Vimmelkantig

Usch och fy vilken jobbig dag...
Började med fikarasten när jag klantade mig och välte ut en hel burk med smörgåsgurka över hela golvet i personalrummet och fick genast veta att en 2 dagars var för mycket för mig när jag släntrar in trött och darrig.
Men min kollega hade då ett sår på näsan efter sin festarhelg och jag frågade inte ens vad som hänt eller trackade hon. Moget av mig måste jag säga.

Sen hade vi ju då äldreboendet där jag städar där det är nån gubbe som springer i korridorerna och pissar. Låter inte så hemskt men det luktar fan inte gott när man blöter upp pink som legat och grott i flera dagar. Så där stod jag och hade kväljningar och min kamrat kollade på mig konstigt. (Beda, det var inte det minsta roligt...jag vet att du sitter och skrattar.)
Hade samma problem förra veckan och nu måste Sherlock Linda ta reda på vem det är och sätta på en blöja, eller förresten, det får nån annan göra men nåt måste hända för jag pallar inte det där.

Har varit och shoppat mig en tv-bänk idag via blocket, 400 kr. Perfekt, jag hatar hyllan som är på väggen nu så nu ska det bli ordning och reda!

Barnen hade ställt till kaos när jag kom hem idag och jag var inte glad alls. Det är då inte mig dom brås på när det gäller städning och ordning kan jag säga.
Ju längre in i huset jag gick desto mer undrade jag varför jag inte stannade kvar på jobbet och fick lite flex istället.
Nu har jag några timmar för mig själv.
Sara har farit till Hortlax och friar eller nåt och Manne ringde faktiskt och frågade om han kunde låna Emil nån timma för dom skulle till Arnemark.

Då är ju frågan, ska jag göra nytta eller bara åka och dricka en kopp kaffe med nån och bara slappa.

Ska fundera på det över en cigg nu så det här får vara allt för idag.

Ha det!

Snipp snapp, slut på helgen.

Shit, så fort den här helgen gick då!

Men det är klart, har man alltid nåt planerat så känns det som att den går fortare än om man tar en kväll hemmavid bara i soffan med en bra film eller nåt. Hade önskat att det fanns en dag till för det men det är bara att gilla läget.

Har just varit på bio med Anna och sett våran favvo Beck och smällt i mig alldeles för mycket godis och dricka. Har ont i magen. Den är ju lite i olag efter gårdagens fest också. Jag som aldrig brukar köpa så mycket på krogen vågade knappt kolla på kontoutdraget idag...men det var inte så farligt. Ett par hundralappar bara.

Nu väntar jag bara på att barnen ska komma hem. Dom skulle spela bingolotto med Manne och sen skulle han köra hit dom så det blir lite konstigt att få hem dom när dom måste gå och lägga sig ganska omgående.

Har iallafall haft en skitkul helg.

Nu ska jag ta och hänga lite tvätt och invänta barnen, skönt att få tillbaka lite liv i huset. =)

Kram


Efter regn kommer solsken

Ligger i sängen och tittar ut på skitvädret. Inte kul!
Idag är det en perfekt dag för att ligga och mysa i soffan med lite karra och en cola till en bra film.
Men det är inte vad jag ska göra.
Ikväll är det nämligen utgång som gäller.

Var på fest med jobbet igårkväll och det var ju som vanligt galet och roligt men jag for när alla började bli så där lagom runda under fötterna för att ha lite myspys och för att orka med den här kvällen också.
Men det var det då verkligen värt trots att jag säkert missat en massa tokigheter, men det får jag väl berättat för mig på måndag.

Har varit en snabbis till stan nu och köpt nya jeans till Sara och 3 stycken tröjor.
Kanske, kanske hon lägger sina "tält" åt sidan och börjar klä sig lite mer i sin egen storlek. Just nu är det mest tröjor i storlek XL som hänger på den lilla tjejen...nåja, det lär väl komma sen det där med mode.

Det har börjat kurra lite i magen efter chilikyckling och gratäng som vi ska beställa från Golden i eftermiddag.
Det börjar vattnas i munnen bara jag tänker på det. MUMS.

Funderar på om jag ska gå och tvätta eller om jag ska plocka ur diskmaskinen. Väljer nog att stanna i sängen istället och mysa. Här är det varmt och skönt...

Börjar bli lite för trött för det här livet så nu ska jag skaka om skallen och sätta på lite bra musik så jag kommer i rätt mood för partaj.
Ha det gott.

Kram♥




Hårfärgningsresultat.



Så här ser jag nu ut efter att ha färgat håret.

Anna: det är inte rött, inte orange, behövde ingen färgbomb och kan avstå från min "Bad hair day" mössa ett tag till. =)

Och dessutom så luktar jag gott som satan från håret. Mmmm.

Aja baja

Tyvärr så hade jag fullt upp igår så bloggeriet fick stå åt sidan.
Inte bra alls men jag ska försöka sammanfatta.

Igår så var det dax för lite nya dispyter med mitt ex och som vanligt så vill han inte ta till sig kritiken och funderingarna jag (och barnen) har så då hittar han nåt att kasta i ansiktet på mig och den här gången var det då att jag hade svängdörrar och hade snart satt på alla hans vänner.
Tusen tusen tack allihopa för sexet men tyvärr så måste ni sätta på mig när jag är vid medvetande nästa gång för jag minns ingenting.

I och för sig så hade han ju rätt på en person men det är ju inte nåt han har något med att göra överhuvudtaget.
Det var som jag sa, jag är ju inte otrogen mot nån iallafall och blandar inte in barnen så det går ju inte att jämföra med hur han betett sig...
Men skit i det, jag är på ett strålande humör och har tänkt fortsätta med det.

Idag har jag varit på banken och förberett lite inför husköpet och det ser bra ut.
Gjorde även bort systemet inför imorgon när det är fest med jobbet på skoterstugan.
Väl hemma så var det bara att göda barnen och fara och köra Sara och en kompis till Holmträsk så nu sitter jag bara och undrar om jag ska äta nåt eller fara och jobba en stund.
Har varit och köpt hårfärg idag också för jag börjar se förjävlig ut på huvvet och måste nog hinna till Anna och göra det ikväll. *nervös*

Annars känns det bara som att livet leker.
Solen skiner, barnen är hos mig och jag har alltid nåt kul på dagsplaneringen, även det lilla kan vara riktigt bra.

Helgen är planerad till bristningsgränsen.
Det är såå mycket jag vill göra när jag får 2 dagar för mig själv och tyvärr så hinner man ju inte allt men jag har nog lyckats planera in det viktigaste. Mina vänner och min vän. Lät konstigt men så är det. =)

Äsch, nu blir det bara trams så det är bara att göra nåt vettigt.
Ha en bra kväll!

Kram



Vad nu då? Har jag blivit negativ?

Idag är det stora suckardagen.
Var trött som bara den efter jobbet, Emil hade kompisar och Sara behagade inte komma hem förrän 17.30 på middag.
Kollade in tvätthögen som var obefintlig i förrgår men enorm efter att Sara beordrats städa sitt rum. Tänkte fortsätta med packningen men det kändes för jobbigt så det sket jag i också.
Emil har beslutsångest över var han vill gå skola framöver och som jag sagt tidigare så har jag inte tänkt bestämma det åt han men det måste ju börjas med planering av skolskjuss och sånt.
Det har varit några jobbiga dagar och det gör väl att man blir lite låg emellanåt.

Det märks att barnen börjar känna av att det kommer att bli en omställning snart när det packas och planeras och jag märker speciellt på Emil att han grubblar mycket och är lite annorlunda än vanligt.
Funderar även mycket själv på hur det ska bli nu med Mannes liv med dom framöver när han har ett till barn på väg. Som det verkar så ska dom ju inte bo ihop han och Emelie men jag är orolig för att det kommer att bli en massa strul ändå.
Situationen är så rubbad så man kan inte fatta den.

Min fritid är obefintlig. Missförstå mig inte, jag är överlycklig över att ha mina barn hos mig men måste man känna sig som en änka bara för att Manne inte har ett hem att erbjuda dom nu?
Han har ju inte något att ta hand om så lite hjälp kan man väl få när man själv har hur mycket som helst som borde bli gjort.

Nog om mina pessimist-tankar nu.
Imorgon ska jag göra ett muskeltest på jobbet för att se hur stark jag är. Vi börjar ju snart med träning 1 gång i veckan på STAR och ska göra ett test före träningsperioden och ett efter för att se om det ger resultat.
Spännande.
Med jobbet kommer matlusten så jag har ätit mer i veckan än jag gjort på flera månader så lite träning och svett på gymmet kan nog inte skada.

Nu gäspar jag så tårarna rinner så det är nog dax att krypa i säng.

Sov gott. Kram.


Dagens bravader

Har jobbat hela dagen så det har inte hänt så mycket precis.
Det planeras ju för fullt där för festen som kommer att infinna sig på skoterstugan på fredag och jag hade ju inte riktigt planerat för det utan tänkte vara duktig och packa och ta igen lite missad tid med min kära vän men nu är det ju en som ska avtackas som går i pension så jag måste nog dit ett tag iallafall.
Brukar ju vara sjukt roligt när vi har våra fester men vi brukar ju dessutom ha dom titt som tätt så jag hinner väl vara störig på nästa. ;)

Har faktiskt tagit mig i kragen och börjat med lite packande ikväll.
Men det är inte så lätt att packa fort när man hittar en massa gamla foton sen man var i tonåren och såg rent ut sagt förjävlig ut.
Vad tänkte jag med!?!
Höga jeans, istoppade tröjor, skärp och fluff-frillan med jättelugg. Mohahaha.
Kan upplysa er mina vänner sen den tiden att ni inte ska skratta för ni var fan inte snygga ni heller.

Sen har vi då gamla tangentbord, leksaker, sladdar, teckningar från barnen och en hel massa filmer, dom flesta utan film i fodralet, och 1000 andra saker som jag inte vet vad jag ska göra av.
Kan vara bra att ha är inte mitt motto just nu kan jag säga.

Imorgon blir det en ganska lugn dag på jobbet. Har arbetsplatsträff och som vanligt så går vi ju och lunchar efter det så det brukar dra ut på tiden.

Annars så vill jag bara gratulera söta Monika som fyller år idag!
Grattade i förskott med en lite udda men god present. Haha.

Nu är det lite tv som gäller och försöka få min kära dotter i säng före mig om det är möjligt.

Godnatt.


Duracell-kaninen Linda

Ja så är det, jag knullar som en tokig med allt som går på två ben och har en elefant mellan benen.
Har väntat på att det ska börjas prata om mig och mitt liv också som det alltid görs vid en separation och nu är tydligen Manne passé eftersom det återkommer nya samtalsämnen om han hela tiden så nu har jag haft det lugnt och bra länge nog anser folk.

Men det är ju helt fantastiskt om så vore fallet.
33 år och 2 barnsmorsa och får jöka på varenda karl som passerar. Holy shit. Jag behöver då inte klaga!
Varför hålla sig till en snopp när det finns 100 att tillgå?
Folk vet till och med storleken på deras penisar vilket inte ens jag hunnit med att mäta.

Tyvärr så är ju inte fallet så att jag är helt dum i huvudet och alldeles desperat så att jag kör det racet men visst, jag har blivit dumpad men inte ska jag då gå i celibat för det. Det vore ju jävligt onödigt.
Jag sköter mig bra när jag har barna och ägnar min tid till att ta hand om dom och vara med dom och vad jag sen gör på min barnlediga tid är bara min buisness.
Ni som följt bloggen vet att jag haft mina bortamatcher och så men det är inte ens nån okänd som jag raggat upp på krogen. Han lämnade jag ju tydligen till sitt öde i helgen och for hem.

Det är med ett stort leende jag lyssnar på mitt sexliv och mina erövringar.
Vaddå, det är ju helt suveränt. Vore betydligt tråkigare om folk gick omkring och sa att jag var värsta ruggugglan och att inte en jävel vill ha mig.
Jag tänker däremot inte försöka leva upp till mitt rykte för jag är inte van att få komma till vidare ofta sen tidigare så jag måste ta det lugnt och vänja mig vid situationen först så jag inte får skavsår.

Om jag får säga det själv så skulle det inte sitta helt fel med en omgång het sex just nu men det får jag hålla tillgodo tills jag är barnledig nästa helg.
Då går jag och ställer mig näck vid postlådan och vinkar in första bästa offer...

Natti natti!



Singellivets baksidor.

Har äntligen blivit människa igen.
Gårdagen var en stor suck och jag ville bara sova men det är ju inte så trevligt mot mina barn så det blev en film, dålig dock och sängen.
Hade ett h-vete i 6 timmar med telefonterror a la jätte.
Det verkar som att en tidigare flört har fått för sig att han ska prata omkull mig...haha.
Vad är det med killar och fylla? Desperationen kommer då tydligen fram.
Svarade på första 4 samtalen och satte sen telefon på ljudlös och hade då typ 15 missade samtal när jag vaknade på morgonen.
Kanske människan kommer att vakna med viss ångest idag. =)

Är ganska förundrad över så många människor som man haft i sin närhet mer eller mindre i alla år som nu visar sitt intresse när man är singel.
Kan upplysa om att jag är en skeptiker utan dess like idag och kommer antagligen att vara det när man gått igenom det jag gjort.
Man trodde ju verkligen inte att det skulle vara möjligt att man kunde bli behandlad som man blivit.
Problemet kommer nog att vara att man analyserar alldeles för mycket hos killar och kommer väl aldrig att känna sig riktigt nöjd.
Tyvärr så verkar det som att dom flesta är strulpellar och jökar runt så det känns inte aktuellt för mig.
Man kan ju inte lära gamla hundar sitta som det sägs och jag är färdig med otrogna skithögar, då klarar jag mig bättre själv!

Idag ska jag försöka vara en duktig tjej och baka barnens favoritlimpa och visa mina gamla takter i köket.
Skulle behöva baka bullar också för det blir väl utflykter och sånt för barna nu när skolan startat men ICA har ju nybakat varje dag och det är jag tacksam för.

Nu ska jag gå och hänga tvätten och köra Sara till stan.

Ha en bra dag!

Lammkött och gammelkärring

Hade en skitkul kväll igår, spontan och blöt.
Många kända ansikten var det och det är ju alltid kul att träffa såna man inte ser varje dag.
Var i tatueringsstudion tills 23 tiden och gick sen ett gäng på Kalles och tog en cider.
Blev uppraggad av en väldigt söt kille i slutet på kvällen och gick på Sunes med mina kompisar och han. Tyvärr så tyckte jag att 24 år var lite ungt för mig så jag var en duktig flicka och åkte hem alldeles själv.
Har blivit idiotförklarad av alla mina vänner idag som absolut tyckte att jag skulle kollat vad han gick för. *fniss*

Hade ju lovat Anna att följa till Jörn idag och måla och det var med tunga steg jag satte mig i bilen efter ett par få timmars sömn och åkte dit.
Väl där så upptäcker vi en läcka i taket på förgården som gjort en hel del skada inne. Det var blött överallt och taket hade gett vika och såg inte så där jättestabilt ut.
Så det var bara att vända det.
Stackare, det ska alltid jävlas.
Åkte förbi gulliga Johan på vägen hem i stugan och fick en styrketår.
Dryga 16 mil bara sådär. Jaja, det var då trevligt att umgås iallafall.

Nu är ju hösten här och jag brukar ju alltid gå tillbaka till att bli brunett då och säga adjö till slingorna tills nästa sommar men nu är det ju ingen som tycker att jag ska ta bort dom...men...ska jag verkligen se ut så här och hålla på med utväxter och grejs??
Usch så jobbigt det lät.
Men jag vill ju självklart höra era åsikter så vad blir det?
Blondin eller brunett för Linda?

Nu har båda barnen farit på rantarrunda nånstans och jag sitter och trånar efter chilikyckling från Golden. Har varit sugen på det hela dagen och det kan liksom inte försvinna ur mitt huvud så jag funderar på att ta bilen och fara och hämta hem lite mat därifrån.
Är fortfarande sliten och går mest och suckar hela tiden så vete fan om jag ens är körklar.
Håller ut ett tag till och gör lite nytta så länge.

Ha en trevlig kväll allihop.

Kram

Mitt vanliga jag

Fort var den här arbetsveckan avklarad!
Har haft 2 roliga dagar på jobbet iallafall och visst fan är det tacksamt att både ha ett jobb idag och ha ett jobb med världens roligaste människor.

Har stött på min dotter varje dag och det verkar då inte bekymra henne så mycket. Man har ju en plånbok och det kan ju förenkla saken :)

Har även ganska kul åt min mor speciellt som inte trodde att något av sakerna jag satt ut på blocket skulle gå att sälja men folk har varit dit och köpt saker och dessutom fått syn på sånt som vi skulle köra på tippen och tagit det också så hon är helt förstummad.
Att man till och med kan få skrot bortforslat bara sådär.
Det är ju bra för mig som är värsta festprissen för närvarande och det kostar att ligga på topp!

Verkar som att det blir en liten fest även ikväll.
Har lånat ut pengar till Manne och han har varit snäll och köpt cider åt mig så dom kommer väl antagligen att ligga och guppa i magen senare...men what the fuck, man lever bara en gång. Och SOM jag lever nu...haha.

Är mäkta stolt över min son som kom hem med veckoboken idag och visade hur himla fint han har börjat skriva sen i våras. Han var själv stolt som en tupp!

Nu ska jag servera middag till barnen och kolla av hur skoldagarna varit. Man får passa på när dom behagar komma hem och visa sig.

Skål då!

F***k vilken lång dag!

Sitter nyduschad och fräsch efter en dag som känns som en evighet.
Hade som förutspått problem med att komma till ro i natt och vaknade halv 2 och kunde inte sova. Det är det VÄRSTA jag vet!
Nå ja, jag tog mig då upp på jobbet iallafall och fick ett varmt välkomnande och det är ju det som gör det så kul att jobba när man är uppskattad för det man gör.

På eftermiddan hade vi det tungt både jag och vikarien och det gjorde inte saken lättare att veta att det inte fanns tid till soffläge utan det var bara att samla barnen och sätta sig i bilen och köra Sara till PRK och åka till Max för en snabbmiddag med Emil innan det var dax för hans skolstart som alltid infinner sig på kvällen.
Det gick däremot rätt så fort och smidigt.

Känns konstigt att det är helg igen efter morgondagens arbete. Har planer på att fara med min goda vän Anna till Jörn och hjälpa henne att måla förgården.
Det är ju inte så stort projekt och det kan va kul att se slalombacken som ska bestigas till påsk med ett pulkrace och börja finna sig vid tanken på en ny nära döden upplevelse.
Det kräver viss framförhållning kan jag säga...

Nu bjussar jag bara på en mysig låt i brist på mysigt sällskap och önskar alla godnatt.

Puss och kram




Skolstart och arbetsdag på G

Har som sagt varit till Luleå med mor och far idag och köpt golv till huset. Blev ett ganska neutralt laminatgolv, ekliknande som jag tror att jag kan stå ut med ganska länge.
Så nu behöver jag bara frivilliga som vill lägga in det åt mig. =)

Hade bjudit in Nicklas på middag idag eftersom jag gjorde en jätteladdning med köttfärssås igårkväll och Carina, Ante och Liam kom i samma veva så jag fick bjussa tillbaka på lite käk där med. Perfekt.
Det är som att ha en stor glad familj vid matbordet och det känns ju inte helt fel.

Checklistan inför skolstarten har gåtts igenom och min kära dotter har nog lite fjärilar i magen inför att börja högstadiet imorgon...gulle hä, hon är ju stora damen!
Vi får se om jag kan undvika att springa på hon första skoldagen med städvagnen för det skulle nog bli en besvikelse.
Får dra nåt över huvet om det skulle inträffa eller krypa ihop bakom kärran.

Ska själv ha första arbetsdagen efter vad som känns som en evighetslång semester men det ska bli skönt att få lite ordning och reda i vardagen.
Som vanligt så blir det nog en tjorvig natt som det alltid brukar vara för mig natten innan. Det är nästan som att jag ska börja på ett nytt jobb med nya arbetskamrater. Sover jättedåligt.
Men jag längtar faktiskt efter dom allihop.

Kameran från i helgen har ju då också kommit tillrätta så jag sätter in ett inte så tilltalande kort på mig själv efter alla komplimanger jag fått från dom tidigare.
Lovade Beda det och jag är ju inte mer än människa.

Slit det med hälsan och trevlig kväll!



MongoLinda.

Stolpskott och glädjespridare.

Har just fått informationen jag väntat på och är inte det minsta förvånad. Barnen ska få ett syskon och det är INTE jag som är gravid.
Håhåjaja. Vad ska man säga?
Ansvarsfullt? Nej.
Genomtänkt? Nej.
Stabilt? Nej.

Hade det inte varit för dom 2 underbara, fina och starka barn som faktiskt funnit sig i den här soppan på ett otroligt bra sätt så hade det väl varit med en axelryckning som man tagit det här. Och i och för sig så var det ungefär så i några minuter tills jag började inse hur ensam jag känner mig i den framtida uppfostran och förebild som jag måste vara inför barnen.
Det här är ju inte riktigt en normal bild om hur man beter sig som vuxen och hur man ska behandla varann. Inte heller en bra insikt om hur man bör förhålla sig till dom stora frågorna som kommer på vägen i ens liv.
Man sticker inte bara iväg från problemen och man skaffar inte bara barn hur som helst utan att ha tänkt igenom hur man ska lösa saker och ting.

Har en önskan om att Manne ska inse att det här faktiskt kan vara en stor fråga för dom barn han redan har. Kanske skulle vara bäst för dom att stanna hos mig tills dom fått prova på att leva ihop med ekonomi, vardagliga bestyr och motgångar som dom för övrigt redan haft hit och dit.
Men det är ju inte att tänka på.
Får däremot hans egen uppfattning om vad som händer i mitt liv kastat i ansiktet.
Ingen big deal för det händer inte så mycket förutom att jag försöker att få mitt eget liv att fungera med allt som ska planeras.
Har många människor omkring mig som får gör mig glad och får mig att vakna varje morgon och inse hur livet kan ta en vändning som kan vara till det positiva.

Det som gör mig mest förbannad är när folk kritiserar och har åsikter om just dom människorna som faktiskt funnits för mig på både det ena och det andra sättet.
Dom i min närhet vet vad det handlar om och vem och jag kan bara säga att jag skiter fullständigt i era synpunkter och spekulationer.
Rykten vet vi alla hur dom går. Folk pratar om andra för att tillfredställa sina egna brister och fel.
Och är inte ens medvetna om dom.
Det spelar ingen roll vad som hänt för min del vad gäller den här människan.
Det enda han har gjort är att göra mig glad.
Det här är ingen ny bekantskap utan en som jag känt i typ 20 år och han har aldrig gjort mig nåt illa så sluta bara upp med erat skitsnack för det bekommer mig inte det minsta.

Jag har inte tänkt bråka mer nu, jag vill ha lugn och ro och fortsätta känna att jag är nöjd och belåten med mitt liv.
Problem skapar folk omkring mig så bra på egen hand så jag låter det vara så.
Nu ska jag fara och fixa golv till mitt nya hus och se hur det fortsätter att rulla på.

Ha en bra dag.
Puss och kram

Det händer ingenting

Har absolut ingen aning om vad jag ska skriva för uppdatering idag. Här kommer lite bara.

*Har varit på middag hos Carina och Ante

*Klippt gräset som var högt som bara den.

*Kameran som varit försvunnen sen i lördags har kommit till rätta, den hade ramlat ut i "knullbilen" som vi åkte med.

*Imorgon ska jag med mina föräldrar till Luleå och köpa golv till huset.

*Har förberett middan för imorgon.

*Suktar efter tillfredsställelse.

*Sara ska sova borta.

*Emil ska kramas med mig.

*Nu ska jag gå och sova.

Godnatt och kram på er.

Sömnproblem...

Har legat nu ett tag och försökt komma till ro men det verkar kört.
Har sett klart filmen som jag somnade ifrån igår och det var så sorgligt så jag började undra vad det är för fel på mig som nästan var nära lipen för en hund som blev sjuk och skulle dö. PÅ FILM.
Jaja, det är väl nå menshormoner som spökar.

Sover dessutom ensam i natt för Emil har sovfrämmande och dom sover i källaren och Sara brukar vilja somna själv för att få ligga och sms:a hur länge hon vill.
Lovade Monika att barnen skulle va i säng i tid ikväll och började jobba på det kring 22 tiden, men som min far så är jag ju så svamlig så det blev en massa busande och springande som slutade med en sträckning i rumpan för mig och bara en massa mer fnitter än trötthet för barnen.
Förlåt Monken, men dom hade så roligt.

Har varit och tagit kort på en massa grejor som mor och far inte ska ha kvar och har redan under första timman efter annonsen kom ut lyckats sälja 2 av dom skräpigaste grejorna dom äger.
Måste reta min mamma imorgon för hon sa att det var kört. Snålisen lär väl slita sitt hår när hon får veta vad jag fått ihop när allt är borta...hehe.

Imorgon eftermiddag så är jag och barnen bjudna på middag hos Carina och Ante.
Underbart, börjar känna mig riktigt bortskämd med sånt.

Nu går ögonen nästan i kors och jag har hämtat mig från den tragiska händelsen med vovven så jag gör väl ett nytt försök att sova nu.
Min bästis TV:n tar väl hand om mig som vanligt. ;)

Natti natti sov så gott.




Då var det klart

Nu har jag varit på banken igen med mina päron och nu är det klart att jag köper huset. Fick igenom lånet med min far som medlåntagare.
Lite gruvensamt är det väl och fett lär man ju inte ha det kanske men jag har en buffert redan nu som jag kan leva på ett tag eftersom jag hållt hårt i pengarna vi fått in av det jag har sålt.
Känns skönt att ha det klart, nu är det bara packningen kvar.

Barnen är med Manne i Luleå hos farmor som fyller år så jag har några timmar för mig själv.
Ska åka iväg och hämta flyttkartonger hos dom som ska köpa huset av oss och försöka börja röja lite nån dag.
Skulle åka dit direkt efter banken men det glömde jag förstås och for på sunes och köpte dagens första mål mat istället...

Lägger in lite bilder från helgens partaj.










Färdigfestat

Sådär ja, nu har jag haft sommarens sista fylla. Nu är det dax att skärpa till sig och bli lite mer hälsosam.
Det var en ganska märklig kväll må jag säga, på många sätt och vis men av respekt och önskan av mina vänner så skriver jag inte om incidenterna här på bloggen.
Men det var trevligt iallafall. Och MONIKA följde med. Bara det.

Dagen har bestått av städning, tvättning och handling. Dom som ska köpa huset ville komma idag och visa sina föräldrar och som jag drog en suck av förskräckelse när jag kom hem i morse och såg hur det såg ut.
Tog mig ett bra tag att röja undan och skura upp spillfläckar.
Men nu är det fint och inte ett spår av nån fest.

Har varit och hyrt 2 filmer som jag skulle se med mina barn och chips och dipp men barna stack iväg till kompisar så det blidde nog inte nån filmkväll ikväll.
Känner mig jättetrött och lat så man kanske gör en tidig kväll för en gångs skull.
Har tänt lite ljus och slagit på musik i väntan på kidsen så nu ska jag bara lägga mig i soffan, sträcka ut mig och bara slappa en stund.

Imorgon hämtar jag 15 stycken flyttkartonger och ska börja packa ihop lite grejor som jag inte behöver ha framme.
Det känns bra att börja packa ihop mitt gamla liv men det känns jävligt jobbigt...det är ingen ordning på mig längre.

Jaja, ha en trevlig kväll!

P&K


Godnatt

Klockan har som vanligt sprungit iväg.
Kvällen har bestått av en alfapetsmatch mot Beda med resultatet storslam för Linda.
Nu sitter jag och är jättetrött och lyssnar på barnens fniss och surr från källaren och kommer antagligen att få göra det ett tag till men det gör mig bara glad.
Tyvärr så är det bara Emil som är hemma med 2 sovkompisar för Sara for och sov hos Amanda men det är ju inte så länge jag kommer att vara ifrån dom så jag måste ju låta dom ha kul.

Imorgon blir det stan igen och fylla på alkoförrådet och kolla på skor.
Har bestämt att festen blir av och att jag ska ha kul.

Nu är det bara att krama kudden och försöka sova så man har energin tills imorgon.

Natti natti!

Cider, brasa och surr

Tog itu med lite grejor som jag haft på lut ett tag igår och Nisse var snäll och följde mig till mor och far och räknade ut hur många kvadrat golv som jag behöver.
Carina och Ante hade ett golv liggande som dom inte skulle använda och det är ju som vanligt snyggt när det är dom som köpt det så jag skulle få ta det. Köpa säger jag men det får vi slåss om senare...;)
Behöver köpa till lite mer än 10 kvm så jag håller på att försöka få tag på nån på Beijers nu som kan tala om för mig om golvet finns kvar att köpa.

Senare på kvällen hade jag en trevlig kväll hos Beda. Vi gjorde en brasa och satt ute och surrade med en cider eller 2 och det är sååå mysigt nu när det är så där småkyligt och mörkt på kvällarna.
Det är nåt med mig och eld...lovely.

Natten har varit en av dom bättre på länge. Att få krypa ner med någon och känna närhet och höra någons andetag, det är otroligt så bra det kan kännas.
Slippa somna och vakna till dumburken som varit min sovkompis sen jag började ha barnen varannan vecka.

I eftermiddag kommer ju barnen och vi ska till Beda och äta palt.
Ojojoj, vad många middagar jag är skyldig där...
Men det är inga problem, tar igen det när jag flyttat. Jag lovar.

Nu ska jag hänga ut tvätt, klippa gräset och fara och handla lite till ikväll. Måste ju ha nåt gott att bjuda mina kära barn på.

Bye.


Samvetskval och funderingar

Har varit och gjort bort lite saker som jag hade tänkt göra i helgen nu när Mannes vecka med barnen tydligen slutar imorgon och inte på söndag som jag hade fattat det.

Han hade helgen planerad och ville att barnen skulle sova här i helgen.
Imorgon har jag ju inget inbokat men han visste ju dock att jag hade tänkt ta igen festen på lördag eftersom jag var sjuk förra helgen när vi var hos Carina och Ante och inte kunde partaja vidare mycket.
Så nu har jag ju då lovat att dom får komma imorgon såklart men sa att lördagen var planerad sen en vecka tillbaka så dom skulle få sova hos farfar.
Har suttit i valet och kvalet nu om jag ska ställa in mina planer och ta barnen i helgen istället. Jag vet att dom mycket hellre är hos mig än där och speciellt när inte Manne kommer att vara där med dom.
Risken finns ju att det blir en massa samtal och ledsamheter till mig då under kvällen och hur kul har jag då att sitta och festa med mina vänner?

Jag kan bara inte förstå vad som är så viktlgt att göra så han inte kan tro sig umgås med dom.
Det är ju han som propsat på att ha dom i veckan och inte jag så jag kan bara tycka att det är dåligt att planera in hela helgen när han själv tagit initiativet till att ta hand om dom.
Jag skiter fullständigt i hur tjorviga mina veckor blir när planerna ändras men nån sorts struktur och rutin måste det ju vara för deras skull iallafall.
Dom ringer ju både mig och Manne och vet varken ut eller in ibland vem som bär ansvaret för jag tycker då att jag kör dom hit och dit och lämnar grejor och har dom hemma hos mig kors och tvärs fast det är mina barnlediga veckor och visst, inga problem, dom får mer än gärna vara här men det är väldigt svårt att både vänja sig vid att man ska vara utan dom och planera nåt när det är så.

Jag har fortfarande mina upp och nergångar ibland och kan känna mig fruktansvärt ensam fast jag vet att jag inte behöver vara det, men det blir bara jobbigare när det är så här.
Han VET att jag vill ha mina barn på heltid, han vet att jag har det jobbigt när dom inte är här.
Men tyvärr så känns det som att antingen eller.
Vill han inte fundera på det alternativet att jag har dom mer och att han har dom lite mindre så måste han ju ta sitt ansvar och se till att det fungerar när dom är hos honom också.
Jag vet att jag är för len, jag vet att jag antagligen borde säga nej, att han får ordna det när det är hans vecka, men jag klarar inte av det för att jag vet att det inte är Manne som drabbas, för han ställer inte in sina planer, utan det är barnen som gör det.
Det går ingen nöd på dom, dom har ju farfar som är med dom men jag vet vad dom vill och då vill jag givetvis göra dom glada. När dom är glada och lyckliga så är jag det.

Igårkväll så kom det bara över mig hur dåligt jag tycker att allt fungerar och jag känner mig så jävla otillräcklig ibland.
När ska jag känna att jag kan slappna av och vara nöjd över hur vi får det här att fungera?
Vad kan jag göra?
Hur ska jag göra det?

Tackar gudarna för att jag har så många runt omkring mig som får min värld att snurra,
utan er skulle jag antagligen må piss mycket oftare än jag gör.

Skittråkigt inlägg idag men alla dagar kan inte vara solskensdagar.
Nu ska jag ta och försöka få tag på min son som är i krokarna.
Måste ge han nån mat idag.

Kram

Shoppardag

Ajajaja...hade jag råd med det där?!

Har varit på stan med Carina idag och blev bjuden på lunch och kaffelatte och det var gott.
Gick runt i princip hela stan och kollade och det slutade med att jag kom hem lite fattigare kan man ju säga. Inte så farligt men jag är ju så snål nu så det är synd om mig.
Har ju inte köpt någon alkohol på en hel vecka så det fick gå till kläder istället.
Så nu har jag iallafall inköpt den lilla svarta, den lilla vita och ett linne. Klart för party!
Hittade även en jacka till min dotter och badshorts åt dom båda två på rea.

Förövrigt så är jag som vanligt sååå jävla rastlös så fort det inte finns nåt att göra här hemma.
Finns en massa tvätt och städning som nån antagligen inte kommer att göra åt mig men det var inte riktigt det som jag hade lust med.
Magen har börjat kurra igen och jag vet inte riktigt vad den ska fyllas med. Känner för en pizza eller nån sliskig burgare.
Kanske inte så klokt att gå på shoppingrunda nu när jag varit sjuk och utan matlust för när jag blir mig själv igen så passar väl inte kläderna då...
Sara får väl ärva.

Nu tror jag att jag ska fara och våldgästa mina vänner eller nåt för att inte bli så trött och tråkig.

Ha en bra kväll allihop!


~Glädjeämnen och tråkigheter~

Dagen har gått åt till negativ energi till stor del för att jag funderat mycket över hur barnen känner det när jag själv ibland bara vill grina för att det gör ont i mammahjärtat när dom är ledsna.
Emil var ju som sagt ganska nere i gårkväll och det är ju förstås det sista jag vill mina barn.
När jag kom hem från träffen med mor och far angående lägenheten så hade Manne hunnit hämta Emil så jag hann inte prata med han när jag kom hem. Ringde upp dom iallafall och Emil hade inte fått stanna hos mig och det var ju förstås trist med tanke på att Manne bara var hemma nån timma innan han for till Arvidsjaur och spelade fotboll och skulle inte komma hem förrän sent.

Vad handlar det då om egentligen? Jag sitter här hemma och vill inget hellre än att vara med mina barn jämt och han ville vara med dom i veckan och är knappt där.
Tycker att det är jättetråkigt för under dom här dagarna när dom varit själva med Manne på semester så har dom varit jätteglada och Manne har hört av sig hela tiden och berättat vad dom gjort och bara pratat allmänt.
Emelie hade ju hoppat av semestern när dom skulle åka och hämta barnen och fortsätta till Mannes syster så hon tog tåget hem tydligen och dom gjorde visst slut, men så fort dom kom hem så blev det som vanligt igen.
Manne tar en massa dåliga beslut och blir osynlig och sur och jag börjar verkligen undra jag om det finns en som ställer lite väl stora krav där bakom ryggen på Manne...

Too bad men barnen vet då tydligen att dom kan ringa mig när dom vill och att jag ser till att finnas där så då har jag gjort vad jag kan.

Åskan gick som bara den i eftermiddags och jag och Beda satt ute på altan och var lite spak när det var som värst. Nicklas kom förbi mitt i allt och jag kan ju bara säga att jag inte ens skulle gå till postlådan vid ett sånt tillfälle. Respekt har jag. *Rädd*

Sen blev det filmkväll med min kära vän och vips så hade jag annat att tänka på ett tag.
Väldigt mysigt och uppskattat. ;)

Imorgon är det inbokat en dejt på stan med min andra kära vän Carina och vi ska ta en lunch och shoppa lite.
Måste nog inhandla lite underkläder och sockar.
Är lite sugen på en impulsklippning men jag vet hur det brukar vara för mig, jag ångrar mig sen.

Ska lägga mig i sängen alldeles strax. Känner mig så där skönt avslappnad och tillfreds så jag får nog en god natts sömn.
Nu är det tandborstning som gäller.

Godnattkram♥

En ding ding värld

Igår hade jag inte så mycket på tapeten annat än att få träffa mina kära barn som jag längtat efter.
Manne kom hit med Sara på förmiddan för hon skulle fara till stan och sova hos en kompis så jag hann väl träffa henne 15 minuter kanske men jag kan ju förstå att hon saknat sina vänner också nu när dom varit borta i en vecka.

Senare på eftermiddan tog jag bilen och skulle åka till Blåsmark för att krama på Emil också men det gick ju sådär. En lastbil hade vält och vägen var blockerad så jag fick vända och åka över Svensbyn istället.
Stannade där en stund och pratade och for sen till Monika o Nisse och såg film.
I 20 minuter iallafall tills Emil ringde och ville att jag skulle komma och hämta han.
Manne skulle sova hos Emelie och Emil ville inte sova hos farfar utan han så han ville komma till mamma.
Och självklart åkte jag och hämtade han.

Jag orkar inte ens kommentera det vidare mycket men det är Manne som har propsat på att vara med barnen i veckan när han har semester men som vanligt så är det ju Emelie och han som går i första hand. Kunde inte hålla sig med barnen ens första dagen sen dom kom hem. Förjävligt. Det är som att säga att nu är vi hemma så nu är det roliga slut med pappa.

Jag är då glad att han är här så nu får jag bara se till att fylla upp med lite mat för jag vet då inte när Manne ska hämta han.

Senare i eftermiddag ska jag följa med mina föräldrar till Skoogs för att dom ska skriva kontrakt och få koder och information ang lägenheten.
Pappa ringde igår och ville att jag skulle följa så jag gör väl det.
Mamma hittade inte till lägenheten sist vi skulle dit och pappa är ju som han är och glömmer ibland att ta på sig shorts och åker iväg i kalsonger så det kan nog vara bra om jag är med.
Men ju mer jag tänker på det så brås jag rätt mycket på min pappa så jag vet inte vad det ska hjälpa men nåt kanske jag kan hjälpa till med.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Det är ju inte så lätt att planera nåt heller som det verkar fast jag skulle vara barnledig i veckan eller vad man då ska kalla det.
I och för sig så är jag ju inte full med energi än så det är ju inte nåt märkvärdigt som man isåfall skulle göra men ändå.
Väljer nog att inte planera nåt och avsätter tiden till barnen istället.
Det är ju ändå det viktigaste.

Nä nu ska jag ta och dricka dagens 20 kaffekopp och fundera på vad jag ska hitta på. Emil åkte iväg till en kompis efter att vi varit och köpt en cykelhjälm så han kunde ta sin gamla cykel eftersom Manne var och hämtade den andra och tog den till Blås igår.
Som det är nu med tjorv hit och dit så är det nog lika bra att det finns en extra här.

Bye

Bored...

Sitter och surar för att jag inte kunde gå till jobbet idag.
Har gett upp hoppet om att någonsin bli frisk. Det är som alla säger, jag har fått svininfluensan.
Men vad har jag varit med för svin då tro? Grisfulla människor isåfall, haha. Annars tycker jag att dom jag umgås med är bra och det är bara Monika som fått en febersläng och ingen annan så vitt jag vet och jag har då
inte varit och grisat runt nånstans heller. Märkligt.

Har suttit och internetshoppat lite för att fördriva tiden. Det var länge sen men nu behöver min kära dotter lite nya fina kläder när hon blir stora flickan och ska börja på högstadiet. Är ruskigt less att se henne gå omkring i sina rastabyxor och bylsiga tröjor faktiskt. Men det är ju Sara så egentligen vad ska jag bry mig.
Utmanande kläder och märkesjeans kommer det nog att tjatas om vad det lider och då kommer man att slita sitt hår för att man inte har råd så varför gnälla?

Jag minns själv när jag var i den åldern när det var Levi´s som gällde och morsan tvingade mig att plocka blåbär för att finansiera mina dyra jeans.
Jag som inte är nån skogsmulle plockade blåbär i argen i flera dar och fick mina pengar och då tyckte hon att jag varit så duktig så hon betalade dom åt mig. Då var jag INTE glad kan jag säga och har aldrig plockat bär sen dess. Och kommer nog inte att göra det heller.

Imorgon ska jag tillbaka till doktorn och ta en ny sänka och för lite mer ingående prover.
Helgen som kommer ska jag fanimej vara tipp topp för jag och Carina har ju bestämt att det ska va partaj. Sista utgången och festen på ett tag för mig iallafall.
Har ju haft en vit vecka i princip och det vete gudarna om min kropp är i chock över brist på alkohol så att det är därför den svettas och mår lite konstigt.
Är det inte tecken på abstinens?? Huga, isåfall är jag verkligen i behov av professionell hjälp.

Ska snart börja med det roliga och ta hem lite tapetkataloger och börja kolla lite golv till mitt nya hus. Har bestämt att det ska rivas vägg och läggas nytt golv omgående innan jag flyttar in möblerna. Inget att skjuta på.
Golvet är rålejt och brunt och dystert och tapeterna i 2 av rummen är kvar sen jag bodde hemma och hade Carola och Ingemar Stenmark på väggen med toppeluva och texten "Ät gröt -bli stark" så det är nog på tiden att det uppdateras...
Har sagt att barnen ska få välja vad dom vill ha i sina rum så vi får hoppas att det blir nåt som står sig och inte nåt med en massa figurer på och sånt.
Sara skulle väl önska att det fanns Amy Diamond tapeter men det kan dom väl fan inte ha hittat på?!

Men det ska bli kul. Tapeterna fixar jag själv men golvet och väggen kommer jag nog bara att pröjsa nån för att hjälpa mig med. Det är inte min grej.

Nä nu är det slutsvamlat och duschen som gäller. Det blir några omgångar under vattnet varje dag för man känner sig ganska äcklig.

Ha en bra dag!

Barnen närmar sig!!!

Nu har jag just pratat med barnen och dom är i Sundsvall.
Bara några få timmar kvar innan dom är på hemmaplan och SOM jag längtar efter att få en bamsekram och träffa mina älsklingar.
Känns som julafton!

Får vänta snällt tills imorgon så jag kommer väl att sitta på nålar hela morgonen och vänta på att dom ska vakna.

Borta 4 dagar och man får ont i hjärtat av längtan, måste vara kärlek. =)     ♥

"Det var en gång en mor som älskade sina barn så högt att  hon absolut inte kunde låta dom vara ifred"
Mikal Rode

Kram och godnatt.

Jajjomän, så är det.


Badtunna, cider och annat skoj

Efter att ha suttit inomhus i princip för mig själv nu i evigheter känns det som så var det med stor förtjusning jag for till mina vänner igår för att umgås och se nåt annat än mina väggar här hemma.
Frisk är jag ju inte än, otroliga mängder vätska vill ut ur min kropp, men jag känner ändå att jag orkar sitta på en stol och surra och vara social iallafall.
Fick pastasallad hos Carina när jag kom och det var som vanligt suveränt gott!
Sen satt vi ute och pratade och väntade in lite folk innan det var dax att hoppa i badtunnan. Själv var jag otroligt skötsam med tanke på mitt hälsotillstånd men det var underhållande att se när andra blev packade...=)

Fick både sms och samtal från en av mina tidigare bortamatcher igårkväll.
Han saknade mig sa han och ville att jag skulle komma dit.
Han är då för söt egentligen den där killen, lite svår att förstå men det är ganska uppenbart att han är van att bli jagad av brudarna och inte behöver anstränga sig så mycket för han tyckte att jag var svårflörtad och jag vet då inte varför.
Hade nog väntat sig att jag skulle ligga på ordenligt men det har jag ju inte precis gjort.
Har då lovat att åka och hälsa på han i stugan nån helg när vi är barnlediga så det kan ju bli trevligt. Det var ju ett tag sen vi sågs.

Badtunnan var välbesökt under kvällen och vissa klev då aldrig ur annat än
för att hoppa i ån och svalka sig. Och ta med en massa sjögräs ner i tunnan.
Beda den amöban måste ha varit som ett russin för hon satt där med Flen hela kvällen och gjorde det fortfarande när jag, Anna och Robban åkte hem kring 24 tiden.
Jag kände att jag hade lite sömn att ta igen sen natten innan när jag fick ett abrupt uppvaknande så jag stängde efter mig och la mig och sov...

...några timmar...

Hade glömt garagedörren så jag hade samma besök igen i morse och jag svettas nog utan så det gick inte att sova.

Nu har jag legat och vilat på soffan i nån timma och ska börja förbereda middan. Har bjudit hit Anna med familj så det blir trevligt att ha matsällskap.

Ha det!

Inkräktare i mitt sovrum

Igår kände jag mig mycket mycket fräschare och passade på att besöka lite vänner.
Först var jag förbi Monika och drack lite kaffe och surrade och sen ringde Valentina och ville att jag skulle komma och äta mackor med hon och Anna så det jag gjorde.
Satt där också och surrade, eller försökte iallafall för Valentina måste ha fått i sig nåt uppåttjack för det var då det värsta jag varit med om till energisk unge!
Sen började grabbarna från gubbträffen ute på Klubben ringa till Anna så vi åkte dit en sväng också och kollade läget.

Väl hemma så borstade jag tänderna och var precis på väg att gå och lägga mig då Niklas ville ha hämtning så jag körde han också innan det bar i säng.

La mig kring halv 1 och sov och vaknade av att min sovrumsdörr ut mot altanen drogs upp kring halv 4 på morgonen.
Lätt skräckslagen och förvirrad vaknar jag men lägger mig igen när jag ser att det inte är nån okänd som vill hälsa på så den lagom dragna inkräktaren la sig och somnade ganska omgående.
Och snarkade.
Blev soffan efter en timma eller så trots öronpropparna, är nog het själv så med främmande i sängen blev det ju inte svalare precis.
Men så kan man ju också göra om man är sällskapssjuk, det ska jag ta till mig...hahaha.

Nu är jag färdig för kvällen hos Carina och Ante med badtunna, roligt folk och kanske en cider.
Det är ju hett som fan ute så man får nog hålla sig i skuggan.

Ha en trevlig kväll för det ska jag ha!

Kram

Kläm och känn

Är just hemkommen från vårdcentralen. Kände mig ju rätt så fräsch igår em och kväll men vaknade i natt och då hade alla 40 graderna satt sig på plats igen så jag ringde på morgonen och sa att nu får ni ta emot mig!
Fick komma till den omtalade "snygg-doktorn" som klämde och kände och tog prover.
Som jag redan visste så var jag jättesjuk som han sa. Sänkan var katastrofal och nu har jag då fått penicillin så nu kommer jag snart att vara frisk igen. Härligt!

Har gått omkring och viftat ner döda flugor från fönstrena och ska göra ett ryck med golven också som ser förjävliga ut, lika bra att passa på nu när man känner sig lite piggare.

Imorgon blir det till att festa nykter då hos Carina och Ante men det går nog bra det med. Man måste ju prova det också nån gång...
Skulle hålla mig från solen tydligen med dom här pillrena så det blir ju inte så lätt som vädret verkar ska vara men jag får väl se till att ha solhatt på mig eller nåt.
Ska bli mysigt att bada badtunna och umgås med alla dessa roliga vänner som kommer att vara där och jag och Carina har redan planerat in en ny RIKTIG fest nästa helg när jag också kan vara på G.

Nu ska råttorna väck.
Ha en bra dag.
Kram

PS. Ni är fortfarande värdelösa på att kommentera! DS

Man ska inte klaga

Har haft halva dagen i helvetet och varit förbannad för att jag är sjuk när det är sååå mycket kul som händer i helgen.
Hela kvällen igår och fram till klockan 13 idag är borta i John Blunds värld.
Sen jag klev upp mitt på dagen så har jag bara mått bättre och bättre så jag hoppas verkligen att det ger sig nu och att man kan få vakna efter några timmar åtminstone med en torr säng.

Pratade med barnen ikväll när dom kommit hem från Ålandsbåten och dom hade haft det jättebra. Sara sa att det hade varit supergod mat (buffe) och ätit massor men Emil däremot hade börjat med efterrätterna och sen hittat en kycklingklubba som dög för hans kräsna stil.
Haha, ja vad ska man säga. Inte brås då grabben på sin matglada mor iallafall...

Fick matleverans av mor och far idag och det var ju behövligt.
Frukt, mjölk, bananer, yoghurt och raggmunkar. Perfekt.
Morsan med finnhumöret var ju hysteriskt irriterad på vårdcentralen som inte tog dit mig och kollade upp vad det är för fel. Man blir nog aldrig stor i deras ögon.

Senare fick jag ett il och for till ICA och hyrde nya Wallander och köpte chips och cola.
Så nu har jag och Nicke sett filmen och slappat så nu känns det helt ok att gå och lägga sig för natten och se hur det går.

Godnatt!

Hemkommen sjukling

Ja, nu är jag tillbaka på hemmaplan då. Kom hem igår kring halv 5 på eftermiddan och var helt slutkörd kan jag säga.
Trippen till Stockholm har varit trevlig men jag har varit så febrig så jag har bara gjort det jag absolut var tvungen till, bland annat Gröna Lund med barnen och föräldrarna då förstås.
Barnen hade jättekul och åkte och åkte tills dom storknade.

Det blev ju gråtkalas som vanligt när vi skulle skicka iväg Kristen med sitt flyg. Hon brukar oftast börja dagen innan hon ska hem men nu hade dom ju fullt upp med Grönan så det blev när barnen sa hej då och åkte iväg med Manne från Arlanda.
Hon tycker verkligen om att vara här och det är ju bra för då vet man att hon haft kul ändå.

La mig och sov när jag kom hem igår och det blev liksom aldrig att kliva upp annat än för att gå och pissa så jag har legat i sängen i princip sen halv 6 i går eftermiddag och klev upp strax efter 7 och tänkte ligga på luren när vårdcentralen öppnade men det var ju inte till nån nytta för dom ville inte kolla upp mig.
5:e dagen med feber och det var tydligen normalt. Igår när jag la mig hade jag fortfarande 40 graders feber och jag är jääävligt less nu kan jag säga.
Man både känner sig och ser ut som hej kom och hjälp mig.

Idag ville dom som ska köpa huset komma hit och visa sina föräldrar hur det ser ut och jag vet inte om jag ska orka med det eller ringa återbud.
Har ju inte precis så städat heller för min plan var ju att göra det nu när jag kom hem och varken har främmande eller barnen men nu orkar jag då inte.

Nu skulle jag behöva äta nåt ordentligt och få mig en kaffekopp men som vanligt så finns det ingenting hemma. Suck.
Måste även masa mig iväg till apoteket och fylla på med alvedon för att orka med mitt liv.

Så nu är det bara att rycka upp sig och fixa det som fixas bör och hoppas att kärringen på vårdcentralen har rätt när hon säger att febern kan försvinna lika snabbt som den kom för jag har annat som jag vill göra sista dagarna innan jag ska tillbaka till jobbet.

Ha det.

Snart hemgång

Sitter på ett internetcafé med barnen, har gett dom en timma var så dom håller sig sysselsatta tills det är dax att gå och sova.
Började dagen med att ha värsta frossan och spy och det var ju inte så kul med tanke på att planeringen innefattade Gröna Lund och det är ju inte gjort på en handvändning precis...
Men vad gör man inte för sina barn? Bara att bita ihop och till min förvåning så började jag må bättre.

Det var ju en kort och sjuk minisemester här i storstaden men det ska ändå bli skönt att komma hem.
Saknar redan mitt hem och mina vänner. Inte är det så jävla spännande att umgås med sina föräldrar hela tiden men det har ändå varit trevligt.

Nu ska vi knalla upp på rummet och packa iordning innan det bär av på morgonkvisten.

Tjing.

Sjukt rolig kväll

Igår samlades vi hemma hos mig och inväntade alla som skulle vara med på våran lilla brännbollsturnering och det blev ändå lite folk.
Sen tog vi våra saker och for till heden och hade match, vuxna mot barn och det var skitkul.
Jag själv hade inte spelat sen jag gick skola och kan inte för mitt liv förstå varför jag aldrig ville vara med.
Speciellt dom mindre barnen verkade ha jättekul och ville gärna göra om det och det är så kul när man ser dom skratta och ha roligt så det kommer det garanterat att bli.

Idag har jag packat grejor som vi ska ha med till Stockholm imorgon och städat och en massa tråkigheter.
Känner mig inte så kry idag faktiskt. Har gått och frusit i värmen och känt mig allmänt låg.
Skulle va så typiskt att bli sjuk nu, men det kan lika gärna vara alkoholen som vill ut för jag har då varit skakig som fan idag också.
Tur att man återgår till vardagen snart med jobb och skola så det blir nån ordning på mig...

Nästa helg är det både kräftfiske i Alter och fest hos Carina och Ante. Det kommer nog att bli svårt att orka med båda sakerna så jag funderar faktiskt på att hoppa över en. 
Det blir  ju till att vara barnledig nu i några dagar och det känns som att jag behöver den tiden för mig själv.
Kommer ju att ha barnen på heltid nu tills Manne flyttar i huset och det är jag ju jätteglad över men det blir mycket att fixa och dona med framöver så lite egentid och vila skulle inte alls sitta helt fel.

Ikväll blir det godnatt rätt så tidigt skulle jag gissa. Ögonen är på halv stång och jag har precis gjort mig lite kaffe så jag blir människa igen.

Önskar alla en trevlig kväll,
och det blir väl antagligen bloggtorka nu tills på onsdag så håll tillgodo.

Kram


Vad fan är det för fel på (vissa) män?

Har en kort fundering på hur en kille som bör kunna räkna ut hur jag reagerar på det här med otrohet och svek kan hålla på och kontakta mig med en massa svammel, familjefar och gift som han är.

Är ju knappast intresserad kan jag ju meddela och tackar vänligt men bestämt för framtida flörtar och trams av honom.
Vad är det för fel i huvudet? Stick och brinn.

Annars så sitter jag mest och funderar över vädret...sol ena stunden och nästintill regn i nästa sekund.
Hoppas att vi slipper regnet iallafall så blir det nog bra.

Min kära gudson ringde mig idag och ville att jag skulle hämta upp han på busstationen när han kommer från Råneå och det gör jag ju såklart.
Ska även höra om han vill komma och vara med ikväll.
Har haft många samtal och sms idag och ryktet verkar ha spridit sig angående kvällen och det blir ju bara kul ju fler vi är.
Lilla gulliga Valentina verkar se fram emot kvällen med spänning fastän hon knappast vet vad vi ska göra men hon är då för söt.
Ska bli kul att se hur det går för småttingarna...och hur arg vissa kommer va...=)

Tjing!

Underbar dag

Var på banken idag med Manne som sagt och det handlade mest om att kolla om vi var överens med bodelningen och sånt och det var ok.
Pratade med han om hur vi skulle göra med barnen nu när det var som det var med hans boende och gav förslaget att dom skulle bo hos mig tills han flyttat in i huset och det var inga problem...
Som det föll en sten ur mitt hjärta. Äntligen kanske han förstår att dom mår bäst av att ha det lugnt och ordnat.
Känns skönt, nu kan jag ha kontroll ett tag till.
Hann inte prata så mycket om hur vi ska lösa det rent praktiskt med helger och så men han var förbi med Emelie och skulle hämta en grej så han hann säga till dom att dom skulle bo här och va hos han typ varannan helg så jag vet inte men jag får väl kolla av det sen.

Annars så har dagen varit helt underbar. Barnen for och cyklade till mormor och morfar och jag har varit förbi min "kompis" och blev sen bjuden på middag hos Beda och Robban.
Sen ville Linda N hitta på nåt så hon kom förbi mig och Anna, Nicklas och hans kompisar kom hit. Jättetrevlig kväll i goda vänners lag och den enda som jag saknade var Monika men hoppas på en träff imorgon istället.

Nu sover barnen gott och jag börjar känna gruset i ögonen själv så det är nog bara att gå och lägga sig så man är utvilad till alla lekar imorgon...man är ju inte nån atlet precis.

Godnatt!

RSS 2.0