Det tar sig

Igår hade jag inte tid att skriva nåt här på bloggen för jag bestämde mig nämligen för att sätta upp tapeterna som äntligen anlänt till Beijers.
Så nu är det fiiint i mitt vardagsrum och det känns som att det börjar ta sig nu, lite mer mitt hem än mamma och pappas...
Sen när jag ids så är det bara lite målning och mindre projekt kvar tills jag är nöjd, för tillfället iallafall.

Beställde en "reading" för ett tag sen efter att Monika gjort en och det var läskigt så mycket som stämde. Det enda jag gjorde var att skicka in en bild på mig själv som hon sen skulle "läsa" av mig från.
Igår var det då på mailen och jag läste med spänning vad som skrivits.
Övertygad om att det finns människor som kan sia är jag väl inte riktigt även om vissa saker stämde väldigt väl, men det var ändå intressant läsning och om inte annat så kan man ju hoppas på att hon har rätt i det hon skriver i vissa stycken.
Andra stycken kan däremot sätta griller i huvvet på en när det står saker som man inte haft problem med men börjar undra om det kanske är så och när det då ska visa sig...aldrig är det då bra.

Lägger ut texten här så får ni väl läsa och se det ur era ögon om det är så ni uppfattar mig och mitt liv.
(Väldigt liten text)

Annars så har jag inte så mycket att komma med.
Spyless på jobbet och vill bara ha helg, trots att barnen far till sin pappa.

Visar också längre ner lite nya foton från hur det börjar se ut i mitt hem, några av er har varit här mycket i ungdomens dagar och vet hur det har sett ut tidigare.

Ha en trevlig kväll!

**********************************************************************************************

Första intrycket:

Vacker kvinna som gillar livet i det mesta. Känns som du är utåtriktad och social. Kan se dig ute i fest sammanhang.  Ordning sam och tid punktlig.

*
 
Manliga sidan:

Är den djupa sidan i dig. Den som tänker, analyserar och hjälper gärna de i kring dig med funderingar och lösningar. Mannen i dig är varm, kärleksfull och romantisk. Tänder gärna ljus, drar en filt över sig och tar en kopp te vid tv:n gärna med någon vän. Ser barn omkring dig men känns inte som det är dina egna, eller lägger du dövörat till när de är livliga och skärmar av dig en aning.

*
Kvinnliga sidan:

Är den sida du bär upp med rak rygg och är stolt över. Hon är den som är den vackra sidan och är mer i det ljusblåa än mannen i dig. Kvinnan vill vara utåtriktad men har inte samma trygghet som mannen och blir därför mindre stark i utstrålningen. Kvinnan vill leva lyxlivet och vara ute bland folk. Kvinnan är stolt över sig själv men ser ibland inte hela sanningen i situationer… för hon vill inte. Hon är den som stryker ett sträck över det som är jobbigt, lämnar och går vidare, medan mannen i dig tar tag i saker och reder ut sammanhangen.

 *
Baschakrat:

Känns som det är en aning flycktigt här. D.v.s.. att du är en aning rastlös. Kanske är du i en fas i livet där det händer mycket omkring dig och du inte har facit i handen ännu. Var inte orolig om vägen inte visar sig helt ännu, det är meningen att du ska lära dig lyssna och vänta in tiden till rätt situation och sammanhang. Lite på tron om att det kommer, då utvecklas du och det kommer ske roliga saker i ditt liv fram ledes. Känns som det är något med din livmoder… har du menssmärtor vid menstruation eller blöder du mycket då?

 *
Navelchakrat:

Här svänger det ordentligt. Känns som du inte är rädd för nya saker här i livet utan gillar att få kickar av det som är roligt och ger mersmak. Du är rätt vågad av dig….du har stort potensial i utvecklandet för det känns som du är lättlärd och har goda betyg och vitsord om dig.  Om du hittar den väg du vill så kan du genom din styrka ta dig rätt långt inom detta yrke…. Känns som du är duktig både på siffror samt bokstäver… är du vänsterhänt?

Du har även potential att leda människor och lära.

 *
Solar plexus:

Här är du stark utåt men en aning svagare inåt. Men varför förstår jag inte för du vet att du kan, att du är stark. Låt dig inte skakas om av andra utan ha tron på dig själv.  Se på dig i ditt navelchakra… det är du. Låt inte andra präglingar rubba dig och visa din väg. Du ska vara stark i att lyssna på din intuition. När du känner det så kommer även styrkan inåt och du blir oslagbar….(hihihihi)

 *
Hjärtchakra:

Vad pågår här…. Känslorna svallar…. Något har fått igång dina känslor. Händer det något nytt i ditt liv just nu? Känns som du har förväntan framåt på något. Ser att det har med kärlek och värme att göra. Du kommer att få ge kärlek….  Ser detta tillstånd ganska långt framåt dvs konstant varande en längre tid.  Känns som du kommer att koncentreras på detta och se framåt en spikrak väg utan att komma på villovägar.

 *
Halschakra:

Här är du mild. Du har god samtalsröst och bra kommunikation till de runt dig…. Kan se dig i arbetslivet i kommunikationen. Du är trovärdig och kommer att låtas ha gediget ansvar.  Tro på dig själv i din styrka annars kommer du att vackla och kanske missa något värdefullt i ditt liv.

*
 
Pannchakra:

Känns som du har intresse i att spå, har du provat? Känns som du kan vägleda människor och få dem att lyssna. Ännu har du en bit på din lära inom gebiten för din kropp och själs arbete men känner att du är öppen för fortsatt utveckling och det kommer heller inte att vara så svårt för dig…. Du är ju lättlärd…. Och lyssna in din intuition som får du fart på energierna inom dig och runt dig. Ser en liten bäbisflicka runt dig…. Säger Hanna dig  något?

 *
Kronchakrat:

Känner virvlar från din kanal…du har kontakten och den ser ljus och ren ut. Fortsätt framåt med din styrka. Här finns vägen till framgång. Ta emot intrycken du får och arbeta ihop dem så har du svaret.



*Fysiska kroppen:

Känns som du tar hand om din kropp på ett bra sätt. Du känns stark och smidig och vig. Kan nästa se dig i någon sorts gymnastikform. Din kropp kan vara ditt redskap för framgång. Om du har ont i huvudet kan det bero på stress… då kan du titta in på din själ en stund, ta en paus och bara vara…. Vila i ditt inre. Dina ögon säger något… dom är djupa… har du linser eller glasögon?

 *
Mentala kroppen:

Något pågår inom dig med dina tankar…. Känns som du inte får utlopp för dem… just nu så ligger du antagligen för din tid…. Ibland får man vänta in tiden… tills man kommer lös. Ibland ger framtiden skörden än fast man vill ha svar på en gång. Har du hund med valpar om kring dig eller har du tankar på barn? Känns som det är flera barn.

 *
Känslomässiga kroppen:

Känner ett inslag i någon form av sorgsenhet. Känner du dig ensam och övergiven på något vis. Ibland känns det tomt inombords än fast man har ett bra socialt nät omkring…fatta pennan eller penseln och måla…. Det är en bra terapiform…. Utan krav på att det ska bli något. Med denna känsla kam man inte ta bort grundproblemet med att göra roliga saker… här ligger något som du måste rota lite djupare i för att kunna lätta på trycket. När man tar tag i det och står i känslorna och jobbar sig igenom så gör man en fantastisk utveckling personligt. Efteråt så höjer man sina egna energier och tar ett kliv framåt. Har du funderingar på att byta yrke…..?

 *
Andliga kroppen:

Du har ett koncept inom dig som kan få dig att lyckas. Kanske behöver du strukturera upp det en aning för att få raka linjer och en röd tråd. Gör en planering framåt och följ den och du kommer att lyckas. Känns som du kommer att synas utåt och vara bra på det du gör.  Ibland har du en tendens att flyga iväg i din fantasi och önskan…. Kom ner och gör något i stället för att drömma… du har styrkan och kunskapen…. Behöver kanske bara hjälp vid sidan som hjälper dig framåt… någon som har erfarenhet och gått samma väg…. En mentor att bolla funderingar med.









Kommentarer
Postat av: En som följt din blogg ett tag

Kan du inte skriva och berätta hur man går till väga för att själv få en sån analys?

2009-11-12 @ 09:26:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0