Var tog veckan vägen?!?

Det var skönt att återgå till jobbet på jobbet idag. Känns ganska avkopplande faktiskt att fara hemifrån.
Som jag sagt tidigare så ser det ju inte riktigt klokt ut här hemma och jag börjar få lite panik...stress.
Huvva, det ska bli skönt att få flytta och äntligen återgå till min normala standard.

Idag mötte jag upp Lidde efter att ha varit hem och kört dotra till PRK och lagat snabbmiddag till Emil.
Som vanligt så är ju inte hus raka så det var till att pussla och kapa och tänka för stackarn för att ens få första raden på plats.
Fortsättning följer på lördag, imorgon blir det vilodag.
Sara ska ha sovfrämmande, 5 stycken, blandat killar och tjejer och man kan ju bara föreställa sig vad som komma skall. Om hon brås bara lite på sin mor eller far iallafall...ooops.

Själv vet jag inte vad jag ska hitta på. Fredagen kom alldeles för fort för mig, skulle kunna jobba några dagar till känns det som.
Nästa vecka har jag sökt och fått semester torsdag och fredag så då blir det till att börja jobba på riktigt med mina grejor som ska flyttas till Hortlax.
Imorgon skulle Emil vara med sin far och jag antar att Sara vill att jag ska hålla mig på behörigt avstånd så det blir väl att ta till ranten.

Det nystas upp fler och fler som läser min blogg som jag inte alls räknat med...våran vikarie frågade idag vem min kramkompis var och jag måste medge att jag blev lite paff.
Nu känns det riktigt konstigt att det finns arbetskamrater, barnens kompisars föräldrar, ex och alla möjliga som kollar in mitt liv.
Jag som är snuskig och halvalkis och allt...
Men jag har fått väldigt mycket positiva reaktioner av folk som tycker att det är kul att läsa så varför hymla med vem man är?
Sån är jag och vaddå, det är väl alla, men inte alla som skriver om det offentligt då kanske.

Ibland får man veta saker man inte ens vill tänka på som känns riktigt usch, som när min mor hittade ett piller bakom soffan deras idag och grannen ifrågasatte om det var viagra men hon skyndade sig att upplysa honom att dom är blå.
What tant? Är du inte riktigt vid dina sinnes fulla som säger det när jag sitter där.
Jag bara kollade på hon och sa att dom får ha så roligt dom vill med vad dom då behöver men lämna mig utanför. Jag ska ju för tusan flytta runt på deras sängar och grejor. Hurven.

Nä nu ska jag ta och hoppa i duschen och snart gå och lägga mig och läsa vidare i boken.

Natti natti.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0