Skratt och tårar

Som sagt så blev det ju impulsfest i fredags med tjejerna från jobbet. Vi förfestade hemma hos mig ett tag innan och vi var 3 som började festa men bara 2 som for ut för en blev aningen överförfriskad och vi körde hem henne innan vi for ut.
Hur många tjejer som helst på Kalles som väntade på dessa halvnakna killar så som jag förutspått så var det en massa skrik och trängsel så vi iddes inte ge oss in i massan utan satt och surrade vid ett bord och kollade in Lustgårdens sortiment som dom visade i källaren.

So far so good men tyvärr så hade är det ju vissa människor som inte unnar en att vara glad och ska försöka förstöra för mig.
Hur det än känns med Nicklas så är det känsligt för mig vissa saker och som jag har sagt tidigare så har jag inte tänkt dra alla över en kant och försöka lita på att alla karlar inte är skitstövlar.
Ibland har jag bara svårt att tänka mig att det kan vara så fantastiskt bra som det är nu även för mig och det kändes nästan som att jaha, nu kom det. Som att jag gått och väntat på att det ska finnas spöken i garderoben som det gjort av och till i mitt tidigare förhållande.
Hade det inte varit för dom känslor jag har och min nyfikenhet på hur det här ska utveckla sig så hade jag nog inte ens chansat med rädsla för att bli sviken igen.
Det var inte ens det här jag hade tänkt när jag blev ensam, jag tänkte att det skulle bli bäst att vara själv med barnen för då kan ingen såra mig igen.
Men det är alldeles för bra och det känns som att jag hittat min jämlike, min "soulmate" om dom nu finns och jag vill verkligen se vad det kan bli av det här.
Kan förtydliga att jag egentligen inte misstror honom för jag har inte tvingat någon till att vara med mig och då måste jag ju tro att det även finns något som får han att stanna här. Man kan väl inte ljuga med hur man visar någon känslor, eller?

Jag har inte tänkt grubbla på det där mer nu. Jag tänker surfa på vågen som jag har nu så länge den varar och lita på vad som sägs mellan oss istället för vad andra säger.

Har säkert satt funderingar och frågor hos många med det här inlägget men jag vill inte gå in på mer än så här. Allt är finemang och igår var vi på bio och såg Luftslottet som sprängdes och idag har vi varit och fikat med vänner och strosat på stan ett tag på skyltsöndag. En bra dag.

Nu ska jag börja med en sen middag så ni får ha en trevlig kväll!

Kram

Fest med jobbtjejerna

Det har varit fram och tillbaka med fest på jobbet ett tag nu. Ena dagen så skulle den bli av och andra dagen inte o.s.v.
Brukar ju ha ruskigt kul på våra träffar och nästan alltid många som kommer. Men nu är det ju snart jul och alla har sååå mycket att göra...bla bla bla, det var iallafall inte många anmälda så det rann ut i sanden.
Kom då på tal idag om denna fest och en av mina kamrater tyckte att varför kan vi inte göra nåt ändå, vi som vill och ha en kul kväll även om vi bara är 3 stycken.

Då blev det ju jobbigt.
Min och Nicklas myskväll då???
Bestämde mig till slut att jag ska fara. Myskvällarna finns kvar och jag har faktiskt inte gjort nåt på eget håll på länge nu och jag vill ju inte bli en tråkmåns för dom som är van att jag är med på skojigheter.
Det kommer att bli skitkul med brudarna och jag kommer ju hem nångång och myser på. :)

Vi ska starta här och sen bär det iväg till Kalles för en strippkväll med skumpa och halvnakna karlar. Oj så många pilska damer det ska vara där att trängas med, men då blir det mer plats för mig i baren då. Haha.

Det kommer nån fråga då och då om vad jag önskar mig i julklapp.
Hmmm...ingen aning.
Har önskat mig en lökhackare av barnen och tiggt till mig en ny toapappershållare av mors-fars men sen vet jag inte riktigt.
Finns många dyra saker som en utlandsresa tex, men det kan man ju inte begära.
Känner mig ganska nöjd med det jag har och är inte så beroende av grejor.

Så jag lägger ut min absoluta favoritjullåt och önskar mig det. Hihi.

Trevlig kväll!

Sista rycket innan helgen.

Idag har det varit en tung dag.
Hade däremot en trevlig lunch där vi lagade den nya flugan raspeballer och fläsk och det var ju kanongott. Och enkelt.

Väl hemma så fixade Nicklas middag och hans mamma var hitbjuden också så det var inte fy skam. Gott var det. Så gott så det nästan inte räckte för Anton åt här också och han har då verkligen bättre aptit än min kära son som bara petar i maten jämt. :)
Det var kul att få en pratstund med hans mor som jag tycker verkar va en rätt så underhållande kvinna.

Hade planer på att börja pynta lite jul ikväll men jag fick aldrig ilet så det får nog bli på rätt dag då, söndag.
Har inget speciellt på tapeten i helgen förutom att sova ut.
Jag är verkligen kräkless att höra trudelutten på mobilen som väcker mig varenda morgon nu.
Jag har blivit hopplös på att kliva upp.
Drar ut på det hela tiden och sen stressar jag upp mig och måste småspringa till jobbet.
Nedräkningen har börjat till 9 underbara lediga dagar över julen.

Känner mig besviken på mitt ex av vissa anledningar som jag inte behöver gå in på så mycket.
Det är nog sant det många säger mig att jag är godtrogen och alldeles för tålmodig.
Jag kan förstå att det är mycket som händer där och det är ju knappast billigt heller men samtidigt så måste man ibland prioritera bland sina val och inte skjuta upp saker hur länge som helst.
Det som känns jävligast är att man alltid får en dänga om man tar upp något som jag tyvärr helst hade undvikit om det inte var för att jag måste.

Jaja, nu ger jag mig.

Godnatt

Kan inte låta bli

Det börjar bli svårare och svårare att knåpa ihop inlägg för varje dag.
Kanske beror på att dagarna börjar bli lite mer förutsägbara än tidigare och det är inte alls negativt, tvärtom.
Till och med en vanlig onsdag känns superb.

Idag har vi gjort en uppföljning på jobbet på ett muskeltest som vi gjorde för ett och ett halvt år sen. Hade blivit mycket bättre kroppsligt och det kan ju bero på att jag hade tennisarmbågen då första testet gjordes.
Fast bra kan bli bättre och hon tyckte att jag skulle börja träna stenhårt för att trimma kroppen och få snabba resultat nu när hon såg hur mycket smalare jag blivit.
Låter ju lockande, vem vill inte vara muskulös och välsvarvad, men tyvärr så är jag nog för slö för att börja springa på gymmet. Dessutom är det dyrt, men det skulle nog inte skada.

Nu är det inte länge kvar till jul, men vars fan är snön???
Det känns ju ruttet att julpynta och sånt när det spöregnar ute och inte ser skymten av en snöhög.
Men med julen kommer snart ett nytt år och med ett nytt år kommer min skilsmässa att gå igenom. Tror att det var i början på januari vi kunde skicka in det sista pappret som behövdes. Då har prövotiden gått ut och inte för att vi prövat så mycket, mest spytt galla i början men det ska bli skönt att få det överstökat nu när vi båda två funnit oss tillrätta på var sitt håll.

Om jag talar för egen del så känner jag mig otroligt lyckligt lottad som "ramlat" in i det liv jag har just nu.
Jag fashineras varje dag nästan över nåt nytt som jag ser hos Nicklas och han bara växer i mina ögon och ibland blir jag så glad över hans engagemang och intresse över barnen (som han kan tycka är självklara saker men som för mig visar att han verkligen är en genomsnäll människa) att jag nästan börjar grina och får stå och vifta bort det och tänka på nåt annat.
Ser ju även att barnen är glada och lugna omkring honom och det gör mig ju givetvis också glad. Det är ju inte alltid det fungerar för alla.
Och för min del så känner jag mig som en person och inte en husa.

Sammanfattningsvis så är ju då allt som det ska, Sara har tonårshormoner och är lite svängig i humöret, Emil spelar DS mest hela tiden och umgås med Anton och jag känner mig jättelycklig. Nyp mig. ;)

Ha en trevlig kväll!



Känslostorm


Jag var en emotionellt
vandrande katastrof
med hjärtat förvridet
som en hög rostigt skrot

Så kom du
och tog mig i handen
Polerade mig till
en skinande pärla
med ömhet och tålamod

Nu känner jag mig
vacker igen
som ett smycke
vid din sida
Vi är vackra
du och jag tillsammans

//Okänd


Det var allt för idag.

Kram♥



Misslyckande

Idag var det dagen D.
I lördags gjorde vi en deal jag och Nicklas att nu skulle vi sluta röka och snusa.
Jag vet inte riktigt varför jag ens gick med på det, antagligen önsketänkande att det skulle gå alldeles smärtfritt och utan abstinens den här gången. Lättlurad.

Jag vill inte. Jag kan inte och jag är inte redo.
Skulle önska att jag kunde för alla som inte tycker om det men tyvärr är det så att denna stinkande, rykande pinne har varit min bästis så länge och konstigt nog hållt mig lugn och sansad genom hela det helvete jag gått igenom hela våren och in i sommaren så jag är inte beredd att ge upp denna än.

Känner mig som en ragata, sur och vresig och otålig.
Är livrädd för att sabba något som är så bra, göra mina barn ledsna för att jag inte är samma mamma och vet inte vad som händer kroppsligt när min kropp redan är i olag och inte fungerar normalt.


Så förlåt Nicklas och förlåt mina barn som antagligen kommer att tycka att jag är en svikare och vek som inte fixar det men jag kan inte göra det för någon annans skull och jag vill inte sluta nu. 
Ska ta och förbereda mig, minska på antalet och förhoppningsvis sluta så småningom.
Shit happens. 

Nu ska jag ta en efterlängtad kopp kaffe...och en cigg...och bli vanliga glada Linda som tycker att allt är super. 
Sjukt, men det kommer att fungera. 


Suck.
 


 


Otrohet - vinst eller förlust?

Har just varit in på ämnet så det är ju klart att jag har nåt att blogga om idag. Det finns ju hur mycket som helst att fundera kring i det ämnet.

Jag vet inte vad jag ska tro om det där egentligen.
Varför är folk otrogna?
Spänning och sex antagligen, men av egen erfarenhet så är det ju inte värt det i slutändan om man innerst inne tycker om personen som man är otrogen mot. Varken under tiden man är det, för mitt samvete har då hela tiden sagt emot, eller om man blir påkommen, för då är ju det lilla roliga slut.
Som sagt, jag har inte varit guds bästa barn själv och provat på det där och då var det hus i helvete kan man säga och det var mycket ångest och rädsla över att man skulle bli lämnad för ett snedsteg när man inte hade en tanke på att lämna familjelivet utan det var bara spännande och nytt.
Tur nog så lärde jag av mina misstag och visste nästa gång man hade möjligheten och kände det där: ska jag ska jag inte, att nej, jag är upptagen och det är inte rätt.

Då kan man ju undra varför vissa aldrig lär av sina misstag.
I vårat fall som var så kan det då verkligen inte ha varit sexet som var problemet. Jag anser mig verkligen lössläppt när det gäller det och tråkig...nja...inte det heller.
Det måste nog ha varit spänningen då kanske. Familjelivet är väl ganska trist. Eller?
Jag har ju alltid sagt att jag inte skulle kasta ut min karl för en otrohet när man har barn och jag vet ju att det är klart att det kan hända. Man är otrogen och får sätta på nån annan, det kan ju va kul sådär.
Men inte hade vi väl det så tråkigt ändå.
Hade barnvakt när vi ville, just köpt husvagn och var i Jörn på vintern med vännerna och hade skitkul och jag var då inte sen på att hitta på nåt både med och utan barn så jag vet inte riktigt. Jag har aldrig fått nån vettig förklaring.

Det måste ju vara möjligt att bygga ett bra och långvarigt förhållande utan otroheter. Det är då vad jag måste tro iallafall.
Jag vägrar vara ett "offer" igen.
Det är väl inte meningen att man ska måsta vara med nån annan vartannat år eller nåt när man "lessnat" på den man lever med.
Vad tror folk egentligen? Dom som resonerar så kommer ju att få byta partner i hela sitt liv för det blir ju samma sak då hela tiden vilken kille/tjej man än tar. Man blir aldrig nöjd helt enkelt.
Kan man inte utveckla saker tillsammans då genom att prata och lyssna på vad den andra vill och behöver?
Allting handlar inte bara om sex naturligtvis men det är klart att det är viktigt att man har lite kul på den fronten också och inte bara ligger och suckar och väntar på att den andra ska bli klar nångång.
Bara beröring i allmänhet är en otroligt underskattad gest som visar så mycket utan att ett ord behöver sägas.

Nu är det iallafall nolltolerans som gäller för mig.
Inga hemliga snusk sms, inga smygträffar eller nåt som man bara ska göra med den man har valt att vara tillsammans med.
Så är det.
För det har jag då lärt mig av egen erfarenhet och det är ju också så det sägs att en gång otrogen alltid otrogen. Men jag hoppar över den första gången, för det kan alla göra en gång i sitt liv, men 2 gånger är en gång för mycket för mig och det tar aldrig slut.

Jag vägrar tro att det ska behöva vara så, att man inte kan undvika det.
Jag vägrar gå omkring och vara en skeptiker och tro illa om hela karlsläktet för att mitt ex har kört sitt race.
Folk pratar redan om det, att jag inte är den enda i min nya kärleks liv, men det är väl antagligen det dom vill att jag ska tro och att jag ska gräva ner mig och leva i celibat och hata karlar i resten av mitt liv.
Jag vill tro att jag är det och jag önskar givetvis att jag uppfyller så mycket så han nöjer sig med mig.
Och skulle han inte göra det så får man väl hoppas att han listat ut att jag inte är tankeläsare och talar om för mig vad han vill.

Som sagt, ett ämne som man kan prata om i dödagar.
För min egen del så kan då Nicke vara helt lugn. Det skulle naturligtvis aldrig inträffa att jag skulle vara otrogen.
Började mitt o exets förhållande genom otrohet och nu har han börjat ett nytt på samma sätt men jag...jag har börjat helt rätt jag. Jag var singel och livet lekte. Det måste ju vara bättre förutsättnigar än att vara otrogen iallafall.
Här får ni Byz, är det så det ska va? Är det så man ska tänka? Tja, lyssna och fundera på det.

Ha en kanonfredag!


Introduktion av kramis =)

Har varit en bra dag idag. Arbetsdagen har gått fort och jag har fått äta smörgåstårta till lunch för att en av vaktmästarna ska gå i pension, och DET är ju inte dåligt.

Efter jobbet så var jag och Nicklas bjudna till mamma och pappa på middag.
Det har varit ganska så omständigt om vad han vill ha för mjölk, hårt bröd eller mjukt, tycker han om det eller vill han ha det och bla bla bla, men det är ju gulligt av moder, hon vill göra ett gott intryck, hihi.
Tycker då att det gick bra, dom har ju träffats förut när vi var i ungdomens dagar men det är jobbigt att erkänna men det börjar ju vara ett par år sen...hmm...
Mina föräldrar skötte sig bra och var inte pinsamma eller så så nu kan jag pusta ut. Jag vill ju bara att dom ska tycka om han lika mycket som jag gör och det tror jag nog inte är några problem.
Det är svårt att inte göra det.

Imorgon är det fredag och barnen kommer. Jippiii!!!
Ska bara ta det lugnt och mysa tror jag.
Emil hade nåt kalas inbokat och jag antar att det kommer att vara nån som ska sova över och så men det skiter jag i bara jag får hem mina barn.

Så nu tänkte jag ta och göra lite helgfint och städa så jag kan ägna mig åt roligare saker när helgen kommer.

Kram♥

 


Ge mig styrka!

Nu märks det att det har gått alldeles för länge sen jag lämnade barnen hos Manne.
Abstinensen börjar ta vid och om jag inte anstränger mig riktigt mycket för att låta bli så skulle jag ringa stup i kvarten bara för att få prata lite med dom och höra vad dom gjort och hur det går i skolan och vad som helst.
Har just pratat med Emil och Sara träffade jag på skolan idag och skyndade mig att ta en bamsekram.
Ibland när jag är ensam så blir det så fruktansvärt påtagligt hur mycket jag ogillar det här och jag vill bara ställa mig och skrika ut min ilska över hur det blivit.
Nu är det ju iallafall torsdag imorgon och sen kommer dom ju igen på fredag så lite ljus i tunneln finns det dock på den fronten.

Annars är det väl inte så mycket att orda om.
Jag ser allmänt förjävlig ut med utväxt på skallen, munsår och blek och eländig.
Undviker speciellt speglarna på jobbet eftersom det är så starkt ljus överallt så man ser allt som man inte vill se och det man inte vet mår man inte illa över.
Men jag skulle verkligen behöva skärpa till mig och göra nåt åt saken när jag ändå har nån att piffa till mig för, men jag har ju alltid varit dålig på det och är ju inte den som håller på i onödan.

Middagen var på gång idag när jag kom från jobbet och jag känner mig oförskämt bortskämd nu. 
Till och med mat får man serverad.
Tusen tack för det!♥

Nä nu ropar duschen.

Gokväll.





Talk to the hand

Funderade på vad jag skulle blogga om idag. Har ju några saker som jag känner att jag vill ventilera just nu så det blir lite gott och blandat idag.

Börjar med en sak som jag himlat med ögonen över idag, nämligen gnällspikar.
Det finns vissa människor som bara måste gnälla över allt och inte kan vara glada fullt ut.
Säger man: Vilket underbart väder så säger dom: ja men nog blåser det lite.
Säger man: Å så god mat så säger dom: ja men nog var det lite osalt.
Eller när dom frågar: hur mår du nu då och man svarar kanon, så frågar dom varför.

Känns säkert igen av dom flesta. Vanligare än man tror om man bara tänker på det.

En sak som jag lärt mig är iallafall att det oftast är dom som gnäller minst som behöver det största stödet. De allra flesta som konstant klagar är såna som har möjligheter att förändra och förbättra saker.
Dom skapar sina egna problem och varför ska man tycka synd om dom??
Själv gnäller jag mest över sånt som jag inte kan göra något åt, som exempelvis lingonvecka, sjukdomstillstånd och just gnällspikar.
Låt dom leva olyckliga i alla sina dagar bara jag slipper förstöra mitt numera alltjämt strålande humör med att lyssna på tjatet.
Så där ja, nu känns det bättre. =)

Idag fick jag komma hem från ett svettig och ansträngande träningspass med lunch serverad.
Alltså, jag måste ju säga att den killen samlar pluspoäng i en rasande fart nu.
Igår hämtade han sonen på skolan och körde hem honom så han slapp vänta på bussen också.
Så förutom allt annat som jag tycker om med honom så kryper det fram mer "vardagslyx" som värmer i hjärtat.
Nu sitter jag då här med karra, cola och chips och ser Desperata och väntar på han.
Vi ska se en film och svulla lite.

Puss å kram


"Människan är som viner, med åren blir de dåliga surare och de goda blir bättre"

Heja heja

Har väl inte varit så spännande dag idag.
Som en vanlig tråkig måndag med mitt favoritstädställe...som krydda på moset så körde jag över en gardin med skurmaskinen så hela stången med fästen och gardiner och allt släpades med och givetvis så såg flera stycken ur personalen detta och flinade när jag stod och försökte slå upp det igen utan verktyg och hjälpmedel. Men det satt då kvar när jag for iallafall.

Min far ringde igårkväll och undrade om vi ville följa till min syster i USA över jul och det var ju inte så svårt att svara på. Dom får ju sina ideér och då brukar det oftast bli så men inte denna gång.
Kalaset skulle ha kostat 50000 kr för en veckas vistelse och det var ju lite dyrt kan man säga.
Äsch.
Jag får hoppas på att dom kommer hit i sommar istället och hälsar på.

Nu blev jag då ännu mer taggad för en sista minuten i februari så nu jäklar ska jag ragga resor!
Billiga sådana dessutom. Jag ska banne mig iväg.

Resten av kvällen blir till att kolla på tv och ta det lugnt.
Just nu sitter jag och ser på när skellefteå verkar vinna över Luleå och är osäker på om jag ska se klart den matchen eller slå om och se Grannfejden.
Nu blir det till att blippa runt då antar jag.

Trevlig kväll. Kram♥

Inte redan!

Har just insett att det faktiskt är söndag idag och arbetsdag imorgon igen. Har försökt blunda för det hela dagen för det känns som att det fattas en dag den här helgen. Jag är absolut inte redo än.

Helgen har då varit kul.
Fredagkväll gjorde vi inget alls, bara slappade inför lördagen då vi skulle till Skellefteå på en hastigt påkommen hotellkväll.
Sånt där gillar jag, det är oftast såna där oplanerade och impulsiva grejor som blir bäst.
Åkte iväg på förmiddan med Nisse och Monika och strosade på stan och åt lite mat och sen var det lite cider och surr och en krogrunda för mig och kramisen för pensionärsparet Nilsson/Öberg gick och kojsade ;)

Innan vi åkte hem idag så for vi till Boda Borg och samarbetade oss igenom ett gäng celler med roliga utmaningar. Gick väl sådär men vi klarade ett par iallafall och det var kul.

Nu ska jag bara vänta in kärleken så man får slumra in med lite närhet och kramar.
Är grymt trött men känner mig nöjd med helgen och har alltid kul tillsammans med kramisen.
Känner mig ungefär som Björn Gustavsson sjunger i sången om Carina Berg, så lyssna och njut. Inte så tråkigt :)

Godnatt



Hä vart helg till slut.

Längsta veckan i världshistorien är äntligen till ända. Pust.
Det var länge sen jag var så fruktansvärt anti arbetet men nu äntligen så ska man få sooova och lata sig tills man blinkat och det vart måndag igen...jaja, ska ta vara på den lilla tid det är.

Har bokat hotellrum i Skellefteå imorgon. Jag och kärleken åker med Monika och Nisse på nån sorts flykt från verkligheten och måsten.
Hoppas på en trevlig dag/kväll med god mat och bara avslappning.
Synd var ju att det var fullbokat på Bodaborg för det hade varit jävligt kul att fara dit och plocka fram tävlingsnerven. Men det får bli nån annan gång.

Nu ska jag bara vänta in Sara sen blir det skräpmat innan jag kör dom till Manne för veckan.
Usch, vad fort tiden går. Det känns som att dom nyss anlände.
Som jag skrivit tidigare så känner jag ibland att jag blir förbannad för att jag är satt i den situation jag är med varannan vecka mamma.
Det känns så jävulskt orättvist för även om jag känner mig lyckligare idag än jag var tidigare så har jag inte valt det här.
Jag vill vara med dom jämt, så är det bara.
Det känns ju jättekonstigt att inte vara mamma på heltid längre när man varit det konstant i 13 år tidigare. Men dom är då i mina tankar hela tiden och jag kan ju bara inte låta bli att ringa dom och kolla läget då och då.
Men det måste ju vara tillåtet.

Nu ska jag ta och starta en tvättmaskin eftersom det fortfarande finns tvätt efter kattens bravader...

Ha det bäst!


Helt jävla otroligt

Dagen började väl inte så bra som den brukar kan man säga.
Vaknade kring 4 tiden på morgonen av att det var rätt så blött runt omkring mig. Sömndrucken som man är så började ju tankarna virvla om vad i hela fridens dar som hade hänt.
Har jag pissat ner mig? Har kramisen pissat på mig? Vatten? Och så vidare. Sen känner jag kattpisslukten...kattjäveln har PISSAT på mig! mig. Hade nästan allt ovanpå magen och det luktade vedervärdigt. Det var bara upp och kasta täcket i tvätten, hitta ett nytt täcke och en handduk att sova på tills det var dax att kliva upp.
Fy fan säger jag bara, det är tacken för all omsorg och mat som man bidrar med. Den hade dessutom gått in i Emils rum och bajsat på hans kläder som låg på golvet och som pricken över i så hade jag en spyhög av samma kattfan i hallen när jag kom hem från jobbet.
Just nu ligger fanskapet här bredvid mig i soffan och slickar sig själv i arslet. Motbjudande. Huvva.

Dagen på jobbet har varit bra iallafall. Har skrivit in lite jullediga dagar i almanackan så det är förberett för är det nåt som jag riktigt längtar efter nu så är det just ledigt!
Att få ligga i sängen hur länge jag vill, slippa ha tider att passa och bara mysa in på förmiddan istället för att knata iväg på jobbet när det fortfarande är mörkt ute och dessutom så är det mörkt när man far hem. Inte undra på att man är ständigt trött.

Har inget planerat inför helgen.
Är jättesugen på att hitta på något men jag kan inte riktigt komma på vad. Skulle borda börja med lite julklappsinköp till barnen men jag får se om jag ids. Det är ju ganska dyra önskningar på listan och jag måste börja planera det med deras far.
Annars så duger det alldeles utmärkt att bara mysa på och ta det lugnt med min kramis.
Vi har varit duktiga båda två i veckan så vi är värda lite lugn och ro.
Barnen far ju till sin far och det kommer att bli tyst och tomt här hemma.

Angående readingen som jag gjort så kan ni som är intresserade gå in på www.sunsouls.se och läsa mer.

Grattar Ante som fyller hela 35 år GAMMAL idag. Hurra hurra hurra!

Nu ska Anna komma och hälsa på så jag säger godkväll.

Kramar



Det tar sig

Igår hade jag inte tid att skriva nåt här på bloggen för jag bestämde mig nämligen för att sätta upp tapeterna som äntligen anlänt till Beijers.
Så nu är det fiiint i mitt vardagsrum och det känns som att det börjar ta sig nu, lite mer mitt hem än mamma och pappas...
Sen när jag ids så är det bara lite målning och mindre projekt kvar tills jag är nöjd, för tillfället iallafall.

Beställde en "reading" för ett tag sen efter att Monika gjort en och det var läskigt så mycket som stämde. Det enda jag gjorde var att skicka in en bild på mig själv som hon sen skulle "läsa" av mig från.
Igår var det då på mailen och jag läste med spänning vad som skrivits.
Övertygad om att det finns människor som kan sia är jag väl inte riktigt även om vissa saker stämde väldigt väl, men det var ändå intressant läsning och om inte annat så kan man ju hoppas på att hon har rätt i det hon skriver i vissa stycken.
Andra stycken kan däremot sätta griller i huvvet på en när det står saker som man inte haft problem med men börjar undra om det kanske är så och när det då ska visa sig...aldrig är det då bra.

Lägger ut texten här så får ni väl läsa och se det ur era ögon om det är så ni uppfattar mig och mitt liv.
(Väldigt liten text)

Annars så har jag inte så mycket att komma med.
Spyless på jobbet och vill bara ha helg, trots att barnen far till sin pappa.

Visar också längre ner lite nya foton från hur det börjar se ut i mitt hem, några av er har varit här mycket i ungdomens dagar och vet hur det har sett ut tidigare.

Ha en trevlig kväll!

**********************************************************************************************

Första intrycket:

Vacker kvinna som gillar livet i det mesta. Känns som du är utåtriktad och social. Kan se dig ute i fest sammanhang.  Ordning sam och tid punktlig.

*
 
Manliga sidan:

Är den djupa sidan i dig. Den som tänker, analyserar och hjälper gärna de i kring dig med funderingar och lösningar. Mannen i dig är varm, kärleksfull och romantisk. Tänder gärna ljus, drar en filt över sig och tar en kopp te vid tv:n gärna med någon vän. Ser barn omkring dig men känns inte som det är dina egna, eller lägger du dövörat till när de är livliga och skärmar av dig en aning.

*
Kvinnliga sidan:

Är den sida du bär upp med rak rygg och är stolt över. Hon är den som är den vackra sidan och är mer i det ljusblåa än mannen i dig. Kvinnan vill vara utåtriktad men har inte samma trygghet som mannen och blir därför mindre stark i utstrålningen. Kvinnan vill leva lyxlivet och vara ute bland folk. Kvinnan är stolt över sig själv men ser ibland inte hela sanningen i situationer… för hon vill inte. Hon är den som stryker ett sträck över det som är jobbigt, lämnar och går vidare, medan mannen i dig tar tag i saker och reder ut sammanhangen.

 *
Baschakrat:

Känns som det är en aning flycktigt här. D.v.s.. att du är en aning rastlös. Kanske är du i en fas i livet där det händer mycket omkring dig och du inte har facit i handen ännu. Var inte orolig om vägen inte visar sig helt ännu, det är meningen att du ska lära dig lyssna och vänta in tiden till rätt situation och sammanhang. Lite på tron om att det kommer, då utvecklas du och det kommer ske roliga saker i ditt liv fram ledes. Känns som det är något med din livmoder… har du menssmärtor vid menstruation eller blöder du mycket då?

 *
Navelchakrat:

Här svänger det ordentligt. Känns som du inte är rädd för nya saker här i livet utan gillar att få kickar av det som är roligt och ger mersmak. Du är rätt vågad av dig….du har stort potensial i utvecklandet för det känns som du är lättlärd och har goda betyg och vitsord om dig.  Om du hittar den väg du vill så kan du genom din styrka ta dig rätt långt inom detta yrke…. Känns som du är duktig både på siffror samt bokstäver… är du vänsterhänt?

Du har även potential att leda människor och lära.

 *
Solar plexus:

Här är du stark utåt men en aning svagare inåt. Men varför förstår jag inte för du vet att du kan, att du är stark. Låt dig inte skakas om av andra utan ha tron på dig själv.  Se på dig i ditt navelchakra… det är du. Låt inte andra präglingar rubba dig och visa din väg. Du ska vara stark i att lyssna på din intuition. När du känner det så kommer även styrkan inåt och du blir oslagbar….(hihihihi)

 *
Hjärtchakra:

Vad pågår här…. Känslorna svallar…. Något har fått igång dina känslor. Händer det något nytt i ditt liv just nu? Känns som du har förväntan framåt på något. Ser att det har med kärlek och värme att göra. Du kommer att få ge kärlek….  Ser detta tillstånd ganska långt framåt dvs konstant varande en längre tid.  Känns som du kommer att koncentreras på detta och se framåt en spikrak väg utan att komma på villovägar.

 *
Halschakra:

Här är du mild. Du har god samtalsröst och bra kommunikation till de runt dig…. Kan se dig i arbetslivet i kommunikationen. Du är trovärdig och kommer att låtas ha gediget ansvar.  Tro på dig själv i din styrka annars kommer du att vackla och kanske missa något värdefullt i ditt liv.

*
 
Pannchakra:

Känns som du har intresse i att spå, har du provat? Känns som du kan vägleda människor och få dem att lyssna. Ännu har du en bit på din lära inom gebiten för din kropp och själs arbete men känner att du är öppen för fortsatt utveckling och det kommer heller inte att vara så svårt för dig…. Du är ju lättlärd…. Och lyssna in din intuition som får du fart på energierna inom dig och runt dig. Ser en liten bäbisflicka runt dig…. Säger Hanna dig  något?

 *
Kronchakrat:

Känner virvlar från din kanal…du har kontakten och den ser ljus och ren ut. Fortsätt framåt med din styrka. Här finns vägen till framgång. Ta emot intrycken du får och arbeta ihop dem så har du svaret.



*Fysiska kroppen:

Känns som du tar hand om din kropp på ett bra sätt. Du känns stark och smidig och vig. Kan nästa se dig i någon sorts gymnastikform. Din kropp kan vara ditt redskap för framgång. Om du har ont i huvudet kan det bero på stress… då kan du titta in på din själ en stund, ta en paus och bara vara…. Vila i ditt inre. Dina ögon säger något… dom är djupa… har du linser eller glasögon?

 *
Mentala kroppen:

Något pågår inom dig med dina tankar…. Känns som du inte får utlopp för dem… just nu så ligger du antagligen för din tid…. Ibland får man vänta in tiden… tills man kommer lös. Ibland ger framtiden skörden än fast man vill ha svar på en gång. Har du hund med valpar om kring dig eller har du tankar på barn? Känns som det är flera barn.

 *
Känslomässiga kroppen:

Känner ett inslag i någon form av sorgsenhet. Känner du dig ensam och övergiven på något vis. Ibland känns det tomt inombords än fast man har ett bra socialt nät omkring…fatta pennan eller penseln och måla…. Det är en bra terapiform…. Utan krav på att det ska bli något. Med denna känsla kam man inte ta bort grundproblemet med att göra roliga saker… här ligger något som du måste rota lite djupare i för att kunna lätta på trycket. När man tar tag i det och står i känslorna och jobbar sig igenom så gör man en fantastisk utveckling personligt. Efteråt så höjer man sina egna energier och tar ett kliv framåt. Har du funderingar på att byta yrke…..?

 *
Andliga kroppen:

Du har ett koncept inom dig som kan få dig att lyckas. Kanske behöver du strukturera upp det en aning för att få raka linjer och en röd tråd. Gör en planering framåt och följ den och du kommer att lyckas. Känns som du kommer att synas utåt och vara bra på det du gör.  Ibland har du en tendens att flyga iväg i din fantasi och önskan…. Kom ner och gör något i stället för att drömma… du har styrkan och kunskapen…. Behöver kanske bara hjälp vid sidan som hjälper dig framåt… någon som har erfarenhet och gått samma väg…. En mentor att bolla funderingar med.









Tråk-måndag

Dagen började bra, kaffet var klart när jag blev väckt och det var bara att sätta sig vid bordet och börja sörpla i sig denna livsviktiga dryck.
Lyxigt. Världens bästa kramis :)

Tyvärr så var det väl den enda stund jag kunde se fram emot under dagen fram till arbetsdagens slut eftersom jag denna dag har mitt hatområde som jag verkligen drar mig för att fara till. Men men, nu är det då slappt värre i soffan efter middan och Emil har åkt iväg och Sara har sina polare här som vanligt så det finns inte så mycket att göra.
Skulle behöva börja med väggen som jag hade tänkt tapetsera imorgon men det känns som att det inte kommer att bli nåt med det idag...slöfock är mitt nya namn.

Har ju även superproblem med den där jävla resan som jag börjat fundera på. Anna och familjen har redan bokat och jag vet hur sjukt roligt det skulle va att fara med dom men det känns ändå som att man skulle vara femte hjulet och jag vill verkligen inte åka själv.
Hade barnen följt med så hade det varit lättare att bestämma sig men nu blev det omständigt.
Jag vill ju också ha nån att sova med :(
Det känns som att det ändå är mycket pengar det handlar om och det är ju dyrt att vara där också.
Blää, jag hatar att ha beslutsångest. Hjälp mig!

Just nu handlar beslutsångesten över om jag ska lägga mig bredvid kramisen som ligger och sussar här bredvid mig i soffan eller om jag ska göra lite nyttosaker...hmm...lätt val.

Puss å kram


Överfull

Hade en trevlig kväll hos Monika och Nisse igårkväll, jag, barnen och kramisen. Blev bjudna på kanongod mat och spelade sällskapsspel som brudarna vann naturligtvis. ;)
Tusen tack för maten!

Idag har det varit farsdagsfirande.
Tog barnen och åkte till Manne för att lämna en liten blomma och choklad och satt där och surrade en stund tills det var dax att åka till stan och min far.
Som traditionen säger så är det så knäppt så att han bjuder ut oss på middag varje farsdag och det går inte att ändra på så nu sitter man mätt och belåten på hans bekostnad...hahaha.

Sitter också i funderingar att boka en resa till solen och Kanarieholmarna en vecka i februari. Inte vidare märkvärdigt men guuud så skönt att bara åka till värmen och paraplydrinkarna när man är som mest less på vintern.
Mor och far har bokat en resa då och Annas föräldrar likaså så det skulle ju va skitkul att åka om hon och familjen också drar iväg.
Emil var ju eld och lågor över detta men min kära dotter ville då inte ens följa med. Hon har fått för sig att det är läskigt att flyga, fråga mig inte varför. För nåt år sen fick hon för sig att det var farligt att åka hiss och tog därför trapporna i flera år innan hon ställde sig i hissar igen. Märkligt.
Antagligen så blir det nog till att åka ensam eller med båda barnen om jag lyckas övertala henne. Skulle kännas konstigt att åka bara med 1 barn.
Ja vi får väl se, inget bestämt än men jag är banne mig sugen ska ni veta.

Överlåter nu datorn till Sara så ni får ha en trevlig kväll allihopa.

Kram


Äntligen helg!!!

Attans vilken jobbig dag det har varit idag.
Började känna mig lite drogad igårkväll, måste ha berott på sprutan som jag tog under dagen. Det var som att nån slagit mig i skallen med nåt för det kom bara pang bom så trevlig var jag inte det minsta med kramisen som fick sitta och se tv själv medans jag låg och sov bredvid.
Det satt kvar i morse så det var på tunga ben jag knatade till jobbet, men nu känns det bra. Har haft en liten vilstund i soffan.

Barnen har anlänt också. Som vanligt så var det goddag hej då för dom hade ju längtat till sina kompisar, men jaja, dom är då mina nu iallafall och är ju inte precis i "sitta i knät och kramas" åldern.
Sara ska då ha sovfrämmande i natt, en kille från Blåsmark...men jag tror inte att jag behöver vara orolig i det fallet för det är en gammal kompis till henne och hon har ju typ en annan kille.
Emil drog iväg till Anton så nu sitter jag här allén och har en Janssons i ugnen som vi ska smaska på om en stund.

Det verkar vara mycket partajande i helgen och som vanligt så börjar det ju dra i alkonerven men jag väntar ändå tills nästa helg isåfall när jag inte har barnen.

Har då inte planerat nåt speciellt för kvällen utan tror bara att det blir till att kolla på nån gammal favoritfilm eller I en annan del av köping som inte är det minsta tråkigt.

Jag hoppas att min kramis har tid att komma hit sen, han har ju så mycket att göra hemma så jag förstår om det inte gör det när dygnet alltid har för få timmar, men man kan ju alltid hoppas.
Jag känner mig som en ungdom igen med alla dessa känslor och det är lika förundrande varje gång jag kommer på mig själv med att längta efter honom fast vi just har träffats :)

Nä nu luktar det Janssons i hela huset och magen kurrar så jag ska kolla det och sätta på kaffe.

Ha en trevlig kväll.

Puss och kram♥





Adjö till grisen

Hoppla bara, jag har ju blivit helt sämst på att uppdatera bloggen...sorry, men jag har ju faktiskt skaffat mig ett liv.
Nu har jag just påbörjat varv 2 med målarfärg i vardagsrummet men det går så segt, ändå var Monika hit igårkväll och skulle hjälpa mig men jag ides inte så vi satt och surrade istället.
Idag ska det då bli klart för tapeterna kommer på måndag och då ska dom upp.

Idag har jag och Emil varit och vaccinerat oss mot svininfluensan. Han ville ta sprutan så jag tänkte att då gör vi det tillsammans.
Det kan ju faktiskt inte skada även om jag egentligen är ganska skeptisk mot mediciner och sånt där, men läser man att barn dör i sviterna av den så tvekar jag då inte. Gjorde det för deras skull om inte annat så jag inte smittar ner nåt litet barn.
Jag jobbar ju med både små och stora barn och dessutom gamlingarna på Hortlaxgården så man har ju en del baciller att tampas med varje dag.
Nu är det bara att hoppas att man inte får några biverkningar av sprutan.
Mor och son var då iallafall jätteduktiga och det gick bara fint.

I helgen är vi ju bjudna på fest hos Carina o Ante och det skulle ju vara riktigt kul att umgås med dom för det känns som att det var länge sen, men med ett val av fest eller umgås med mina barn som jag bara har varannan vecka så har jag bestämt att det får vara för den här gången.
Jag har inte mage att "slösa" en dag av barntiden.
Det kommer fler helger att partaja på.

Tror inte att jag har så mycket mer att komma med faktiskt.
Allt är bara bulla och jag har då inget att klaga på just nu så antagligen kommer det att bli såna här tråkiga inlägg hädanefter. Inga intriger och skvaller, tyvärr.

Nu ska jag måla klart så det blir en ösig inflyttnigsfest inom en snar framtid.

Kram

Livet från den ljusa sidan

Igår blev det inget inlägg, jag var för trött och slö för det.
Jobbade till 16 och sen satte jag igång paltkok och väntade in kramisen och efter middan så var det soffläge ett bra tag.
Hela kvällen var slö och slapp och det bar i säng relativt tidigt faktiskt.

Har just gått på lunch efter att ha varit och tränat igen.
Det är jävligt skönt när man väl gjort det och det borde nog vara mer än en gång i veckan faktiskt men jag vet inte när man skulle komma sig iväg...jag har inte ens börjat måla och få upp tapeter men ikväll, då ska jag få fingrarna ur röven och sätta igång lite iallafall.

Var på skolmatsalen och åt spagetti och köttfärssås idag. Hmm, jag kan nog med all säkerhet säga att barnen inte svamlar när dom säger att maten blivit sämre.
Det såg ut som en blandning av diarré och soppa och hade ingen konsistens eller smak överhuvudtaget.
Efter det man hällt på ett gäng ketchup så gick det väl ner men inte så mycket mer än så.

Det rullar lite tankar och funderingar nu efter helgen på arbetet, bland vänner och bekanta och min mamma (hihi) angående min kära kramis.
För det har väl alla som följer bloggen listat ut för länge sen att jag är gladare än på väldigt väldigt länge och tycker mycket om honom.
Nu vet jag att det inte bara är för sällskapets skull som han är den han är för mig, han gör mig glad på många sätt och vis.
Det har gått ett par månader nu sen vi började "umgås" och det faller sig ganska naturligt hur det ska fortlöpa så det behöver man inte fundera på så mycket.
För min del så känns det då inte tråkigare med tiden som har gått och jag hoppas att det känns lika bra för han att vara här i mina kära barns sällskap som jag tycker att det har varit att ta det steget för dom verkar tycka om han dom också och det är ju nästan det viktigaste. Annars känns det ju lite kört...
Frågor har kommit om allt möjligt och jag kan då inte svara på nåt för min egen del ens, jag vet bara vad jag känner och hur det då utvecklar sig sen det får tiden utvisa.
Just nu har vi då kul och det hoppas jag att vi kan fortsätta med.

Nä ni, nu ska jag ta och hasa mig iväg till jobbet igen.
Hortlaxgården hägrar...blä.

Ha det bäst!




Campingliv

Nu är man hemkommen från husvagnslivet.
Det är ju inte så konstigt att man längtar tillbaka dit, det är ju hur skönt som helst att bara åka hemifrån och lämna tvätt, städning och allt annat trist, för där finns det ju inget sånt att göra.

Många cider och öl har det blivit framför brasan som varit igång från morgon till kväll.
Mycket trevligt med många trevliga vänner men nog är det alltid ändå skönt att komma hem.
Nu har vi legat på soffan i flera timmar och slappat, ätit pizza och vilat bort lite av slitenheten som helgen har fört med sig.
Emil är lämnad hos Manne för veckan och Sara var ju redan där så nu har man ett par dagar utan dom igen, men det var kul att få låna Emil med sig till Jörn iaf. Han verkar då haft kul.
Dessutom så tror jag att det är nån som fått en ny polare, på riktigt alltså, för Emil gav då kramisen en hej då kram också innan vi åkte från Blåsmark. Gullebarn, det var ju fint gjort.

Nu ska det drickas dagens första kaffekopp så nu slutar jag för idag.

Ha det.


RSS 2.0