nu så är jag rädd för att hamna där igen av olika anledningar.

Jag är glad över att vi har pratat mycket jag och N om allt möjligt. Det är bra att veta att man har samma värderingar och tankar om saker som är viktiga i ens liv.
Är det en sak som jag lärt mig så är det att prata med varann är det viktigaste man kan göra för att man ska kunna fungera tillsammans.
Jag gissar att jag kommer att vara en suck många gånger och säkert göra han förbannad nån gång pga mina tankar och diskussioner, men hellre det och förhoppningsvis göra han lycklig däremellan än att gå och leva i min egen fantasivärld och anta. 
För det här känns riktigt bra och jag hoppas att det kommer att funka för oss. 

Svackorna kommer mer och mer sällan och det är nog för att jag är lycklig. 
Riktigt jävla lycklig.
För första gången på många många år.
Tack, det älskar jag dig för.

Ha en trevlig fredagskväll!



Hortlax suger

Har just gjort ett ryck med städning i huset. Fick en gliring om att det var äckligt på mina kryddhyllor ovanför spisen och det kunde ni ju ge er fan på att det var och inte kunde man låta bli att ta bort det heller när det maler i huvet tills det blir gjort.
Egentligen så får man inte säga sånt till mig förrän man bor under samma tak och är lika betrodd med hushållssysslorna i hemmet som jag själv, för då hade då inte jag klättrat kan jag säga. Morr...

Under städrundan så kollade jag mig omkring här och var i huset och kom fram till att jag vet inte om jag gillar det. Kan bero på allt som jag skulle behöva göra, både sånt som är påbörjat men inte klart och sånt som inte är påbörjat som borde blivit klart.
Petitesser kan tyckas för många, det är ju inte så farligt men i min lilla hjärna så jobbar det mer än ni kan tro och jag får nästan dåligt samvete när jag inte gör nåt.

En sak till också med att bo här i Hortlax, det suger.
ICA är kass, ingen mack eller kiosk med god korv om man blir sugen, ingen kommer längre och hälsar på (även om jag har en ständigt återkommande kärlek visserligen) och den enda fördelen jag kan komma på är att jag har nära till jobbet.
Ungarna har inga kompisar här (förutom Monikas såklart) och vill köras till Bersika eller stan hela tiden.
JAG VILL TILLBAKA!

Det är ju fantastiskt så bra det har löst sig och vilka underbara föräldrar man har som fixat allt så bra för mig och barnen så man ska ju inte klaga egentligen men allvarligt talat så är det nog inte här jag hör hemma.
Tiden lär väl få en att vänja sig på nåt sätt men nej, det känns inte rätt.
Jag saknar att ha huset fullt i folk hit och dit, båda barnens kompisar hemma hos oss och promenadavstånd till alla kompisar en helgkväll tex när man bara är pratsugen eller när man blir bjuden på en liten eller nåt.
Skulle det va så tragiskt att jag inte fick ha kvar Nicklas heller, ja då är det då bara packa.
Jag skulle gå under här.

Jag hoppas att barnen känner sig hemma iallafall, dom verkar då inte må dåligt här, men jag känner ofta med Emil som har så många vänner som han for till och som kom till oss hela tiden men nu är det ingen som kommer av hans gamla vänner och han vill inte fara nånstans.
Känns som att han har tappat sugen ibland, precis som jag kan känna.
Han nämner det nån gång då och då att han saknar huset på Barrgränd, att han vill att vi ska flytta dit igen så han får vara med Jim.
Sara har oftast polare hemma men dom tar sig ju för egen maskin.

Vi glider ifrån endel, vissa har vi hela livet och endel kommer då och då.
Jag saknar vissa, undviker en del och träffar på samma folk då och då. 

Vissa dagar så kan jag fortfarande känna det som jag kände tidigare, att vad fan hände?
Jag har haft så jävla mycket att fixa och ta hand om så tiden har bara rusat iväg och jag har inte sprungit med. 
Jag saknar inte exet och jag känner mig hemma när jag är med Nicklas vars jag än är, men hade jag varit rik och kunnat så nog hade jag haft kvar huset. 

Trummar vidare och kanske hittar nåt mer att städa ett tag för att döda tristessen. 

Kram♥

 

Torka

Hmm, vad ska man skriva?
Just nu känns det som att jag skriver bara för att jag känner mig tvungen men jag vet inte om jag har så mycket vettigt att tala om.

Ni är väl förstås less på mina vardagsbestyr och hur bra jag tycker att jag har det...

Igår var vi iallafall och åt middag hos mor och far, mamma ringde och bjöd oss på potatispannakaka så det blev en gode så slapp dag.
Rantade mest runt och svamlade, men det kan ju vara skönt att ha en sån dag också.
Jag har ju oftast en massa "måsten" som jag försöker undvika men inte klarar av att ignorera hur länge som helst.
Det är ju tur att jag har Nicklas här för det mesta för det är ju så mycket roligare att mysa på med han än att städa och hålla på.
Jag har nog aldrig varit så här lat och haft det så ostädat som jag har det nu. Men jag märker att jag överlever ändå. Haha.

Vi har haft vovven här ett par dagar och katterna har flytt sin kos. Dom gillar verkligen inte denna charmanta guling och har inte varit in och ätit ens så idag ställde jag ut matskålarna bara för att, och inte har dom rört maten ändå.
Är dom så lena så får dom faktiskt skylla sig själva.
Dom har ju varit inne och hon har då inte käkat upp dom hittills så dom får nog vänja sig med att hon kommer då och då.
Mycket märkligt så har jag av alla som inte varit ett dugg intresserad av hundar blivit väldigt fäst vid denna.

Nu ska jag fara och köpa lite godis till mig och min mysgubbe.
Det är skrattretande när man tänker på alla som "varnat" mig för denna "elaking", hahaha, ja det är som att säga att teddybjörnen fredriksson skulle göra nån illa.
Snällare, mysigare, kramigare och rarare kille får man leta efter.
Men det är klart att han kan om det passar sig.
Ibland behöver även jag lite smisk, men det är en annan historia...

Godkväll.



Inflyttningsfest

Alltså vilken kanondag det var igår.
Efter en hyfsat lång sovmorgon började Nicklas med lammsteken som han skulle laga inför middan.
Hade bjudit hit några vänner som skulle äta med oss innan festen startade. 
Sen blev vi bjudna på födelsedagskalas med tårta och fika, sen hem och fixa till sig och ladda upp med en cider.
Jättegott var det då och efterrätt och allt.

Sen hade jag beställt en smörgåstårta med Beda och det var ju hur mycket som helst.
Det pratades om att det var typ 45 bitars och trodde att det skulle vara enorma mängder kvar idag men den var så god så nog hade vi bara tur att det fanns lite bakistårta kvar åt oss.
Tusen tack för det Beda, du är bäst på sånt tanten. ;)
Svamlade med lite roliga lekar i repris och surrade och alla verkade då ha en kul kväll.

Nu har vi just kommit hem från Nicklas pappa som har haft lilla julafton idag.
Där blev det ännu mer mat och fika så nu känns det som att man har käk upp till öronen. Trevligt var det då och nu är man lagom trött och slö så jag gissar att det blir en tidig kväll, åtmistonde för mig.

Fredagkväll var vi på Golden och åt middag, tänkte att jag skulle bjuda han på mat för att han är så fantastiskt bra och ställer upp hela barnveckan och kliver upp med barnen och kör Emil till och från skolan nästan jämt och det är ju väldigt uppskattat från både min och sonens sida. 
Emil var och tog influensaspruta nr 2 i fredags och åkte på feber så jag jobbade bara till lunch och for hem till han sen.
Verkade inte hålla i sig så länge och nu är han då frisk igen.

Nu ska jag ta och gå och ta en varm dusch och lägga mig på soffan för resten av kvällen. 

Trevlig kväll!




 


5 grejer alla tjejer drömmer om!

Läste denna artikel på nätet. Ja vad säger ni brudar?
Är det full pott av mina läsare?
För mig var det då det ;)
Läs och begrunda. Och kommentera....

99% av alla kvinnor har fantasier de aldrig skulle berätta om. Här följer fem typexempel.

1. Filminspelningen
Eftersom alla deras idoler har gjort det – Paris, Pamela, Kim – har alla tjejer faktiskt en dold önskan om att en vacker dag få spela huvudrollen i sin alldeles egen, intima porrfilm.

Förutom själva inspelningen kommer du att få massor av mervärde efteråt: Blotta tanken på den smutsiga hemligheten, som ligger och slumrar i någon hårddisks innersta djup, kommar att vara nog för att göra henne upphetsad. Och sedan har ni många kvällar att se fram emot där ni kan betrakta era egna insatser.

En filminspelning är dock inget som man gör med någon som man inte litar helt och fullt på. Hon kommer heller inte att bli särskilt nöjd när hon blir igenkänd på stan efter att du laddat upp ert klipp på X-tube i hopp om att rivstarta din karriär som professionell vuxenskådespelare.

2. Lättare bondage
Bondage är ett maktspel, och många tjejer tänder faktiskt något alldeles oerhört på att bli dominerade av sin pojkvän. Du ska absolut inte hämta repet från garaget eller dra på dig en gimp-mask.

Istället behöver du bara använda det som finns allra närmast: Det räcker med att linda hennes trosor några varv runt hennes handleder för att skapa den rätta känslan. Hon kommer att älska det. Och när det börjar bli gammalt kan hon få binda dig…

3. Analsex
Fortfarande ett tabu för många tjejer, eftersom de är rädda för att något otäckt ska hända. Och det är inte särskilt svårt att förstå, eftersom de lägger ned en stor del av sin tid på att göra sig fina och att lukta gott.

Ändå kittlas de av tanken. När det ska omsättas i praktiken är det viktigt att ni är väl förberedda – din tjej måste känna sig ”ren” och väl till mods, annars kommer det garanterat att bli en engångsföreteelse. Men ett väl genomfört analsex kommer att innebära en upplevelse som ger mer­smak för båda.

4. Offentligt sex
Alla tjejer vill ha något som andra tjejer inte har. Sex i en provhytt är ett bra sätt att känna sig mest exklusiv i hela underklädesbutiken.

Det förbjudna med sex på offentlig plats är lockande för alla tjejer – de kan inte låta bli att hetsas upp av tanken. Ta med henne till någon ostörd plats, skala av henne plaggen och ge henne en omgång i halmen.

5. Kolla på porr tillsammans
Många tjejer är fortfarande pryda nog att undvika porrkonsumtion i större skala. Att göra det tillsammans är något helt annat – hon kommer inte att kunna dölja sin upphetsning när du nafsar henne i nacken vid rätt tillfälle, samtidigt som paret på filmen går loss.

Detta kräver fingertoppskänsla i val av material – en tio minuters närbild på bristfälligt rakade skrev är inte det bästa valet.

Välj något med högt produktionsvärde, snygg ljussättning och fräscha aktörer så kommer din lycka att vara gjord. Och, givetvis, välj några scener som du gärna vill att ni reproducerar tillsammans – passa på att hitta något med den där ställningen du alltid har velat prova!


Gokväll!


Julfest, blåtiror och längtan efter helg.

Igår var jag och Emil på julfest på skolan.
Tog Anton med oss också, tänkte att det kunde va kul för han att träffa sina gamla skolkamrater nu när han dessutom ska börja om i Bergsviken efter jul.
Dom hade då skoj, dom sjöng så fint och vi fikade med Manne och sen var det fullt ös medvetslös tills tomten kom med paket och gissa om Emil var glad över sitt!
En bamse påse med klubbor. Lär väl räcka i evigheter.

Idag har jag jobbat och varit trött som attan.
Sara for till stan direkt efter skolan och Emil åkte till en kompis så jag har inte gjort så mycket.
Var på ÖB och dollarstore och skulle köpa målarfärg och sånt men kom hem med massa snask och dricka...som vanligt.
For sen till Nícke och kollade när han donade tills jag skulle hämta upp sonen som ändå var i krokarna.
Han var inte vidare nöjd för han hade råkat få polarens sko i ögat (hur det nu gick till...) och har fått en blåtira.
Nu har han slocknat på soffan efter lite tårar och oro över denna.

Det händer lite grejor runt omkring mig nu och det är ju tyvärr inte alltid så roliga saker och det bekymrar mig lite. Det är alltid en massa snick snack om saker och ting och det gör ju inte saken bättre för människor som redan har det jobbigt.
Skulle som jag skrev i ett tidigare inlägg önska att folk var lyckligare och uppskattade mer än man gör idag.
Jag vet inte vad det beror på att det är så mycket gnäll och så lite uppskattning numera.
Ta bara som ett exempel att kärnfamiljerna idag är så sällsynta så folk som fortfarande är i en får typ beröm istället för att det ska vara en självklarhet som det är för den gamla generationen, typ våra föräldrar. Givetvis finns det ju fall där också när det inte fungerat men nog fan är statistiken betydligt högre.
Undras vad det beror på? Är det hela synen på samhället som har förändrats eller är det bara det att man tar saker och ting för lättvindigt idag?
Det är då synd iallafall, för jag tror att det är sällan man får det bättre i slutändan om man ändå inte kan se det fina i det man har.

Som jag har det precis nu vill jag då ha det jämt.
Jag uppskattar ALLT.
Mina fina barn, Nicklas, mitt jobb, att vakna bredvid nån, att somna nära nån, hola balola och ja, typ det mesta.
Jag är tacksam för att jag får vara lycklig och förhoppningsvis göra någon lycklig för då vet man att man är en bra människa och en bra mamma om barnen är glada och tillfreds.
Inget är självklart här i livet men man kan göra det bästa man kan för att ha det så bra som möjligt och har man gjort allt man kan och det ändå skiter sig, ja då har man iallafall försökt.


Jag uppskattar INTE att snön är på väg att försvinna däremot för nog var det ju som trevligt och fint.

Nu ska jag bära över sonen från soffan, han börjar väga lite väl mycket för mig men han är ju ändå min lillgrabb. Och lillflickan hon ligger och sms:ar...
Kanske man inte vill inse att dom faktiskt börjar vara stora och att jag börjar bli gode så gammal. Men jag känner mig dock som en 20 åring, åtminstonde tills jag passerar en spegel. Hahaha.

Godnatt!



Så tokigt

Idag har det varit världshistoriens tråkigaste arbetsdag.
Jag har jobbat själv från halv 7 på morgonen till 16.00 och det är inte kul!
Kom hem och stöp i soffan och ignorerade helt alla bestyr som behöver göras. Somnade till en stund och vaknade när Nicklas kom och var en ängel och började med middagen.
Nu är det ombytta roller, jag har varit pigg och fixat med tvätt och disk och han har slumrat i soffan. Teamwork kan man säga :)

Åkte med Emil till tandregleraren idag och dom kollade lite inför den kommande tandställningen. Han har ju ett litet underbett som ska justeras och tydligen så ska han få nån sorts grej redan i januari som han ska ha dygnet runt för att flytta fram tänderna och se om det räcker med det i och med att han har så marginellt lite som behöver flyttas.
Han är då för söt för han ser faktiskt fram emot det på nåt sätt, det enda han oroar sig för är den där geggan som man brukar få göra tandavtrycket i för det är nån som har berättat för han att det är äckligt.
Det ska nog bli bra det där.

Det vankas inflyttningsfest i helgen och det ska väl bli kul.
Tänkte mest bara partaja med nära och kära i mitt nya bohag men nu visar det ju sig att typ 3 av mina favoritflickor till vänner inte kommer så jag börjar känna mig mer besviken än förväntansfull.
Man träffas ju så sällan nuförtiden när det blivit vinter och mörkt och man jobbar hela dagarna så nog hade det varit kul att ses.
Alla har ju mycket att göra och så och det kan man ju inte komma undan men men, trist var det iallafall.
Jaja, jag får väl se till att ta mig iväg på en hälsa på runda nu när jag kommer att vara långledig över jul om inte annat.

Nä nu ska jag överlämna denna heliga dator till min dotter och pussa liv i tröttmössan här bredvid så jag får bara önska en trevlig kväll.

Kram


Sällskapssjuk

Har varit en ganska ruschig dag idag. Åkte in till stan när vi klivit upp och köpte lite julklappar. Nu har alla en var åtminstonde och det var så jobbigt med allt folk och tänkande så resten blir nog internetshopping.
Sen var jag och skötte Monikas minstingar ett tag och tröttade ut mig med bob-race och promenad.
Att barnen har kommit hem är inte märkbart. Kompisar hit och rantande dit så här sitter man ensam iallafall.
Kramisen min har varit borta hela dagen också på skotergrejs och puss och hej så for han på lite kalas så inte ens han är här.
Känns konstigt att han har varit så anonym idag, det var länge sen vi inte sågs på en hel dag och kväll.
Nåja, han kommer och sover med mig som vanligt iallafall.

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.
Är inte sugen på film, har tvättat och försökt få nån ordning på mina högtalare och ätit en sen middag bestående av grillkorv och bröd med gurkdressing, och nu spritter det i kroppen efter sysselsättning och sällskap.

Ska jaga rätt på nån som är vaken och vill ha mig babblande ett tag så jag orkar hålla mig vaken tills jag ska hämta Nicklas.

Kram

Dra på trissor!

Börjar med ett halleluja, det måste vara kommentar-rekord på min blogg!
Har ni äntligen tagit er ur idet? Kul!

Börjar känna mig som vanliga Linda nu, tempen håller sig jämn och huvudvärken kommer mer och mer sällan och det är ju skönt. Kan ju bero på att min kaffekonsumtion har varit nästintill obefintlig dom senaste dagarna och man får lida för att man legat på latsidan för idag har det varit gode så många ahhh, pust, stånk och aooww eftersom jag fått nån upphakning i sidan som bara känns i vissa rörelser.
Har inte legat nåt på soffan idag iallafall, bara en timma nu på eftermiddan, men det räknas inte...

Hämtade sonen efter skolan idag när jag ändå var hemma och han öppnar dörren och drar ett djupt andetag och säger: Å, vad det luktar.
Jag frågar givetvis vad det är som luktar eftersom jag inte känner nåt speciellt och då säger han att: det luktar hem ljuva hem.
Det kan väl inte vara dåligt va?!?
Han är för rar.

Har då just smällt i mig en kebabpizza på rekordtid. Vaknade och var jättehungrig så den bara slank ner på typ 5 minuter och HELA. *Stolt*
När jag var in på skolan idag så kom en av föräldrarna och strök mig på axeln och frågade om jag höll på att försvinna. Hon har inte träffat mig på länge så hon var ganska chockad.
I den takt jag käkar både skräpmat och snask nuförtiden så lär hon dock få hälsa på mitt gamla jag inom en snar framtid är jag rädd.
Man får hoppas att Nicklas nyper mig hårt i fläsket innan jag når dit. Hehehe.

Har förresten bakat saffransbullar idag så det luktar jättegott, hade varit mer förståeligt om Emil kläckt ur sig det där om hem ljuva hem efter baket och påmint mig om hur duktig jag BRUKADE vara.
Nåja, nu har jag då gjort det och dom fick godkänt av sonen så då får jag vara nöjd.

Nu väntar jag på att Sara ska komma.
Hon skulle äta med sin far och sambon så hon borde väl dyka upp snart.
Granen ska kläs tänkte jag och sen blir det väl att kolla på Idol eller nåt.
Nicklas är hemma och kämpar vidare med sitt hus och dyker väl upp så småningom och tills dess så får jag väl binda fast nån unge i soffan att vara kramig med mig.
Emil är med Anton som vanligt och spelar TV-spel och det har redan frågats om sovfrämmande så vi får väl se hur det blir med det.

Imorgon ska jag försöka ta mig till stan på julklapps och klädesrunda.
Känns lite jobbigt men min kära ska till A-plog på skotercross och barnen lär jag väl inte se ryken av så istället för att sitta hemma och sucka så kan jag ju ta morsan med mig på en runda.
Brukar bli billigare också :)

Ha en trevlig kväll!

Skit samma

Är hemma från jobbet och är sjuk. Vad ska man då göra när man har tråkigt om inte blogga?
Jag är fullt medveten om att jag är offentlig med vad som händer och sker och att jag får förvänta mig både ris och ros men inte att folk ska haffa mig på min krogkväll och börja dra upp saker som står på bloggen.
Men skit samma, jag har bara fått positiva reaktioner tills nu så det känns som att det kvittar.

Var hemma igår också, eller jag for iväg som vanligt och tänkte att jag skulle orka jobba hela dagen men gjorde bara dom första 2 timmarna innan jag for hem till en annan sjukling.
Han hade varit och tagit influensavaccinet dagen före med min dotter och dom blev sjuka båda två.
Dagen tillbringades i sängen och soffan med tv och film och sovning och det känns i kroppen idag kan jag säga. Ryggen är jävligt stel.
Men det var skönt och idag har jag sovit länge och förhoppningsvis vilat bort lite feber.
Det grämer mig däremot att jag missade golunch på jobbet igår och bakarkväll ikväll men som tur var så har jag ju en egen kock som fixade lyxmiddag åt oss så här mitt i veckan så det gjorde inte så mycket.
Kotletter i ugn med den där supergoda såsen och sen blev det lite glass och bär efter kvällsduschen och lite mera sängmys.
Tänk så mycket trevligare det är att vara sjuk när man inte är ensam =)

Nu är det snart helg igen och barnen kommer. Skulle verkligen behöva börja med julklappsinköp, har inte köpt en enda.
I och för sig så köper vi ju bara till barnen numer, eller jag brukar inte kunna hålla mig och köper alltid nåt litet till mor och far också och givetvis så måste jag ju lista ut vad karl´n vill ha...oj, det var inte lätt!
Jag tänker så det knakar men som vanligt så ger det mig inte mer än huvudvärk så jag får nog öppna ett reklamblad från claes ohlsson eller teknikmagasinet och blunda och peka. :)

Ser då fram emot julen. Få mysa med barnen och julgranen tog jag fram igårkväll i en pigg stund så nu står den här opyntad men ljusnätet satt kvar från förra året så lyser gör den då iallafall. Tänkte att barnen kunde få hjälpa till med dekorationerna i helgen när dom kommer.
Nicklas skulle va hos sin bror så vi var välkomna dit efter att vi varit hos mamma och pappa och det lät ju kul. Barna kommer nog inte att vilja vara där allt för många timmar när vi brukar ha fullt hus med barn och vuxna i vanliga fall så det kan ju vara kul för dom att få vara med några jämnåriga i slutet på kvällen. Och för mig med för den delen.

Nä nu ska jag slå igång en film och vila lite innan jag ska fixa middag till oss.
Måste nog gå och gräva i frysen och se vad det kan bli idag.

Förresten så kan jag ju tipsa alla som ska ge bort en julklapp till en singelkille att köpa en lösvagina med stänkskydd. Fick mig ett gott skratt igårkväll när jag hörde att det fanns såna.

Dagens video får mig att tänka på vad jag såg när jag slog upp ögonen i morse, fast utan censur, hahaha, jag har det inte så tråkigt jag.

Hej svejs.

Skamsen

Ja usch, senaste inlägget har fått mig att må lite illa i efterhand men eftersom jag anser att det jag skriver är precis som jag känner just då så tycker jag inte att det är rätt att plocka bort något, snarare en tankeställare att läsa när känslan försvunnit.

Iallafall så skäms jag över att en instabil människa fått mig att bli osäker, tvivlande och rädd igen.
Det är verkligen inte vad han förtjänar.
Han är en klippa och har varit det hela tiden. Han ger mig allt jag behöver och lite till och dessutom utan att jag ens behöver be om det.

Har tappat sugen totalt på att skriva numera och det kanske ni har märkt.
Det känns framförallt olustigt att vissa läser bloggen och jag känner just nu att jag nog vill ha mina tankar och våran vardag för mig själv.
När man väl hittat lycka och känner sig tillfreds så är det inte lika intressant längre så jag lägger nog bloggeriet på hyllan, iallafall tills vidare.

Det är så lätt att det blir missförstånd och jag kanske inte alltid uttrycker mig vidare bra men jag vill inte såra någon.

Var på föreläsning med jobbet idag och det var en tankeställare för mig för allt handlar om hur du tänker och hanterar din hjärna och min kan verkligen spåra ur ibland.
Föreläsaren tyckte att man varje dag skulle säga 3 saker som man var glad över, så här kommer mina 3 glädjeämnen för dagen:

* Att min dotter äntligen tagit influensavaccinet
* Skottad infart när man kommer hem
* Att längta till att krypa ner i sängen med den man tycker om

Nu ska jag hoppa i duschen så man är fräsch och luktar gott när Nicklas kommer.

"Det enda i livet som man ångrar är de chanser man inte tog"

Kram♥



RSS 2.0