Överfull

Hade en trevlig kväll hos Monika och Nisse igårkväll, jag, barnen och kramisen. Blev bjudna på kanongod mat och spelade sällskapsspel som brudarna vann naturligtvis. ;)
Tusen tack för maten!

Idag har det varit farsdagsfirande.
Tog barnen och åkte till Manne för att lämna en liten blomma och choklad och satt där och surrade en stund tills det var dax att åka till stan och min far.
Som traditionen säger så är det så knäppt så att han bjuder ut oss på middag varje farsdag och det går inte att ändra på så nu sitter man mätt och belåten på hans bekostnad...hahaha.

Sitter också i funderingar att boka en resa till solen och Kanarieholmarna en vecka i februari. Inte vidare märkvärdigt men guuud så skönt att bara åka till värmen och paraplydrinkarna när man är som mest less på vintern.
Mor och far har bokat en resa då och Annas föräldrar likaså så det skulle ju va skitkul att åka om hon och familjen också drar iväg.
Emil var ju eld och lågor över detta men min kära dotter ville då inte ens följa med. Hon har fått för sig att det är läskigt att flyga, fråga mig inte varför. För nåt år sen fick hon för sig att det var farligt att åka hiss och tog därför trapporna i flera år innan hon ställde sig i hissar igen. Märkligt.
Antagligen så blir det nog till att åka ensam eller med båda barnen om jag lyckas övertala henne. Skulle kännas konstigt att åka bara med 1 barn.
Ja vi får väl se, inget bestämt än men jag är banne mig sugen ska ni veta.

Överlåter nu datorn till Sara så ni får ha en trevlig kväll allihopa.

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0